18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Europa Conference League odds

På denne side finder du de bedste Europa Conference League odds og Conference League spiltips. Vi går helt tæt på Europa Conference League i 2024-2025, og vores ekspertpanel vil også kigge mod fodbold spiltips, som vi gratis servicerer dig med. Find odds og optakt til kampene i Europa Conference League 2024-2025 herunder.

Europa Conference League odds og spiltips

Du kan tilgå Nicolai Lisbergs tip til Conference League kampene lige her. Læs om FC Nordsjællands chance i Conference League længere nede på siden.

Optakter til de største Europa Conference League kampe

Europa Conference League er kommet for at blive, og det har givet chancen for at flere danske hold kan deltage i Europa.

Samtidig så ser vi også fra tid til anden nogle store internationale brag, som vi synes er værd at levere en fyldig optakt på.

Du vil i disse optakter kunne finde skader, karantæner, seneste form, statistikker og mange flere analyser af de to hold (se de nyeste herunder).

FCK og Brøndby forsøger at kvalificere sig til Conference League

Odds på Conference League i 2024

Herunder finder du bookmakernes odds på Conference League. Find flere odds på turneringen HER*.

Hvem vinder Conference League odds?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Udbyder Odds
Olympiakos
Unibet
2.15
Aston Villa
bwin
2.38
Fiorentina
bwin
3.25
Club Brugge
bwin
9.00
Fenerbahce
bwin
10.0
Lille
bwin
11.0
Viktoria Plzen
bwin
26.0
PAOK Thessaloniki FC
bwin
29.0
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 24. jun. 10:21.

Hvem vinder Conference League 2024-2025?

Beskrivelse følger efter kvalifikationen.

Aktive spilforslag til Conference League

Du kan herunder se vores aktive spilforslag til Conference League. Hvis du leder efter spilforslag til andre turneringer, så tjek ekspertpanelet ud, hvor du kan finde alle vores spilforslag.

Conference League grupper og kommende kampe

Herunder kan du se grupperne for sæsonen 2024/2025.

Kommende kampe

Conference League skader og karantæner

Læs også: Hvor langt løber en fodboldspiller i Superligaen?

De bedste bookmakere med odds på Europa Conference League

Det er altid en fordel at have flere bookmakere i den portefølje, og hvis du ikke har nogle af nedenstående bookmakere, kan du oprette dig hos dem, da de vil have odds på Europa Conference League.

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

Odds tips til Europa Conference League med Nicolai Lisberg

Vores europæiske fodbold skribent Nicolai Lisberg, står klar til at guide dig igennem Europa Conference League sæsonen 2024/2025. Du vil kunne finde hans spiltips til Conference League og de andre europæiske klubturneringer via billedet nedenfor.

Odds på topscorer i Europa Conference League

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.

Format og regler: Europa Conference League

Europa Conference League er styret af UEFA, og kan sammenlignes med Champions League og Europa League, som en slags lillebror til dem.

Turneringen er en mulighed for, at de lidt mindre hold i alle Europas ligaer, vil kunne få oplevelsen af at spille europæisk fodbold.

Der er 32 hold deltagende i gruppespillet af Conference League. 10 af disse vil komme efter, at være blevet elimineret i Europa League Play-off runden. Fordelingen sker over 8 grupper af 4, hvor der spilles både ude og hjemme. Alle 1’ere og 2’ere vil gå videre fra gruppetspillet.

Ligesom i Europa League vil der også være en “Indledende knockoutrunde”, hvor de otte 2’ere fra gruppespillet vil møde otte 3’ere fra Europa League gruppespillet.

Derefter vil de træde ind i 1/8-finalen og herfra kører formatet, som vi kender det fra både Champions League og Europa League.

Historie: Sådan gik det i Europa Conference League sidste sæson

Den blot anden udgave af Conference League nogensinde, var lige ved at ende med italiensk vinder for andet år i streg. De italienske klubber tager turneringen seriøst, men det gjorde West Ham til gengæld også. Englænderne tabte ikke en eneste af deres 13 kampe, og endte da også øverst på tronen efter en jævnbyrdig finale mod Fiorentina, hvor sejren blev sikret i kampens døende minutter på en scoring af Bowen. 

Conference League 22/23 bliver nok sent glemt i Silkeborg. Kent Nielsens tropper spillede sig nemlig for første gang i klubbens historie til et europæisk gruppespil, og gjorde endda flot figur undervejs! Midtjyderne havde skæbnen i egne hænder før sidste gruppekamp, men fejlede hjemme mod Anderlecht. 

Viborg havde også muligheden for at spille sig med i Conference League, men med modstand fra turneringens vindere West Ham i sidste kvalrunde, kan man vist ikke tillade sig at være skuffet over det manglende gruppespil. 

Finalisterne Fiorentina var det suverænt mest scorende hold i turneringen, og holdets angriber Arthur Cabral endte da også som delt topscorer sammen med Basels Amdouni. 

De seneste vindere af Europa Conference League

2023/2024: Olympiakos

2022/2023: West Ham

2021/2022: Roma

Conference League grupper og kommende kampe

Herunder kan du se grupperne for sæsonen 2024/2025.

Kommende kampe

Conference League skader og karantæner