18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

England – Andorra: Odds og optakt den 5. september 2021

Foto: Bildbyrån

England har hentet fire sejre på stribe i VM-kvalifikationen, og nu er de for første gang siden den tabte EM-finale tilbage på Wembley, og modstanderen er Andorra, som er mere end 150 placeringer længere nede af verdensranglisten end Italien. England kan vist godt forvente en noget lettere opgave her. Formentlig bliver der kraftig rotation, så stamspillerne er friske til næste opgør, hvor Polen venter. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til England – Andorra. Der er kampstart søndag d. 5. september 2021 kl. 18:00. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL


England – Andorra: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anastasios Papapetrou, Grækenland
Stadion: Wembley, London, England
Vejret: 21° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 13:07.


Optakt til England – Andorra: Skader, karantæner og startopstillinger

13 mål for. Et enkelt imod. Sådan er status for det engelske mandskab efter de første fire kampe i kvalifikationen til VM, og det ser ud til, at der ikke er skrammer eller spor efter den tabte VM-finale, for torsdagens imponerende 4:0-sejr ude over Ungarn var meget overbevisende. Og det er jo helt i tråd med træner Southgates plan om, at holdet bare skal forbedre sig en enkelt position for hver slutrunde. Ideen blev formentlig undfanget, da England nåede semifinalen ved VM i 2018, og nu kom de så videre til finalen ved årets EM-slutrunde, og dermed ligger det jo lige for, at de napper guldet i Qatar til næste VM-slutrunde. 

Det er i hvert fald ganske overlegent, som de har præsteret indtil videre i kvalifikationen, og det er kun kampen hjemme mod Polen, som de vandt med 2:1, hvor de med rimelighed kan siges at have været udfordret, for de øvrige tre kampe mod Albanien, San Marino og Ungarn er vundet med samlet 11:0. Selv om der forventes massive udskiftninger til dette opgør, bør Englands reserver være mere end rigeligt stærke til at servere en lækkerbidsken af en masse mål på Wembley, og så håber vi, at underholdningen den her gang foregår på banen, så vi slipper for tåbelige racistiske kommentarer enten på stadion eller online efter opgøret. 

Andorra hentede senest mod San Marino deres kun fjerde sejr i betydende kampe siden 1996, hvor de trådte ind på den internationale scene for første gang. Måske føler de sig virkelig godt kørende, for de har nu to kampe i træk holdt buret rent, men det er dog yderst tvivlsomt, om det kan blive til et hattrick, når de møder det bomstærke engelske mandskab. Det er femte indbyrdes møde, og England har vundet de foregående fire med samlet 16:0 – og de to møder på Wembley er endt henholdsvis 5:0 og 6:0 til englænderne. Noget lignende virker egentlig ret sandsynligt her, men der er grøde i bunden af europæisk fodbold, hvor de hele tiden udvikler sig. For Andorras vedkommende dog mest på hjemmebane, og de seneste fire udekampe er det blevet til nederlag mod Færøerne, Portugal, Malta og Polen. 

England:

 • Phil Foden (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jadon Sancho (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Danny Ings (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Marcus Rashford (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ollie Watkins (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Skadet

Andorra:

 • Jordi Alaez (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Marc Pujol (Angreb, Fast) – Karantæne

England forventet startopstilling: Pickford; Alexander-Arnold, Stones, Mings, Trippier; Henderson, Bellingham; Saka, Mount, Lingaard; Bamford.

Andorra forventet startopstilling:  Gomes; Rubio, Nicolas, Llovera, Alavedra, Cervos; C. Martinez, Vales, Moreno, A. Martinez; Cucu.


Odds på England – Andorra

England er naturligvis meget store favoritter i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Are you not amused? 

England vender tilbage til Wembley, hvor de spillede et flot EM men altså tabte finalen til Italien til åbenbart helt utålelig skuffelse for nogle englændere. Men her skal træner Gareth Southgate og hans mandskab altså for første gang siden finalenederlaget spille på Wembley igen, og de vil helt sikkert gå til romkuglerne for at vise publikum, at der stadig er grund til at støtte, bakke op og heppe på holdet. 

Indtil nu har England scoret 3,25 mål i gennemsnit i turneringen inklusive et møde med Polen og udekampe mod Albanien og Ungarn. Der er faktisk ingen grund til at tro, at det ikke bliver til mindst lige så mange mål. Selv om Kane formentlig rykker ud på bænken og giver plads til Bamford, og selv om Saka og Lingaard kommer ind og afløser Grealish og Sterling, er der mere end rigeligt kvalitet i det engelske mandskab til at buldre hen over andorranerne. 

Derfor går anbefalingen også helt simpelt til værks. De to foregående hjemmekampe mod Andorra – som godt nok ligger tilbage i 2006 og 2009 – blev vundet med 5:0 og 6:0. Tidligere i VM-kvalifikationen vandt England hjemme med 5:0 over San Marino. Siden England 11. september 2012 spillede 1:1 hjemme mod Ukraine i VM-kvalifikationen, har englænderne vundet samtlige 20 hjemmekampe i både EM- og VM-kvalifikationen. Fem af de 20 sejre har været på mindst fem overskydende mål. Her kommer nummer seks af de store sejre. England vinder med mindst fem overskydende. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
England vinder med mindst 5 overskydende mål
Gå til Bet365 *


England – Andorra: Statistik, topscorer og H2H

 • England er øverst i gruppe I efter 4 runder med 12 point.

 • Tallene for England er imponerende 4-0-0 med scoren 13:1

 • Andorra er på 5. pladsen, og de kommer direkte fra en succesoplevelse i form af sejr over San Marino, så efter 4 kampe har andorranerne 3 point.

 • Andorras statistik lyder på 1-0-3, og deres målscore er 3:8.

 • Harry Kane er alene i spidsen som engelsk topscorer med foreløbig 3 scoringer. 

 • Hos Andorra er det Marc Vales, som til daglig spiller i norske Sandefjord, der er  topscorer med 2 af holdets i alt 3 træffere. 


Expected Goals: England vs. Andorra – de seneste tre kampe

EnglandResultatxGAndorraResultatxG
Ungarn – England(0-4)0,19 – 2,22Andorra – San Marino(2-0)1,22 – 0,81 
Italien – England(2-1)1,88 – 0,76 Andorra – Gibraltar(0-0)0,24– 0,27 
England – Danmark(2-1)3,65 – 0,44 Andorra – Irland(1-4)0,27 – 1,81
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar