18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ekspert blæst bagover af Casper Tengstedt: Han bliver umulig at komme udenom for Kasper Hjulmand og Roger Schmidt

Casper Tengstedt har haft en sand kometkarriere de seneste år, der har bragt ham hele vejen fra Nürnbergs reservehold i den fjerdebedste række i Tyskland til nu at have gennemført et kæmpe skifte til Benfica, der må betegnes som en af mastodonterne i portugisisk fodbold. 

Derfor har SpilXperten kigget nærmere på den talentfulde angribers tal, der har været medvirkende til at få det meget imponerende skifte. SpilXpertens ekspert Benjamin Leander giver i analysen også sin holdning til kende om bomberen, der nu skal tørne ud i rødt. 

Her kan du fået kort overblik over Casper Tengstedts sæson i Eliteserien, og det er altså helt vildt, hvad den tidligere AC Horsens spiller, har leveret. 

Tengstedt har således scoret mere end ét mål per kamp, hvilket er ganske uset. Og det er kun liga-topscoreren Amahl Pellegrino, der havde bedre tal på den front i den forgangne sæson i Eliteserien. 

Han ligger blandt andet over den nyudklækkede Chelsea-spiller David Datro Fofana, så det er altså ikke spillere uden evne, han formår at overgå. 

Tengstedt kan blive Hjulmands panodil

Benjamin Leander er blæst bag over de flotte tal fra Benfica-angriberen og siger, at han meget vel kan være at finde blandt Kasper Hjulmands foretrukne i den nærmeste fremtid, som da også har haft en hovedpine, når det kommer til formstærke angribere.

“Den nyslåede Benfica-angriber Casper Tengstedt har alle forudsætninger for at udvikle sig til en angriber i absolut topklasse og dermed også være i spil til det danske landshold”, indleder Leander. 

“Han bliver umulig at komme udenom for Roger Schmidt”

“Han bliver meget svær at komme udenom for Kasper Hjulmand. Ikke bare som en kanin fra bænken, men som fast starter.”

Ser man på Casper Tengstedts mål kontra expected assists er det klart, at der på papiret er tale om en overpræstation, men det er altså ikke tilfældigt. 

Tengstedt scorede på 15 af sine 21 afslutninger indenfor rammen – altså 71% af alle afslutninger indenfor stolperne, som også ramte de indvendige netmasker. Tallet for føromtalte angrebsrivaler Pellegrino og Fofana lå på hhv. 58 og 33%. 

Der er altså derfor tale om en virkelig dygtig afslutter, og Benjamin Leander tror også på, at han kan overføre de præstationer til Benfica, selvom det muligvis ikke bliver fra dag ét. 

“Tengstedt kommer til at skulle vente på sin chance for Benfica, for konkurrenter som Goncalo Ramos og Rafa Silva bliver ikke sådan at slå af pinden”

“Men hvis Tengstedt tager bare et minimum af sine ekstremt flotte præstationer med til Portugal, bliver han umulig at komme udenom for cheftræner Roger Schmidt.”

Skriv første kommentar

Skriv et svar