18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Esbjerg FB – Viborg FF: Odds og optakt den 15. maj 2021

Foto: Bildbyrån

De to billetter til Superligaen næste sæson er uddelt i 1. division, og den store taber i det spil, Esbjerg FB, må tage til takke med tredjepladsen i tabellen og kan se frem til endnu en sæson i 1. division. Lørdag eftermiddag får de besøg af Viborg FF, som fører rækken. Gæsterne er i skarp duel om førstepladsen, mens Esbjerg FB kan begynde at se frem mod næste sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Esbjerg FB – Viborg FF. Der er kampstart lørdag d. 15. maj 2021 kl. 15:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TILEsbjerg FB – Viborg FF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesper Nielsen
Stadion: Blue Water Arena, Esbjerg
Vejret: 10° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Esbjerg fB
Viborg
Odds are subject to change. Last updated 15. maj 2021 15:02.


Optakt til Esbjerg FB – Viborg FF: Skader, karantæner og startopstillinger

Konsekvensen kom prompte efter Esbjerg FBs nederlag i mandags til Fredericia. Med nederlaget forduftede muligheden for oprykning, og dagen efter blev træner Olafur Kristjansson fyret. Nu har klubmanden Lars Vind tager midlertidigt over, og mon ikke hans store engagement i ungdomsarbejdet i klubben vil smitte af på holdet i de sidste tre kampe af sæsonen?

Derfor kan det være fornuftigt at holde skarpt øje med opstillingen til kampen, for der vil helt sikkert blive prioriteret at spille og udvikle de spillere, som også er i klubben næste sæson. Men to karantæner og måske tre mand ude samtidig med at angriberen Kjartan Finnbogason er blevet fritstillet, kan betyde, at holdet må stille med de spillere, der er til rådighed. 

Hos Viborg er der også to spillere i karantæne. Det er anfører Jeppe Grønning og den faste venstreback Christian Sørensen. Men mon ikke humøret er så højt, at det nok skal gå alligevel, nu holdet er sikret oprykning til Superligaen efter fire sæsoner i 1. division? I onsdags spillede de direkte duel med Silkeborg IF om 1. pladsen i rækken, og i det meste af første halvleg så det ud til, at Silkeborg IF ville vinde kampen, da de førte 3-0. Men en reducering kort før pausen og yderligere to scoringer i anden halvleg gav slutresultatet 3-3, og så holdt Viborg FF fast ved førstepladsen med tre runder igen. 

Som værterne kan Viborg FF med fordel allerede nu begynde at se frem til efter sommerferien, hvor modstanden bliver af en noget anden kaliber, end den har været i år, men holdet er sluttet som nummer to i 1. division de seneste to sæsoner og i år er det altså nok til at stryge direkte op. De har presset på i en årrække, og nu er det tid at prøve kræfter med landets bedste række igen. 

Esbjerg FB:

 • Clinton Antwi (Back, Fast) – Skadet
 • Joni Kauko (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Mathias Kristensen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Zean Dalügge (Angreb, Reserve) – Karantæne
 • Yuriy Yakovenko (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Viborg FF:

 • Christian Sørensen (Back, Fast) – Karantæne
 • Jeppe Grønning (Midtbane, Fast) – Karantæne

Esbjerg FB forventet startopstilling: Kikkenborg; Anyembe, Pedersen, Tranberg, Conboy;  Jakobsen, Bækgaard, Larsen; Egelund, Bjarnason, Soiri.

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Brandhof, Kramer, Lauritsen, Fischer; Bonde, Brix, Lonwijk; Bech, S. Grønning, Aaquist.


Odds på Esbjerg FB – Viborg FF

Bookmakerne tror på sejr til gæsterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 15. maj 2021 15:02.


Odds-forslag: Ingen grund til forsigtighed

Med Lars Vind i trænerstolen er der direkte infusion af klubbens DNA til holdet. Ønsket om højt pres og offensivt spil vil blive gennemført fra første fløjt, og det bliver interessant at se, om Esbjerg FB har spillere gående rundt, der kan løfte sig og blive nye profiler. Holdet har scoret 1,3 mål i snit i sæsonen, og deres kampe har i alt budt på knap 2,5 mål i gennemsnit. Det er svært at se det snit falde i den resterende del af sæsonen. 

Viborg FF har bare tabt to kampe i hele sæsonen, og de scorer lidt mere end 2 mål pr. kamp, mens de tillader knap 1 i snit imod. Det samlede målsnit for deres 29 kampe er 2,89. De seneste 6 hjemmekampe for Esbjerg FB har i alt budt på 12 scoringer, mens Viborg FFs seneste 6 kampe har set 23 mål – altså 3,75 i snit. 

Værterne skal på charmeoffensiv. Spillerne skal vise sig frem for træner og ejere. Træneren skal vise sig frem for ledelsen. Og hele Esbjerg FB skal vise sig frem for fans og byen. Det må komme til udtryk i offensiv fodbold, og uanset om det lykkes, og de tordner kasser i nettet, eller selv udstiller visse mangler defensivt og lader Viborg FF komme til fadet, er det svært at se dette opgør ende målfattigt. Anbefalingen er over 2,5 mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,72
Over 2,5 mål
Besøg Bet365 *


Esbjerg FB – Viborg FF: Statistik, topscorer og H2H

 • Esbjerg FB afgjorde oprykningskampen i 1. division, da de mandag tabte til Fredericia. De er nummer tre og kan ikke nå højere op i tabellen. De har 55 point efter 29 kampe. 

 • Statistikken for Esbjerg FB er 17-4-8 med måldifferencen 39:31.

 • Viborg FF fører aktuelt 1. division med 67 point efter 29 kampe. 

 • Tallene for Viborg FF beløber sig foreløbig til 20-7-2 og scoren 60:24.

 • Værterne må undvære deres topscorer Joni Kauko, som har karantæne. Han er noteret for 8 scoringer i sæsonens løb. 

 • Sebastian Grønning er flittigste mand ved måltruget hos Viborg FF med 18 mål. 


Expected Goals: Esbjerg FB – Viborg FF – de seneste tre kampe

Esbjerg FBResultatxGViborg FFResultatxG
Esbjerg FB – Fredericia(1-2)1,48 – 2,32Viborg FF – Silkeborg IF(3-3)3,27 – 0,66
Silkeborg IF – Esbjerg FB(2-0)4,29 – 0,49Helsingør – Viborg FF(0-3)0,84 – 3,14
Esbjerg FB – HB Køge(1-0)0,98 – 1,37Viborg FF – Helsingør(0-3)2,83 – 1,14
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar