18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Europa Conference League odds

På denne side finder du de bedste Europa Conference League odds og Conference League spiltips. Vi går helt tæt på Europa Conference League i 2023, og vores ekspertpanel vil også kigge mod fodbold spiltips, som vi gratis servicerer dig med. Find odds og optakt til kampene i Europa Conference League 2023 herunder.

Europa Conference League odds og spiltips

Du kan tilgå Nicolai Lisbergs tip til Conference League kampene lige her. Læs om Silkeborgs chance i Conference League længere nede på siden.

Optakter til de største Europa Conference League kampe

Europa Conference League er kommet for at blive, og det har givet chancen for at flere danske hold kan deltage i Europa. Samtidig så ser vi også fra tid til anden nogle store internationale brag, som vi synes er værd at levere en fyldig optakt på. Du vil i disse optakter kunne finde skader, karantæner, seneste form, statistikker og mange flere analyser af de to hold (se de nyeste herunder).

Odds på Conference League 2023

Herunder finder du bookmakernes odds på Conference League. Find flere odds på turneringen HER*.

Hvem vinder Conference League?

Hvem vinder Conference League i 2022/2023?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Side Odds
West Ham
bet365
1.80
Fiorentina
bet365
1.95
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 2. jun. 03:00.

Aktive spilforslag til Conference League

Du kan herunder se vores aktive spilforslag til Conference League. Hvis du leder efter spilforslag til andre turneringer, så tjek ekspertpanelet ud, hvor du kan finde alle vores spilforslag.

Kommende kampe i Conference League

Conference League-grupperne

De bedste bookmakere med odds på Europa Conference League

Det er altid en fordel at have flere bookmakere i den portefølje, og hvis du ikke har nogle af nedenstående bookmakere, kan du oprette dig hos dem, da de vil have odds på Europa Conference League.

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

Odds tips til Europa Conference League med Nicolai Lisberg

Vores europæiske fodbold skribent Nicolai Lisberg, står klar til at guide dig igennem Europa Conference League sæsonen 2022/2023. Du vil kunne finde hans spiltips til Conference League og de andre europæiske klubturneringer via billedet nedenfor.

Lisberg: Silkeborgs chance i Conference League

De må fortsat være skuffede i Silkeborg over, at den hedder Conference League efter samlet nederlag mod Helsinki. Men der kommer stadig navnkundig modstand på Jysk park i efteråret, når West Ham lægger vejen forbi. Englænderne kender turen, da de mødte Viborg i kvalifikationen til netop Conference League for en uge siden. I de to opgør så vi forholdsvis stor forskel på de to mandskaber, og det selvom West Ham havde et par profiler ude til de to kampe. De er ikke kommet videre godt fra land i Premier League, og Moyes kommer til at rotere en del i midtugekampene, hvilket svækker West Hams startellever i de to kampe mod Silkeborg. Man kunne med danske briller have håbet på, at Silkeborg skulle møde West Ham i gruppens sidste kamp, efter englænderne formentligt havde sikret videre deltagelse, men så meget held var der ikke i lodtrækningen, så det ligner umiddelbart 0 point i de to kampe.

Anderlecht og Steaua Bucharest bliver også lidt af en mundfuld, men ikke i en sådan størrelsesorden, at Silkeborg er uden chancer. Bestemt ikke. Mod Helsinki var udfordringen at bryde finnernes defensiv op, men til kampen mod Anderlecht vil Silkeborg være underdogs, og de får en helt anden plads at folde sit spil ud på, hvilket godt kan overraske belgierne. Anderlecht der har den tidligere FC Midtjylland spiller Kristoffer Olsson i truppen, men har mistet Sergio Gómez til Manchester City denne sommer. Der er muligheder. Steaua Bucharest vandt datidens Champions League i 1986, men selv med et yderst beskedent kendskab til rumænsk fodbold, tør jeg godt konkludere, at de er meget langt fra den form. En trup der næsten udelukkende består af rumænske spillere, og de er skidt kørende med blot syv point efter seks kampe og en placering som nummer 13 i den hjemlige liga. Det er her Silkeborg skal hente point, der også hjælper til på koefficientlisten, for et videre avancement til forårets knockoutkampe bliver det ikke til.

Odds på topscorer i Europa Conference League

Spiller (Klub)Odds
José Luis Morales4,00 – SPIL HER >>*
Luka Jović5,00 – SPIL HER >>*
Artem Dovbyk6,00 – SPIL HER >>*
Mikael Ishak8,00 – SPIL HER >>*
Álex Baena10,00 – SPIL HER >>*
Antonin Barak12,00 – SPIL HER >>*
Ciro Immobile12,00 – SPIL HER >>*
Hugo Cuypers15,00 – SPIL HER >>*
Michal Skoras15,00 – SPIL HER >>*
Aleksandar Čavrić15,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 28. december 2022 kl. 9:50. Odds kan ændre sig. KLIK HER* for at se flere Conference League odds.

Listen ovenfor vil blive opdateret, når bookmakerne frigiver odds på topscoreren i Conference League 2022/2023.

Format og regler: Første udgave af Europa Conference League

Europa Conference League er styret af UEFA, og kan sammenlignes med Champions League og Europa League, som en slags lillebror til dem.

Turneringen er en mulighed for, at de lidt mindre hold i alle Europas ligaer, vil kunne få oplevelsen af at spille europæisk fodbold.

Der we 32 hold deltagende i gruppespillet af Conference League. 10 af disse vil komme efter, at være blevet elimineret i Europa League Play-off runden. Fordelingen sker over 8 grupper af 4, hvor der spilles både ude og hjemme. Alle 1’ere og 2’ere vil gå videre fra gruppetspillet.

Ligesom i Europa League vil der også være en “Indledende knockoutrunde”, hvor de otte 2’ere fra gruppespillet vil møde otte 3’ere fra Europa League gruppespillet.

Derefter vil de træde ind i 1/8-finalen og herfra kører formatet, som vi kender det fra både Champions League og Europa League.

Historie: Sådan gik det i Europa Conference League sidste sæson

Den allerførste udgave af Conference League nogensinde endte i en finale mellem Roma og Feyenoord. To hold med en glorværdig historie, og hvis man havde frygtet, det ville blive en ny Toto Cup med uengagerede deltagere og elendigt fodbold, ja så tog man fejl. 

Romernes glæde over klubbens første internationale trofæ siden Inter-Cities Fair Cup i 1961 var medrivende og dybtfølt. Selv en erfaren mand som Mourinho var opløst i tårer efter sejren på Arena Kombetare i albanske Tirana. 

FC København og Randers gik begge videre fra gruppespillet, men hvor Randers røg ud i playoff, gik FCK direkte til ottendedelsfinaler mod PSV, der dog blev for stor en opgave.

Norske Bodø/Glimt leverede en forrygende turnering, hvor de 4 gange mødte de senere vindere fra Roma. I gruppespillet vandt nordmændene endda på hjemmebane 6:1. Det sker ikke ofte, at vindere af europæiske turneringer får sådan en kindhest undervejs til trofæet. Bodø/Glimt sendte også både Celtic og AZ ud i knockoutrunderne, før de i kvartfinalen tabte til Roma.

Conference League i TV

Vil du se Conference League på dansk TV i 2022/2023-sæsonen, foregår det på på TV2-kanalerne. Enten TV 2, TV 2 SPORT eller TV 2 SPORT X vil sende kampe fra Conference League. Det vil også kunne ske via deres streaming sektion, TV 2 PLAY.

De seneste vindere af Europa Conference League

Roma vandt premiereudgaven af Conference League.