18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bodø/Glimt – Roma: Odds og optakt den 7. april 2022

Et af de mest chokerende resultater i europæisk fodbold i denne sæson var da Bodø/Glimt ødelagde Roma med 6-1 i gruppespillet. (Foto: Bildbyrån)
Et af de mest chokerende resultater i europæisk fodbold i denne sæson var da Bodø/Glimt ødelagde Roma med 6-1 i gruppespillet. (Foto: Bildbyrån)

Vi er nået til kvartfinalen i Conference League, hvor norske Bodø/Glimt torsdag aften tager imod Roma i det første af to opgør. De to hold krydsede også klinger i gruppespillet, hvor nordmændene samlet vandt 8-3 over to kampe. Har Roma læst på lektien, eller venter der endnu en skuffelse i Norge? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bodø/Glimt – Roma. Der er kampstart torsdag d. 7. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Bodø/Glimt – Roma: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Serdar Gözübüyük
Stadion: Aspmyra Stadion, Bodø
Vejret: 1°, svag vind

Optakt til Bodø/Glimt – Roma: Skader, karantæner og startopstillinger

Sæsonens hidtidige lavpunkt for Roma kom på en isnende kold snestorms-aften i det nordlige Norge tilbage i oktober… Hvad der skulle have været en stille aften på kontoret for Mourinhos tropper udviklede sig til et regulært mareridt, for Bodø/Glimt spillede, på trods af vejrforholdene, en fremragende omgang fodbold, og lod ikke de forkælede italienere få en ben til jorden. Sejren på hele 6-1 til nordmændene sendte chokbølger igennem fodboldverdenen, for den var der INGEN, som havde set komme. Til returopgøret i Rom stillede Mourinho, i modsætning til første kamp, med stærkest mulige startellever, men også der blev italienerne taget på sengen. Roma var bagud to gange, men nåede trods alt at hive en uafgjort i land. Nu mødes de så igen i kvartfinalen, og jeg kunne forestille mig, at romerne har bange anelser allerede, mens Bodø/Glimt formentlig har blod på tanden.

Bodø/Glimt har i vinterens transfervindue sagt farvel til to bærende profiler i Botheim og Berg, som begge kom på måltavlen mod Roma i gruppespillet, men selvom nordmændene på papiret ser svækket ud i forhold til seneste møde med italienerne, så kan man ikke sætte en finger på deres præstationer her i Conference League, hvor de i knockout-kampene har sendt både Celtic og AZ ud af turneringen. Eliteserien er netop startet op igen efter Bodø vandt mesterskabet tilbage i december – første kamp bød på en 2-2’er mod Rosenborg i søndags.

Roma er inde i sæsonens bedste resultatmæssige periode med ti ligakampe i streg uden nederlag. Chris Smalling er kommet tilbage i omdrejninger for romerne, og det har gjort underværker for defensiven, som ser langt mere stabil ud nu end tidligere på sæsonen. Romerne har holdt buret rent i fem af de seneste syv kampe på tværs af turneringer, noget som virkede helt urealistisk tidligere på sæsonen. Offensivt bliver der ikke kreeret voldsomt med chancer, men med en varm Tammy Abraham i folden bliver der dog scoret i ny og næ.


Bodø/Glimt:

  • Ingen kendte fravær


Roma:

  • Nicolo Zaniolo (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Leonardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet

Bodø/Glimt forventet startopstilling: Haikin; Sampsted, Moe, Hoibraaten, Wembangomo; Vetlesen, Hagen, Saltnes; Solbakken, Espejord, Pellegrino

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristane, Oliveira, Karsdorp; Mkhitaryan, Pellegrini; Abraham


Odds på Bodø/Glimt – Roma

Bookmakerne har Roma som favoritter.


Odds-forslag: Mourinho parkerer bussen

Roma fik sig et chok af dimensioner, da de i oktober blev kørt ud af banen af dengang upåagtede Bodø/Glimt med hele 6-1. I den kamp stillede Mourinho til start med et reservespækket mandskab, men allerede til returopgøret havde portugiseren de stærkeste spillere tilbage i startelleveren for at undgå endnu en ydmygelse, og der er ingen tvivl om, at Roma også her kommer med stærkest mulige mandskab efter alle de fine resultater Bodø/Glimt har lagt for dagen i denne turnering.

Vi har at gøre med to af de mest scorende hold i Conference League, og de indbyrdes kampe i gruppespillet kastede også et hav af mål af sig, så det kan måske virke mærkeligt at gå på en målfattig kamp, men Roma har læst på lektien. I bedste Mourinho-stil kommer italienerne til at stå tæt foran eget felt og lukrere på omstillinger, ligesom vi så det i ottendedelsfinalerne mod Vitesse, som endte 1-0 og 1-1. Defensiven er Romas store styrke for tiden, og det virker til at de trives med at overlade initiativet til modstanderen. Bodø er svækket i forhold til efterårets kampe, og især afgangen af topscorer Botheim vil gøre det lettere for Roma, at holde nordmændene fra fadet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,23
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Bodø/Glimt – Roma: Statistik, topscorer og H2H

  • Der er netop taget hul på en ny sæson i Norge, hvor de forsvarende mestre fra Bodø/Glimt startede ud med at spille 2-2 mod Rosenborg.

  • Roma er nummer 5 i Serie A med 54 point. Statistikken er på 16-6-9 og målscoren 51:35.

  • Ola Solbakken e næstmest scorende spiller i Conference League med seks kasser.

  • Tammy Abraham er topscorer i Conference League med syv kasser.

  • Bodø og Roma krydsede også klinger i gruppespillet, hvor nordmændene vandt med hele 6-1 hjemme, og fik 2-2 ude. Stærkt!


Expected Goals: Bodø/Glimt vs. Roma de seneste tre kampe:

Bodø/GlimtResultatxGRomaResultatxG
Bodø/Glimt – Lillestrøm(4-1) 1,88 – 0,48Sampdoria – Roma(0-1) 0,81 – 1,04 
AZ – Bodø/Glimt(2-2) 2,51 – 1,25Roma – Lazio(3-0)2,29 – 0,41
Bodø/Glimt – AZ(2-1) 2,08 – 0,56Roma – Vitesse(1-1)1,32 – 0,42
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bodø/Glimt – Roma?

Bodø/Glimt – Roma spilles torsdag den 7. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Bodø/Glimt – Roma?

Bodø/Glimt – Roma spilles på Aspmyra Stadion i Bodø

Skriv første kommentar

Skriv et svar