18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

England – San Marino: Odds og optakt d. 25. marts 2021

Det er et opgør mellem verdensranglistens nummer 4 og nummer 210, når England torsdag aften lægger græs til et møde med San Marino. England er gigantiske favoritter, og det ligner allermest et spørgsmål om, hvor stor sejren skal være. Men bolden er rund, og da de mødtes i 1993, kom San Marino foran 1-0 i kampens første minut. Hvorefter England vandt 7-1. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til England – San Marino. Der er kampstart torsdag d. 25. marts 2021 kl. 20:45. Du kan se kampen på Eurosport Player.

Odds på England – San Marino

Oddsene på kampen afslører, at England er kæmpe favoritter til at vinde denne duel.

England – San Marino: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kirill Levnikov, Rusland
Stadion: Wembley, London
Vejret: 7° og let vind

Optakt til England – San Marino: Skader, karantæner og startopstillinger

England blev nummer 4 ved VM-slutrunden 2018 i Rusland, og ved EM i Frankrig i 2016 måtte de højest forbløffende se sig slået i ⅛-finalerne af Island. Men England har været med ved 8 af de seneste 9 EM-slutrunder og 9 af de seneste 10 VM-slutrunder. De er et fremragende kvalifikationshold. Mindre kan nu nok gøre det, når de møder San Marino, som de har mødt 6 gange tidligere i historien, og det er blevet til 6 sejre med en score på 37-1 til England. 3 hjemmekampe er vundet 5-0, 5-0 og 6-0.

De må undvære deres førstevalg i målet, Jordan Pickford, som roder med skader, og en del tyder på, at flere af de rutinerede kræfter som for eksempel John Stones, Harry Kane og Raheem Sterling får lov at sidde over i dette opgør, for inden for de kommende dage venter yderligere 2 møder mod henholdsvis Albanien og Polen. Særligt det sidste opgør må anses for at være mod det stærkeste hold i gruppen ud over England selv.

Der er dog ingen tvivl om, at England anser det her for en overkommelig gruppe, som de skal vinde, og for at komme til slutrunden i Qatar er det endda nok at ende på en af de øverste 2 pladser. Men England plejer ikke at løfte foden meget fra gaspedalen. I de seneste 2 VM-kvalifikationer har de vundet 14 og spillet 6 uafgjorte ud af 20 kampe. Kun 1 af de 6 uafgjorte var på hjemmebane, hvor de i øvrigt har vundet 19 af deres seneste 20 VM-kvalifikationskampe.

San Marinos statistik er knap så skræmmende. Hverken ude eller hjemme. De har spillet i alt 66 kampe i VM-kvalifikationsturneringen, siden de kom med i 1992. De har spillet uafgjort 2 gange, og de seneste 43 kampe er alle blevet tabt. I kvalifikationen til VM Rusland 2018 fik de scoret 2 gange, og det var begge gange på udebane – mod Norge og Aserbajdsjan. Til dette opgør må de undvære deres anfører Davide Simoncini, som til daglig spiller for Tre Fiori i San Marinos nationale liga, for han fik et rødt kort, da San Marino 14. november sidste år spillede 0-0 mod Gibraltar. Han spiller midterforsvar og er noteret for 65 landskampe, så det kan blive et betydeligt savn. I et forsvar, der i forvejen må siges ikke at være helt vandtæt.

VM-kvalifikationsgruppe I består af i alt 6 hold. De øvrige hold i gruppen med deres verdensranglisteplacering i parentes er Polen (19), Ungarn (40), Albanien (66) og Andorra (151).

England:
Jordan Pickford (Mål, Fast) – Skadet
Marcus Rashford (Angreb, Fast) – Tvivlsom

San Marino:
Davide Simoncini (Forsvar, Fast) – Karantæne

England forventet startopstilling: Pope; Walker, Coady, Maguire; Trippier, Bellingham, Rice, Shaw; Saka, Calvert-Lewin, Foden.

San Marino forventet startopstilling: Benedetti; Battistini, Brolli, Rossi, Palazzi; Golinucci, Lunadei; Tomassini, Hirsch, Ceccaroli; Nanni.

Odds-forslag: Sultne englændere spiser San Marino

Når niveauforskellen på 2 hold er så stor som her, kan det af og til være vanskeligt at vurdere en sejrs størrelse. Hvor mange reserver er i spil? Hvornår siver farten ud af kampen og bliver til en fælles venten på slutfløjtet? Men denne gang er der en hel del på spil for England. EM-slutrunden venter til juni, og der er pladser både i startformationen og i truppen på spil, hver gang England spiller landskamp. Så det er rimeligt at forvente, at der bliver spillet uden forbehold, og det kan blive en grim affære for San Marino.

I Nations League kom San Marino nådigt fra deres 2 udekampe. 0-0 i Liechtenstein og 1-0-nederlag i Gibraltar. Men i EM-kvalifikationen tabte de på udebane 6-0 til Skotland og 9-0 både til Rusland og Belgien. Det er nok nærmere den slags resultater, vi kan forvente her. Hvis den forventede startopstilling hos England står til troende, er det et grådigt, ambitiøst og forholdsvist ungt engelsk landshold, vi får at se. Mange af dem er allerede profiler i de store klubber i Premier League, og her vil de gøre alt for at bevise, at de kan overføre det til landskampene og sikre en plads i truppen ved sommerens EM-slutrunde. Den indbyrdes statistik for 6 kampe mellem disse 2 nationer siger lidt mere end 6 engelske scoringer i snit. Anbefalingen tror på flere scoringer og engelsk sejr på mindst 8 overskydende mål.

SpilXperten.com anbefaler: (0-7) 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>

England – San Marino: Statistik, topscorer og H2H

  • England endte skuffende på 3. pladsen i deres Nations League-gruppe i efteråret. De blev udmanøvreret af Belgien og Danmark og formåede kun at holde Island bag sig.

  • San Marino hat tabt 41 af deres seneste 43 landskampe. I 2 af efterårets Nations League-kampe formåede de at hente uafgjorte resultater via 2x 0-0 mod Gibraltar og Liechtenstein. Det var dog ikke nok til at undgå sidstepladsen i gruppen, hvor de endte med statistikken 0-2-2 og scoren 0-3.

  • England scorede 7 mål i deres 6 kampe i Nations League sidste år, og Phil Foden stod for 2 af dem, og det var nok til at gøre ham til holdets topscorer i turneringen. Til dette opgør er det måske nok mere oplagt at holde øje med Evertons Dominic Calvert-Lewin, der er noteret for 14 scoringer i Premier League i denne sæson.

  • Filippo Bernardi scorede det reducerende mål til slutresultatet 1-3, da San Marino 16. november 2019 på hjemmebane mødte Kazakhstan. Dermed er han holdets topscorer for de seneste 24 kampe, for det er det eneste mål, san marinerne har lavet.

  • England og San Marino har mødt hinanden 6 gange tidligere. Alle 6 opgør er endt med sejre til England og en samlet score på 37-1.

Expected Goals: England vs. San Marino – de seneste tre kampe

EnglandResultatxGSan MarinoResultatxG
England – Island(4-0)3,38 – 0,11San Marino – Gibraltar(0-0)0,48 – 0,91
Belgien – England(2-0)0,80 – 1,93San Marino – Letland(0-3)0,00 – 2,44
England – Irland(3-0)3,99 – 0,29Liechtenstein – San Marino(0-0)0,38 – 1,95
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com

Skriv et svar