18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Den italienske angriber-kabale

I Serie A er der optræk til noget af angriber-kabale denne sommer. Flere topklubber går efter de samme 9’ere, nogle skal sælge ud inden de kan købe ind, og flere potentielle handler kan ende med at påvirke hinanden. Vi tager her temperaturen på den italienske angriberjagt.

Lukaku har brændt broen til Milano

Foto: IMAGO/Revierfoto

Det var ikke forventet, at der skulle blive kamp om Romelu Lukaku denne sommer. Den store belgier var lykkelig for at vende tilbage til Inter i sidste sæson på en lejeaftale fra Chelsea, og Inter var lykkelige over at have ham tilbage i folden. Lukakus sæson startede skidt, men sluttede flot, og Inter var derfor klar til at veksle lejeaftalen til en permanent en af slagsen. En ‘sikker’ handel, som nok skulle komme i stand før eller siden…

Lige indtil Lukaku ikke længere svarede på opkald fra hverken ledelse eller holdkammerater i Inter. Grunden til belgiernes ‘radio silence’ var, at han sideløbende kørte nogle hemmelige forhandlinger med Inters rivaler Juventus. Den situation har pisset Inter-fans og Inter-bosserne helt af. Så meget, at de nu helt har trukket sig fra forhandlingerne med Chelsea. Et muligt Lukaku-skifte til Inter er nu oppe på 6.00 hos Unibet*, selvom det ifølge italienske medier ikke kan komme på tale. Lukaku har brændt broen til Milano.

Belgieren skal derfor håbe på, at Juventus gør alvor af deres flirten, og køber ham fri i Chelsea. Et scenarie, som af flere grunde kan blive besværligt. Dels fordi Lukaku tidligere har udtalt, at han aldrig vil skifte til Torino-klubben, og dels pga. Juventus’ økonomiske udfordringer. Den Gamle Dame er dog favoritter til at løbe med angriberens underskrift, hvilket bekræftes af et odds på kun 1.50 hos Unibet.

Hvis ikke det ender med et permanent skifte til italiensk fodbold, er saudiarabisk fodbold det næstbedste bud. Hos Unibet står et skifte til en hvilken som helst saudiarabisk klub i odds 3.50. Én ting er sikker: Chelsea vil have Lukaku ud af vagten.

Vlahovic kan finansiere Lukaku

Foto: IMAGO/Nicolò Campo

Det er kun halvandet år siden, at Juventus købte Vlahovic fri i Fiorentina for et svimlende beløb på omtrent 600 millioner kroner, men nu kan serberen allerede være på vej videre i karrieren. En potentiel transfer, som kan sikre Juve midlerne til at købe Lukaku.

Vlahovic er indtil videre ikke vist sig som den bomber de håbede på i Juventus. Nok mest af alt grundet Allegris spillestil, som ikke virker til at passe angriberen synderligt godt. Læg dertil, at Juve er noget udfordret økonomisk efter sidste sæsons skandaler + pointstraf, som gjorde, at de ikke har fundet vej til Champions League i den kommende sæson. Den Gamle Dame er presset på pengebeholdningen, og er derfor nødsaget til at sælge før de kan købe. Største salgsobjekt? Dusan Vlahovic.

Der har ikke været nogle tilbud på bordet endnu, men mon ikke det nok skal komme, når de europæiske storklubbers angriber-kabale begynder at blive mere konkret? Som ConteNestor tidligere har været inde på i Angriberkabalen nærmer sig, er Vlahovic på radaren hos flere topklubber, dog mest af alt som Plan B.

I skrivende stund ligner PSG det mest plausible bud på serberens næste klub. Franskmændene har ikke en decideret 9’er i foldet som det ser ud nu, penge har de nok af. Især hvis Mbappe ender med at indbringe en transfersum denne sommer. Betfair* giver odds 2.25 på Vlahovic til PSG.

Bayern München er næste klub på listen til odds 2.75. Skulle det ikke lykkes tyskerne at hente Harry Kane i Tottenham, virker Vlahovic til at være næste mand på listen.

Italienske Corriere dello Sport meldt tidligere på måneden ud om en potentiel byttehandel mellem Vlahovic og Lukaku. En handel, som kunne tilfredsstille både Juventus og Chelsea, men som kræver at englænderne smider penge oven i hatten. Vlahovic til Chelsea står i odds 7.00 hos Betfair.

Scamacca vil hjem

Foto: IMAGO/Paul Terry

Gianluca Scamacca skiftede inden sidste sæson Sassuolo ud med West Ham efter en fremragende sæson i Serie A. Englænderne købte italieneren fri for omkring 300 millioner kroner, men er allerede nu klar til at sende ham tilbage til støvlelandet. En undervældende sæson plaget af skader, og med kun 3 scoringer i Premier League er ikke nok til, at West Ham vil satse på Scamacca i den kommende sæson. Et skifte virker uundgåeligt, men hvor tager han hen?

Roma har været særdeles lune på den høje angriber hele sommeren, og Scamacca selv skulle også være lun på et skifte tilbage til Roma, hvor han er vokset op og har spillet ungdomsfodbold. Romas forhandlinger med West Ham trækker dog i langdrag. Mest af alt fordi hovedstadsklubben ikke rigtig har så mange midler at rykke med.

Det har åbnet op for en ny mulighed. Inter er som nævnt blevet godt og grundigt trætte af Lukaku, og har i stedet skiftet fokus til blandt andre Scamacca. Mourinho og co. kan dermed ende med at blive overhalet indenom af Inter for anden gang denne sommer. Historien var den samme med Davide Frattesi, som spillede ungdomsbold i Roma, og derfor var lun på et comeback. I den situation rykkede romerne ikke hurtigt nok, og nu kan det altså ende i et lignende scenarie med Scamacca, som ikke kan vente meget længere på, at Roma får talt mønterne i skattekisten.

Inter vil ikke få problemer med at betale West Ham de relativt beskedne 150 millioner kroner, som de efterspørge. Spørgsmålet er bare, om Milano-klubben virkelig går efter ham, eller om de hellere vil have fingrene i Arsenals Balogun eller Udineses Beto, som også er rygtet til klubben?

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar