18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Elfenbenskysten – Egypten: Odds og optakt den 26. januar 2022

Der er masser af kendte navne hos Elfenbenskysten, som onsdag aften byder Salah og Egypten op til dans. (Foto: Bildbyrån)
Der er masser af kendte navne hos Elfenbenskysten, som onsdag aften byder Salah og Egypten op til dans. (Foto: Bildbyrån)

Det er to af Afrikas største fodboldnationer, som tørner sammen onsdag aften i AFCON 1/8-finalen. Kan Mohamed Salahs Egypten hamle op med de mange profiler hos Elfenbenskysten? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Elfenbenskysten – Egypten. Der er kampstart onsdag d. 26. januar 2022 kl. 17:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Elfenbenskysten – Egypten: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stade Japoma, Cameroun
Vejret: 25°, svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Elfenbenskysten
Egypten
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. januar 2022 17:00.


Optakt til Elfenbenskysten – Egypten: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi er nået til 1/8-finalen i African Cup of Nations, og her får vi onsdag aften glæden af at se to af kontinentets mest stolte fodboldnationer, når Elfenbenskysten skal op imod Egypten. Vinderen af dette opgør får æren af enten Marokko eller Malawi i kvartfinalen.

Elfenbenskysten råder over et af de mest profilerede mandskaber ved AFCON, holdet tæller et væld af spillere, som har deres daglig gang i de bedste europæiske ligaer, og flere af dem spillere på ganske store fodboldadresser. Pepe fra Arsenal, Kessie fra AC Milan, Zaha fra Crystal Palace og den nuværende Champions League-topscorer Sebastian Haller fra Ajax – der er masser af kvalitet hos Elfenbenskysten, som selv på bænken har flere Premier League og Serie A-spillere. Derfor var det heller ikke overraskende, at de snuppede 1.pladsen i gruppe E. De tre gruppekampe resulterede i sejre over Ækvatorialguinea og Algeriet, samt et X mod Sierra Leone. Faktisk har Elfenbenskysten kun tabt én af de seneste femten kampe, de er svære at overkomme!

Egypten har ikke ligeså mange profiler som Elfenbenskysten, til gengæld råder de over turneringens nok største profil, Mohamed Salah. Størstedelen af de egyptiske spillere har ikke deres daglige gang i de største europæiske ligaer, med undtagelse af Arsenals Elneny, Aston Villas Trezeguet, Mostafa Mohamed fra Galatasaray og Marmoush fra Stuttgart. Egypten startede turneringen ud med et 1-0 nederlag til Nigeria, men med to 1-0 sejre i de to sidste gruppekampe mod Guinea-Bissau og Sudan var der ingen tvivl om det videre avancement. Salah og co. regnes ikke som en af favoritterne til at snuppe trofæet i denne omgang, men man har indtrykket af, at alt kan ske ved dette AFCON.

Elfenbenskysten:

  • Ingen kendte fravær

Egypten:

  • Akram Tawfik (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Ahmed Fatouh (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Elfenbenskysten forventet startopstilling: Sangare; Aurier, Kossounou, Deli, Konan; Kessie, Seri, Sangare; Zaha, Haller, Pepe

Egypten forventet startopstilling: El-Shennawy; Kamal, Hegazi, Hamdi, Ashraf; Fathi, El-Sulya, Elneny; Mohamed, Marmoush, Salah


Odds på Elfenbenskysten – Egypten

Bookmakerne ser Elfenbenskysten som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. januar 2022 17:00.


Odds-forslag: For meget offensiv kvalitet til endnu en tør forestilling

Det er to af de helt store afrikanske fodboldnationer, som indtager græstæppet onsdag eftermiddag. Egypten er det mest vindende hold i AFCON’s historie, men Elfenbenskysten er også ofte med helt fremme. Egypten vandt senest turneringen i 2010, mens Elfenbenskysten løftede trofæet i 2015.

Bookmakerne har ved denne slutrunde langt større tiltro til Elfenbenskysten end Egypten, og det er der ikke så meget at sige til, når man kigger på den alenlange række af profiler, som vestafrikanerne råder over. Hos Egypten er langt det mest overladt til Mohamed Salah, så Premier League-topscorer skal være i hopla, hvis det skal blive til videre avancement.

Der har været et væld af målfattige opgør ved denne slutrunde, som man også så det i Egyptens tre gruppekampe, som alle endte 1-0. Elfenbenskysten er dog et af få hold, som har haft godt gang i målscoringen med seks scorede mål og tre indkasserede i tre kampe. Egypten vil helt sikkert komme med et defensivt udgangspunkt til dette opgør, men mod så profileret en offensiv som Elfenbenskystens, så tror jeg ikke, at de slipper helskindet fra den taktik, og så vil de skulle længere frem på banen og søge mål. For en gang skyld kunne der godt være mål i vente. Champions League-topscoreren Haller vs. Premier League-topscoreren Salah, det må da give mål!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,14
Over 2 mål (AH)
Gå til unibet *


Elfenbenskysten – Egypten: Statistik, topscorer og H2H

  • Elfenbenskysten vandt gruppe E med 7 point efter to sejre og et enkelt x i de tre gruppekampe.
  • Egypten gik videre fra gruppe D med 6 point efter to sejre og et enkelt nederlag.
  • Arsenals Nicolas Pépé er topscorer for Elfenbenskysten med to kasser i turneringens tre første kampe.
  • Egypten er kom kun på tavlen to gange i gruppespillet, her stod Mohamed Salah og Walieldin Khidir for et mål hver.
  • Sidst de to nationer tørnede sammen i en betydende kamp var i AFCON-semifinalen i 2008, hvor Egypten vandt 4-1.


Expected Goals: Elfenbenskysten vs. Egypten – de seneste tre kampe

ElfenbenskystenResultatxG Egypten ResultatxG
Elfenbenskysten – Algeriet(3-1)1,28 – 1,88Egypten – Sudan(1-0)0,81 – 0,77
Elfenbenskysten – Sierra Leone(2-2)2,71 – 1,13Guinea-Bissau – Egypten(0-1)0,15 – 1,17
Ækvatorialguinea – Elfenbenskysten(0-1)1,26 – 0,93Nigeria – Egypten(1-0)1,11 – 0,52
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Elfenbenskysten – Egypten?

Elfenbenskysten – Egypten spilles onsdag den 26. januar 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles Elfenbenskysten – Egypten?

Elfenbenskysten – Egypten spilles på Stade Japoma i Cameroun

Skriv et svar