18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Anderlecht – Silkeborg: Odds og optakt den 8. september 2022

Silkeborg skal holde et vågent øje med Wolves-lejesvenden, Fabio Silva, som står noteret for seks mål og to assist i elleve kampe for Anderlecht. (Foto: Bildbyrån)
Silkeborg skal holde et vågent øje med Wolves-lejesvenden, Fabio Silva, som står noteret for seks mål og to assist i elleve kampe for Anderlecht. (Foto: Bildbyrån)

Torsdag bliver en historisk dag for Silkeborg IF, men bliver det også en glædens dag? Jyderne er med i deres første europæiske gruppespil nogensinde, men der venter hård modstand i første kamp, når Kent Nielsen og co. gæster belgiske Anderlecht. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Anderlecht – Silkeborg. Der er kampstart torsdag den 8. september 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play.  

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Anderlecht – Silkeborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Istvan Vad
Stadion: Lotto Park, Bruxelles.
Vejret: 20° og let vind

Optakt til Anderlecht – Silkeborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag bliver en historisk dag i Silkeborgs fodboldhistorie, når de for første gang nogensinde indtager græstæppet som en del af et europæisk gruppespil. Det kunne med mere kynisme være endt med Europa League-gruppespil, men forholdsvis upåagtede HJK fra Finland blev for stor en mundfuld i kvalen, og dermed kommer Silkeborg til at tørne ud i Conference League. Kent Nielsens mandskab har umiddelbart ikke været voldsomt heldige med lodtrækningen, som har sendt dem i en gruppe indeholdende stærke klubber i West Ham og Anderlecht, samt forhåbentlig mere medgørlige Steaua Bukarest.

Silkeborg tog Superligaen med storm i sidste sæson, hvor de sikrede overraskende, men fortjente bronzemedaljer. Starten på indeværende sæson har også været godkendt med en aktuel 4.plads i Superligaen, mens exit til HJK i Europa League-kvalen ryger i den mere skuffende kategori. Som forventet måtte bronzevinderne tage afsked med et par af sidste sæsons profiler over sommeren – Rasmus Carstensen røg til Genk, mens Vallys nu tørner ud for Brøndby, og det må alt andet lige være en svækkelse, selvom nyerhvervelsen Kasper Kusk nok skal trives under Kent Nielsen. Silkeborg har tabt de to seneste kampe i Superligaen til henholdsvis OB og FCK, men lad os håbe, at de bare har gemt kræfterne til Conference League.

Anderlechts sæsonstart har været en blandet pose bolsjer. Efter syv spillerunder er de allerede 11 point bag Jupiler Leagues førerhold fra Antwerpen, mens der skulle straffesparkskonkurrence til for at kvalificere sig til Conference League-gruppespillet. Efter en flot 1-0 sejr ude over Young Boys i den afgørende kvalrunde, indkasserede belgierne et 1-0 nederlag hjemme, og måtte dermed ud i en af fodboldens mest nervepirrende discipliner for at sikre dette gruppespil. Det lykkedes, men kampene mod Young Boys er også et udmærket billede på en belgisk storklub, som er et godt stykke fra fordums styrke. Vi skal fx tilbage til 18/19-sæsonen for at finde seneste europæiske gruppespil for Anderlechts vedkommende. Med det sagt, så er det Anderlecht selvfølgelig en klub, som er meget meget større end Silkeborg på alle parametre, hvilket sommersignings af Romas Diawara og lejeaftale med Wolves unge angrebshåb, Fabio Silva, illustrerer meget godt. Ligesom Silkeborg, så er belgierne inde i en halvskidt stime, hvor det ikke er blevet til sejre i de seneste fire forsøg.


Anderlecht:

  • Adrien Trébel (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Benito Raman (Angreb, Reserve) – Skadet


Silkeborg:

  • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet
  • Robert Gojani (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Niclas Holm Pedersen (Midtbane, Reserve) – Skadet

Anderlecht forventet startopstilling: Van Croumbrugge; Debast, Hoedt, Delcroix; Murillo, El Hadt, Diawara, Refaelov, Sadiki; Silva, Esposito

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Salquist, Felix, Engel; Klynge, Brink, Thordarson, Jørgensen, Helenius, Adamsen


Odds på Anderlecht – Silkeborg

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror mest på Anderlecht.


Odds-forslag: Silkeborg vs. overmagten

Der er som regel minimum ét dansk hold, som skuffer europæisk hver sæson, og i denne omgang tilfalder æren mest af alt Silkeborg. Kent Nielsens havde en enestående mulighed for Europa League-deltagelse, men finske HJK viste sig lidt overraskende for en for stor mundfuld. I de to kvalkampe manglede der kynisme i begge ender, og det er der bare ikke råd til på den europæiske scene. Derfor kan jeg også have bange anelser for Silkeborg her i Conference League, hvor de skal op imod klubber med noget større erfaring med denne slags kampe.

Anderlecht er ganske vist ikke så gode som de var engang, og sæsonstarten har været en anelse lunken med ligeså mange sejre som nederlag. Men der bør og skal være forskel på et hold af Anderlechts kaliber og et hold af Silkeborgs. Dampen virker til at være gået lidt af ballonen for Kent Nielsens mandskab i de seneste kampe, og Nicolai Vallys skifte til Brøndby hjælper ikke på situationen, især ikke når Nicklas Helenius samtidig er gået tør for mål (syv kampe i streg uden scoringer). Belgierne har et på papiret stærkt mandskab med et par markante profiler i angrebet, som jeg forestiller mig godt kunne gøre livet surt for Silkeborg. Anderlecht bliver for stor en mundfuld, i hvert fald her på udebane.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,65
Anderlecht vinder
Gå til bet365 *


Anderlecht – Silkeborg: Statistik, topscorer og H2H

  • Anderlecht er nummer 8 i Jupiler League efter syv spillerunder. Statistikken er på 3-1-3 og målscoren 11:7

  • Silkeborg er 4’er i Superligaen med 13 point i otte kampe. Statistikken er på 4-1-3 og målscoren 13:9.

  • Lejesvenden fra Wolves, Fabio Silva, er topscorer for belgierne med fire ligamål.

  • Nicklas Helenius er Silkeborgs topscorer med fire mål i sæsonen.

  • Der er ingen tidligere møder mellem de to klubber.


Expected Goals: Anderlecht vs. Silkeborg – de seneste tre kampe:

AnderlechtResultatxGSilkeborgResultatxG
Anderlecht – OH Leuven(2-2) 1,85 – 0,93FCK – Silkeborg(1-0) 2,05 – 1,32
Anderlecht – Gent(0-1)0,89 – 1,72Silkeborg – OB(1-2) 0,83 – 1,78
Union Saint-Gilloise – Anderlecht(2-1) 1,6 – 0,84Silkeborg – HJK(1-1) 1,61 – 0,38
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Anderlecht – Silkeborg?

Anderlecht – Silkeborg spilles torsdag den 8. september 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Anderlecht – Silkeborg?

Anderlecht – Silkeborg spilles på Lotto Park i Bruxelles.

Skriv første kommentar

Skriv et svar