18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

England – Ungarn: Odds og optakt den 12. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

England er på en regulær cruise-control i VM-kvalen, syv kampe har resulteret i seks sejre og en enkelt uafgjort, så VM-billetterne er snart i hus. Tirsdag aften tager de mod Ungarn hjemme på Wembley, og mon ikke, at der ligger endnu en sejr og venter? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til England – Ungarn. Der er kampstart tirsdag d. 12. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+.

GÅ TIL


England – Ungarn: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alejandro Hernandez, Spanien
Stadion: Wembley, London
Vejret: 13° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 12. oktober 2021 20:54.

Optakt til England – Ungarn: Skader, karantæner og startopstillinger

England har ikke overraskende bragt sig i spidsen af gruppe I, som er forholdsvis blød med hold som Albanien, Polen, Ungarn, Andorra og San Marino. Englændernes eneste pointtab kom i udekampen mod Polen, hvor de indkasserede et sent udligningsmål. Herudover har England gjort rent bord med seks sejre, som er kommet i hus på sikker vis. I lørdags stod den på endnu en sikker sejr ude over Andorra. Der blev sparet lidt profiler, der var spilletid til flere af ydermandaterne i truppen og det endte stadig i en stor sejr, så det var en perfekt aften på kontoret for The Three Lions som er snublende nær VM 2022. Denne gang forventes Southgate at stille med de største stjerner, så det kan risikere at blive en lang aften for de ungarske gæster.

Det er ved at være et par år siden, at Ungarn har klaret skærene i VM-kvalen. Faktisk skal vi helt tilbage til 1986 for at finde seneste VM-deltagelse, og umiddelbart ser det heller ikke ud til at slutrunden i 2022 bliver med ungarsk deltagelse. Ungarerne kan ellers godt snige sig med til EM i ny og næ, fx i sommers hvor de var havnet i ‘dødens pulje’ med Tyskland, Portugal og Frankrig og slap hæderligt fra det. De startede faktisk også godt ud her i kvalen, men har nu lidt tre nederlag i de fire seneste kampe. Blandt andet to 1-0 nederlag til Albanien, som pt. indtager den playoff-givende 2.plads. I dette opgør skal meget gå godt hvis Ungarn skal have point med, og hvis det ikke gør det, så er deres VM-drøm formentligt slukket for denne gang.

England:

 • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Reece James (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Trent Alexander-Arnold (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Jude Bellingham (Midtbane, Reserve) – Skadet

Ungarn:

 • Attila Fiola (Back, Fast) – Skadet
 • Endre Botka (Forsvar, Fast) – Karantæne

England forventet startopstilling: Pickford; Walker, Stones, Mings, Chilwell; Rice, Henderson; Sterling, Mount, Grealish; Kane

Ungarn forventet startopstilling: Gulacsi; Orban, At. Szalai, Lang; Nego, A. Nagy, Kleinheisler, Z. Nagy; Schon, Szoboszlai; Sallai


Odds på England – Ungarn

Oddsene viser os, at bookmakerne tror på en sikker hjemmesejr.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 12. oktober 2021 20:54.

Odds-forslag: Ingen slinger i valsen på Wembley

Gareth Southgate økonomiserede klogligt med kræfterne i den engelske trup i lørdagens udekamp mod upåagtede Andorra. Flere af de største profiler fik et velfortjent hvil, reserverne svigtede ikke trænerens tillid og sørgede for en sikker 5-0 sejr. Det kunne ikke være meget bedre! England er efterhånden snublende nær VM i Qatar med henholdsvis 5 og 4 point ned til forfølgerne fra Polen og Albanien med tre spillerunder tilbage.

Det ligner en kamp hvor England skal sætte trumf på en flot kvalifikation. Som vi så det i det omvendte opgør i september, så er Ungarn mindst et par niveauer under England. The Three Lions vandt overbevisende med 4-0 i Ungarn på en ikke-ukompliceret udebanetur, så hvordan skal det ikke gå her på Wembley? De engelske stjerner har friske stænger, hjemmebanefordel og et tårnhøjt niveau i hele truppen, så anbefalingen bliver en sikker hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,86
England -2,0 (AH)
Gå til Marathonbet *


England – Ungarn: Statistik, topscorer og H2H

 • England topper gruppe I med 19 efter syv kampe. Statistikken lyder på 6-1-0 og målscoren 23:2.
 • Ungarn indtager 4.pladsen i gruppen med 10 point. Statistikken lyder på 3-1-3 og målscoren 12:11.
 • Harry Kane er topscorer for England med fem mål.
 • Hos Ungang er det Ádám Szalai, som topper den interne topscorerliste. Han står noteret for tre kasser i kvalen.
 • England vandt det omvendte opgør med overbevisende 4-0.


Expected Goals: England vs. Ungarnde seneste tre kampe:

EnglandResultatxGUngarnResultatxG
Andorra – England(0-5)0 – 3,39Ungarn – Albanien(0-1)1,01 – 0,85 
Polen – England(1-1)1,04 – 0,98Ungarn – Andorra(2-1)1,73 – 0,75
England – Andorra(2-0)2,52 – 0,01Albanien – Ungarn(1-0)1,15 – 0,52
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar