18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AZ Alkmaar – Randers FC: Odds og optakt den 9. december 2021

Om de ligefrem behøver hjælp fra højere magter er svært at sige, men Randers FC har i hvert fald brug for et godt resultat, når de møder AZ Alkmaar torsdag. (Foto: Bildbyrån)

AZ Alkmaar fra den hollandske Æresdivision tager torsdag mod Randers FC i Conference League-gruppespillets sidste runde. Værterne er sikre på at vinde gruppen, mens stadig ubesejrede Randers FC kun med en sejr vil være helt sikre på at slutte nummer to og dermed gå videre. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AZ Alkmaar – Randers FC. Der er kampstart torsdag d. 9. december 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


AZ Alkmaar – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer:  Trustin Farrugia Cann, Malta
Stadion: AFAS Stadium, Alkmaar
Vejret: 6° og svag til let vind

Optakt til AZ Alkmaar – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Helt tilbage i august indledte AZ Alkmaar sæsonens europæiske kampagne ovre i Europa League, hvor de dog hurtigt måtte give fortabt mod skotske Celtic FC, og dermed røg hollænderne over i Conference League, hvor de så til gengæld ikke har tabt endnu og allerede er sikre på at vinde gruppen før sidste runde. 

AZ Alkmaar er aktuelt nummer otte i Æresdivisionen, og det er en kende skuffende med tanke på de to seneste sæsoners anden- og tredjeplads. Men allerede i den kommende weekend drager mandskabet til Amsterdam for at møde Ajax, og dér kan de jo kravle en smule frem i tabellen ved at hente alle tre point. Det er ikke sikkert, det lykkes, men det kan i hvert fald betyde, at de roterer på holdet og sparer på kræfterne, så de er klar. Når kampen i Amsterdam er overstået venter tre hjemmekampe frem mod julepausen, så de har nok blikket rettet mod en gevaldig spurt resten af december. 

Det kan blive en fin mulighed for Randers FC, som hvis tingene matcher sig for dem endda kan tåle et lille nederlag og stadig gå videre. Allerbedst er det selvfølgelig, hvis de snupper de tre point, som værterne absolut intet har at bruge til, for med dem vil kronjyderne sikre billetten til forårets knockoutkampe helt af sig selv. Ellers skal de håbe på, at CFR Cluj på hjemmebane ikke taber til Jablonec, og at deres eventuelle uafgjorte ikke er på mere end højst to scoringer til hver. Ja, der er nok at holde øje med, og det vil Randers FC givetvis gøre med et øre tæt til lommeradioen og et halvt øje på mobilens målopdatering fra Rumænien.

Randers FC har tabt deres seneste to kampe. Først 1:0 i Brøndby så Randers FC sluttede Superligaefteråret som nummer fem, mens de i DBU Pokalen tabte på hjemmebane med 2:0 til OB. Måske er kræfterne ved at løbe ud for randrusianerne, der har leveret så flot et efterår, og så ender de måske alligevel med at gå All Leverkusen og være lige ved og næsten på en masse fronter, uden at det rigtigt udmønter sig i noget konkret. De må undvære den karantæneramte angriber Odey til opgøret, mens både Graves og Kabongo fortsat er ude. 


AZ Alkmaar:

 • Hakon Evjen (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Jelle Duin (Angreb, Reserve) – Skadet


Randers FC:

 • Simon Graves ( Forsvar, Fast) – Skadet
 • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Stephen Odey (Angreb, Fast) – Karantæne

AZ Alkmaar forventet startopstilling: Vindahl; Witry, Chatzidiakos, Martins Indi, Wijndal; Midtsjø, De Wit, Reijnders; Sugawara, Pavlidis, Karlsson.

Randers FC forventet startopstilling:  Carlgren; Marxen, Piesinger, Lauridsen; Kallesøe, Tibbling, Onovo, Johnsen, Bundgaard; Kehinde, Kamara.


Odds på AZ Alkmaar – Randers FC

Der er temmeligt jævnbyrdige odds på kampen, men de hælder dog en anelse hollændernes vej. 


Odds-forslag: Alle gode gange seks (otte faktisk) for Randers FC

Fem kampe uden nederlag i deres første gruppespil nogensinde er det blevet til for Randers FC. De har vist fornemt internationalt niveau i dette efterår, og det gælder egentlig også deres to playoffkampe i Europa League, hvor de havde det tyrkiske storhold, Galatasaray, på krogen over to kampe. I de foreløbig fem kampe har Randers FC hver gang været på tavlen, men de har også indkasseret. Fem gange i træk. Og de to opgør mod Galatasaray endte i øvrigt 1:1 i Danmark og med tyrkiske 2:1-sejr i Istanbul. 

AZ Alkmaar har været noget skarpere på at holde eget bur rent i gruppespillet, hvor deres tre sejre har været 1:0, 1:0 og 2:0. Ikke just målfester men de har altså formået at lukke af bagude, og så skal der jo ikke mange mål til at vinde en fodboldkamp. Her vil de formentlig komme med et reservespækket mandskab, som på den ene side vil vise sig frem med offensive lækkerier, og på den anden side risikerer at mangle en smule i automatismer og relationer. Det kan blive gæsternes chance.

Selv om Randers FC givetvis vil lægge forsigtigt fra land og måske endda forsøge at holde kampen på 0:0 så længe som muligt, vil de også vide at tage vare på de muligheder, der byder sig i form af dødbolde og lange indkast. Med Odey ude vil de have Kamara eller Brock-Madsen i front – eller dem begge – og så er der altså noget tyngde og noget krop at sigte efter. Gæsterne skal nok komme til chancer, og de har bevist indtil nu i efteråret, at de har rigeligt med europæisk kynisme til at få udnyttet i hvert fald én af dem. Derfor tror anbefalingen, at vi får begge hold på tavlen her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,66
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


AZ Alkmaar – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

 • AZ Alkmaar har allerede vundet Conference Leagues gruppe D med 11 point efter 5 kampe. 

 • Statistikken for AZ Alkmaar siger 3-2-0 med en målforskel på 7:3.

 • Gæsterne fra Randers FC er aktuelt på gruppens 2. plads med 7 point efter 5 runder. 

 • Randers FCs tal er 1-4-0, mens deres målforskel er 9:8.

 • To forskellige spillere har scoret hver 2 gange, og de er dermed AZ Alkmaars topscorere. Det er Albert Gudmundsson og Vangelis Pavlidis. 

 • Hos Randers FC har tre mand scoret hver 2 mål, og det drejer sig om Alhaji Kamara, Simon Piesinger og den karantæneramte Stephen Odey.


Expected Goals: AZ Alkmaar vs. Randers FC de seneste tre kampe:

AZ AlkmaarResultatxGRanders FCResultatxG
AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam (3-1) 1,75 – 0,72Randers FC – OB (0-2) 3,03 – 1,08 
AZ Alkmaar – Fortuna Sittard (2-1) 2,00 – 1,24Brøndby IF – Randers FC (1-0) 1,49 – 1,45 
Vitesse – AZ Alkmaar (0-0) 1,05 – 1,40 Randers FC – CFR Cluj (2-1)2,22 – 0,60 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AZ Alkmaar – Randers FC?

AZ Alkmaar – Randers FC spilles torsdag den 9. december 18:45.

Hvor spilles AZ Alkmaar – Randers FC?

AZ Alkmaar – Randers FC spilles på AFAS Stadium i Alkmaar i Holland.

Skriv et svar