18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Esbjerg fB – FC Helsingør: Odds og optakt den 31. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Lørdag er der mere 1.division på menuen, når sidste sæsons 3’er fra Esbjerg hjemme på Blue Water Arena tager imod sidste sæsons 4’er fra Helsingør. Begge klubber går, helt sikkert, efter igen at spille med i den øverste del af rækken, men i Esbjerg er der kaotiske tilstande her fra start, og de interne problemer hober sig op. Kan spillerne ligge tumulten til side og fokusere på fodbolden, eller ligger der 3 nemme point og venter for Helsingør? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Esbjerg fB – FC Helsingør. Der er kampstart lørdag d. 31. maj 2021 kl. 13:30. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL


Esbjerg fB – FC Helsingør: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Blue Water Arena, Esbjerg
Vejret: 19° let vind, mulighed for regn


Optakt til Esbjerg fB – FC Helsingør: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er svært at forestille sig en dårligere optakt til sæsonen end den de har haft i Esbjerg, ude fra set virker det som et galehus, og beskyldningerne flyver til højre og venstre. Om det er den nye træner Peter Hyballa, som afstraffer spillerne fysisk og psykisk, eller om det er Esbjerg-spillerne, som bare ikke er vant til hård tysk ledelsesstil er endnu uvist, men faktum er, at det sejler i fiskebyen! Ankersen, Conboy og Yakovenko er blevet smidt på U-19 holdet, Kasper Pedersen har fået sin kontrakt ophævet, sidste sæsons topscorer, Kauko, er skiftet klub, alt imens de amerikanske ejere og den tyske træner snakker om kulturelle forskelle og løgnagtige danske medier.

Første kamp for Esbjerg var også usædvanlig, da kampen måtte afbrydes og udsættes efter 1.halvleg pga. voldsomt tordenvejr. Det skal de vist være glade for i Esbjerg, for de var bagud 1-0, og sejlede reelt set rundt på banen. Kampen blev genoptaget tirsdag aften, og her var det et helt anderledes udtryk som Esbjerg lagde for dagen! Kampen endte 1-1, men præstationen i 2.halvleg var opløftende, og noget de helt sikkert kan bygge videre på.

FC Helsingør havde taget turen op fra 2.division før sidste sæson, og gjorde fremragende væsen af sig i 1.division, hvor de endte på 4.pladsen, lige bagved Esbjerg. Det bliver spændende om de kan følge op på den fornemme sæson i fjor, men umiddelbart vil jeg mene, at de har evnerne til at spille med i den øverste del af rækken. De fik også en udmærket start på sæsonen med en 1-0 sejr hjemme over Fremad Amager, og tilgangene af Kasper Enghardt, Drost og Christiansen gør, at de ser styrket ud.

Esbjerg fB:

FC Helsingør:

  • Oliver Drost (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Daniel Norouzi (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Jeppe Kjær (Angreb, Fast) – Skadet
  • Brandon Onkony (Forsvar, Reserve) – SKadet

Esbjerg fB forventet startopstilling: Kikkenborg; Mortensen, Olafsson, Gudmann, Catovic; Parunashvili, Strunck, Larsen; Egelund, Schmidt, Borchers.

FC Helsingør forventet startopstilling: Ellegaard; Bay, Enghardt, Geertsen, Mouritsen; Hansen, Kjærgaard, Christensen; Jordan, Adamsen, Czajkowski


Odds på Esbjerg fB – FC Helsingør

Gæsterne fra Helsingør er favoritter i denne kamp, ifølge bookmakerne. 

Odds-forslag: Tempoet bliver for højt for nordjyderne

Sidste sæsons nummer 3 mod sidste sæsons nummer 4 i NordicBet Ligaen, Esbjerg hjemme på Blue Water Arena mod FC Helsingør. Et hurtigt kig på oddsene viser, at der er noget galt her. Esbjerg på hjemmebane, med tilskuere i ryggen, med større budget, bedre forudsætninger for oprykning – men det er Helsingør, der står som rimelig klare favoritter…. I sidste kamp i sidste sæson spillede Esbjerg også hjemme mod Helsingør, og her var oddsene helt omvendt.

Der er simpelthen for meget rod i (fiske)butikken, der er så meget galt i Esbjerg for tiden: rygter om Hyballas fysiske afstraffelse af spillerne, psyskisk terror, spilleroprør, profiler sendt på U-19 holdet og man kunne blive ved og ved. Al den ballade giver bare ikke spillerne optimale forudsætninger for at præstere på banen, og det så vi også eksempler på i Esbjergs første kamp, hvor de kunne have været bagud med et par stykker allerede ved halvleg. De viste forbedring da kampen blev genoptaget, men med så meget kaos i kulissen, så kan jeg kun gå FC Helsingørs vej her, selv til et relativt lavt odds.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,25
2-tallet
Besøg Nordicbet *


Esbjerg fB – FC Helsingør: Statistik, topscorer og H2H

  • Esbjerg var de nærmeste forfølgere til sidste sæsons to oprykkere fra Viborg og Silkeborg, men helt tæt på kom de faktisk aldrig. I sæsonens første kamp fik de et point hjemme mod Vendsyssel.

  • Helsingør havde en ganske fin sæson i fjor, hvor de endte på 1.divisions 4.plads. De stiler helt sikkert efter at blande sig i den bedste halvdel igen i denne sæson, og det startede godt for Helsingør i sidste uge, hvor de vandt med 1-0 over Fremad Amager.

  • Esbjergs topscorer fra sidste sæson, Kauko, er skiftet videre til indisk fodbold, mens de to næste på sidste års topscorerliste, Ankersen og Yakovenko, er blevet smidt af 1.holdet af den nye træner Hyballa. Men ind er kommet Elias Sørensen fra Newcastle, og lad os håbe for Esbjerg, at han kan få hamret nogle bolde i kassen.

  • Den lille skarpretter Jeppe Kjær endte øverst på Helsingørs interne topscorerliste i sidste sæson med 11 træffere, på trods af, at han sad ude en god del af sæson med en alvorlig skade. Ham skal de have gang i igen i Helsingør!

  • Fire gange måtte de to klubber i direkte duel i sidste sæson, i grundspillets to kampe blev det til to Esbjerg sejre, mens de to kampe i oprykningsspillet bød på en sejr til Helsingør og et X.


Expected Goals: Esbjerg fB vs. FC Helsingør – de seneste tre kampe

EsbjergResultatxGHelsingørResultatxG
Esbjerg – Helsingør(2-2)1,68 – 1,55Helsingør – Fremad Amager(1-0)1,16 – 0,84
HB Køge – Esbjerg(1-2)0,9 – 0,72Esbjerg – Helsingør(2-2)1,68 – 1,55
Esbjerg – Viborg(0-4)0,83 – 1,88Helsingør – Silkeborg(3-3)1,22 – 2,1
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar