18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Esbjerg FB – HB Køge: Odds og optakt den 4. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Esbjerg FB tager mandag aften mod HB Køge, og hjemmeholdet skal forsøge at finde tilbage på vindersporet efter seneste rundes nederlag ude mod Jammerbugt. De havde ellers vundet de to foregående kampe. Hos gæsterne er det stik modsat, for de hentede senest holdets første sejr siden premieren i juli. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Esbjerg FB – HB Køge. Der er kampstart mandag d. 4. oktober 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Esbjerg FB – HB Køge: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Rasmussen
Stadion: Blue Water Arena, Esbjerg
Vejret: 16° og frisk vind

Optakt til Esbjerg FB – HB Køge: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er kommet en hel del mere fokus på selve fodbolden hos Esbjerg FB, efter at holdet fik byttet Peter Hyballa på trænerbænken ud med Roland Vrabec. Stadig en tysk træner men dog en lidt anden facon. Han indledte sin tid i spidsen for Esbjerg FB med to uafgjorte og to nederlag og et exit fra pokalturneringen mod Kolding IF. Så blev det endelig til en sejr, da holdet hjemme på Blue Water Arena slog Hobro IK 2:1, og runden efter blev det til endnu en sejr mod Fremad Amager med samme cifre. Det lysnede en smule i det vestjyske, men i sidste runde måtte de så igen bide i nederlagets sure citrusfrugt ude mod Jammerbugt. 

Dermed er de stadig en del af bundstriden, og efter denne kamp venter to opgør mod henholdsvis rækkens aktuelle tophold og nummer tre. Bliver det ikke til sejr her, ser det ud til at kunne blive en permanent tilstand som bundhold i den næstbedste række. Holdets topscorer er stadig Elias Sørensen, som er noteret for tre scoringer, og han scorede senest i 2:1-sejren mod Fremad Amager. 

Gæsterne fra HB Køge fik helt uden at præstere på banen al opmærksomheden, da de præsenterede Daniel Agger som ny cheftræner, og ved sin side som assistant tog kloakkongen fra Vestegnen såmænd Landsholds-Lars – og det endda selv om Lars Jacobsen med rekordfart har udviklet sig til en af landets bedste tv-kommentatorer. Men fynboen sprang altså til som assistent for Agger i HB Køge. 

Nu skulle de for alvor rykke syd for København, hvor boligpriserne i en årrække har været på himmelflugt, og det var planen, at fodboldholdet skulle i samme retning. Det begyndte forrygende med 2:0 ude mod nedrykkerne fra AC Horsens, men så blev kloakken stoppet, og holdet formåede ikke at vinde en eneste af de følgende otte kampe i NordicBet Ligaen, og de røg også ud af DBU Pokalen med nederlag til FC Helsingør. 

I sidste runde var det så topholdet Fredericia, der gæstede HB Køge, og så var der gang i svupperen, for alting løsnede sig, og HB Køge vandt overbevisende 3:0. Dermed er de i tabellen på omgangshøjde med Esbjerg FB. Begge hold har ni point, og der er fire point ned til nedrykningspladsen – og tre point op til top 6. Det her er en væsentlig kamp, for vi er allerede halvvejs gennem grundspillet, når den er overstået. 

Esbjerg FB:

  • Ingen kendte fravær

HB Køge:

  • Ingen kendte fravær

Esbjerg FB forventet startopstilling: Højbjerg; Ouzonidis, Tranberg, Korac; Halilovic, Strinck, Parunashvili, Winfield; Sørensen, Larsen, Holten.

HB Køge forventet startopstilling: Olsen; Larsen, Cavnic, Nielsen, Marfelt; Stamenic, Jørgensen; Simonsen, Jensen, Elvius; Rothmann.


Odds på Esbjerg FB – HB Køge

Hjemmeholdet er svag favorit hos bookmakerne.

Odds-forslag: Lad os håbe, det er som en ketchupflaske

Det er vel nok en stramning at kalde Esbjerg FB og HB Køge for storhold. Men det er ikke usandt, at der for begge mandskaber indtil nu i sæsonen har været en fornemmelse af et stort uforløst potentiale. Esbjerg FB er i egen selvforståelse et mandskab og en klub, der hører til i Superligaen.

Efter bøvlet med Hyballa og de mange udskiftninger i truppen virker det til, at den nye træner Vrabec er ved at have fået organiseret krydderihylden, så der er kommet struktur og facon over tingene, og det har givet to sejre i de sidste to kampe hjemme på Blue Water Arena, hvor holdet har scoret fire mål, som er halvdelen af holdets samlede antal mål i sæsonens 10 kampe. De er i fremgang. Forsigtigt og næsten tøvende. Men det går rette vej for esbjergenserne.

Og måske er det samme tilfældet for HB Køge. Deres seneste fire kampe har budt på to uafgjorte mod Vendsyssel og Lyngby Boldklub samt et 4:3-nederlag ude mod Jammerbugt. Og så altså en forløsende 3:0-sejr i seneste runde mod top 3-mandskabet fra Fredericia. Måske er der også bedre tider forude for Daniel Agger og HB Køge. 

1:0, 1:0, 0:0 og 1:1. Det er resultaterne af de seneste fire indbyrdes møder på Blue Water Arena. Det er i givet fald en tarvelig bøtte ketchup, hvis de to holds nylige fremgang udmønter sig i endnu en målfattig affære, som de fire kampe med 1 mål i snit antyder. Lad os i stedet håbe, der bliver givet los og spillet løs, så begge hold kommer på tavlen mindst én gang i opgøret. Det er sket i fem af Esbjerg FBs foreløbige hjemmekampe i sæsonen, og det er sket i HB Køges to seneste udekampe. Vi håber på en gentagelse.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,75
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Esbjerg FB – HB Køge: Statistik, topscorer og H2H

  • Esbjerg FB er på 10. pladsen i NordicBet Ligaen efter 10 kampe og 9 point. 

  • Tallene for Esbjerg FB er 2-3-5 med en score på 8:16.

  • Gæsterne fra HB Køge holder til på tabellens 8. plads, men de har også hentet 9 point i de foreløbige 10 runder. 

  • HB Køges statistik er 2-3-5, og deres målforskel lyder på 13:17.

  • Elias Sørensen er Esbjerg FBs topscorer med 3 træffere. 

  • Hos HB Køge er topscoreren en gammel kending i form af Mike Jensen, som har sendt 3 scoringer i kassen indtil videre.


Expected Goals: Esbjerg FB vs. HB Køge de seneste tre kampe:

Esbjerg FBResultatxGHB KøgeResultatxG
Jammerbugt – Esbjerg FB (1-0) 0,42 – 2,58HB Køge – Fredericia(3-0)1,23 – 1,37
Esbjerg FB – Fremad Amager (2-1)3,93 – 2,73Lyngby Boldklub – HB Køge (1-1)1,67 – 0,79
Esbjerg FB – Hobro IK (2-1)1,63 – 0,90Jammerbugt – HB Køge(4-3)2,14 – 1,83
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar