18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

England – Rumænien: Odds og optakt den 6. juni 2021

Foto: Bildbyrån

EM-slutrunden nærmer sig med hastige skridt! England skal søndag ud i deres sidste testkamp før det for alvor går løs mod Kroatien den 12. juni. Får de talentfulde englænder fyldt op på selvtillidskontoen her mod upåagtede Rumænien? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til England – Rumænien. Der er kampstart søndag d. 6. juni 2021 kl. 18:00.

GÅ TILEngland – Rumænien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Riverside Stadium, Middlesbrough
Vejret: 16° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

England
Rumænien
Odds are subject to change. Last updated 6. juni 2021 17:22.


Optakt til England – Rumænien: Skader, karantæner og startopstillinger

Sidste test skal stås for England søndag aften når de tager imod Rumænien, og mens der blevet sparet kraftigt hos englænderne i deres første test mod Østrig, så er det forventet, at Southgate til dette opgør kommer til at stille med noget som minder om den ideale startellever. England er en af de helt store favoritter til at løbe med EM-trofæet efter deres fornemme run til VM i 2018, og denne gang har de endda fordelen af kampe på hjemmebane og en særdeles fordelagtig pulje med Skotland, Tjekkiet og Kroatien. Vi skal nok ikke mange kampe ind i slutrunden før de euforiske engelske fans igen begynder på IT’S COMING HOME… Der er også god grund til at være begejstret på englændernes vegne, for de kan stille et vanvittigt slagkraftigt mandskab med en masse unge talenter. Om de har evnerne til at gå hele vejen kan kun tiden vise, den eneste finger man kan sætte på England er vel deres præstation i Nations League, hvor Danmark holdte dem fra sejr af to omgang, og hvor de også måtte se sig slået af Belgien – det er nationer som dem de skal måle sig med. Southgate udtog i løbet af ugen hans endegyldige trup, hvor det mest bemærkelsesværdige vel var, at han udtog hele fire højre backs, det tal kom dog hurtigt ned på tre da Trent Alexander Arnold måtte humpe fra banen i kampen mod Østrig.

Rumænien klarede ikke cuttet til EM, efter en 4.plads i EM-kvalifikationen fik de ellers mulighed for at kvalificere sig via playoff, men det blev kun til en enkelt kamp, som endte i nederlag på 2-1 til Island. Det er et rumænsk landshold, som er langt fra fordums styrke, i VM-kval kampene i marts lagde de godt ud med en sejr hjemme over Nordmakedonien, men måtte give fortabt imod Tyskland og Armenien, det er nok kun den sidste af de kampe de vil ærgre sig rigtig over. De har allerede været aktion en gang i denne uge, venskabskampen imod Georgien endte med et 2-1 nederlag, her var rumænerne ellers godt med indtil de indkasserede et rødt kort lige før pausen. Det er et mandskab uden store internationale navne, faktisk er det nok Vlad Chiriches, som er den mest profilerede spiller hos Rumænien, og det siger måske lidt over kvaliteten i disse år.

England:

Rumænien:

England forventet startopstilling: Pickford; James, Stones, Maguire, Shaw; Mount, Bellingham, Rice; Foden, Kane, Sancho.

Rumænien forventet startopstilling: Vlad; Sorescu, Chiriches, Nedelcearu, Ganea; Olaru, Marvin, Maxim; Hagi, Alibec, Tanase.


Odds på England – Rumænien

Skæver vi til oddsene, ser vi, England er klar favorit i kampen.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 6. juni 2021 17:22.


Odds-forslag: Englænderne lukker helt af

England har ikke tabt en testkamp i knap 4 år. 11 kampe har givet 8 sejre og 3 uafgjorte, og de har vundet de seneste 7 venskabskampe i rap. Englænderne klarede endnu engang skærene tidligere på ugen, selvom Southgate gav et hvil til de mest bærende profiler endte det alligevel med en 1-0 sejr over Østrig. Denne gang er det forventet, at den engelske træner finder det tunge skyts frem, for at få findpudset de sidste detaljer inden EM bliver skudt af sted om en uges tid.

Der er ingen tvivl om, at England er klart bedre end Rumænien, oddset er til gengæld også derefter og som altid er det svært at spå om sejrens størrelse i opgør som dette. Der vil formentlig blive skiftet kraftigt ud hos englænderne i løbet af kampen for at holde spillerne friske, og så er der risiko for at kampen kan blive lidt urytmisk. De har som sagt vist sig flot frem i deres venskabskampe, de har vundet i sikker stil i de seneste 7 testkampe, og det regner jeg også med at de gør her. Der har været godt gang i målscoringen i Rumæniens seneste kampe, men da de i VM-kvalen blev matchet af et mandskab af Englands kaliber, Tyskland, formåede de ikke at skabe mange chancer og måtte gå målløse fra banen. Sådan regner jeg med at det går igen på søndag imod et stærkt engelsk mandskab, rumænerne har simpelthen ikke nok at skyde med offensivt. Anbefalingen bliver en hjemmesejr med rent bur.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,87
England vinder til nul
Besøg Unibet *


England – Rumænien: Statistik, topscorer og H2H

  • England kom fuldkommen sikkert med til EM, der var aldrig tvivl om, at de skulle ende 1’er i deres kvalifikationspulje. De kom også forrygende i gang med VM-kvalifikationen i marts. 3 kampe gav 3 sejre og 9 point. 

  • Det bliver endnu en EM-slutrunde uden Rumænien, som ellers var med i playoffrunden om en billet, men her måtte de se sig slået af Island i semifinalen.

  • Englands topscorer i deres aktuelle trup er Harry Kane med 34 mål i 53 landskampe. 

  • Rumænerne har haft mange forskellige målscorere i gang på det sidste, Cicaldau stikker dog ud med hans to mål i tre VM-kval kampe.

  • Seneste indbyrdes opgør imellem de to nationer blev vundet med 2-1 af Rumænien… Det var så også tilbage i 1998!


Expected Goals: England vs. Rumænien – de seneste tre kampe

EnglandResultatxGRumænienResultatxG
England – Østrig(1-0)0,9 – 0,67Rumænien – Georgien(1-2)2,46 – 2,16
England – Polen(2-1)2,01 – 0,56Armenien – Rumænien(3-2)2,34 – 1,26
Albanien – England(0-2)0,12 – 1,27Rumænien – Tyskland(0-1)1,21 – 2,66
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar