18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Dansker rygtet til Newcastle: Dér gider han da ikke at bo

Joachim Andersen har brilleret i Crystal Palace, men danskeren skal blive i London, hvis alternativet er at flytte til Newcastle, lyder det. 

IMAGO / Sebastian Frej

Efter en karriere, der har budt på bopæl i København, Ikast, Enschede, Genova, Lyon og London kan næste skridt altså være Newcastle, men ifølge den tidligere Manchester United profil Paul Parker må det være mere attraktivt at bo i London for danskeren. 

De mange gode præstationer for Crystal Palace har ellers medført interesse fra Champions League klubben, som angiveligt lagde et officielt bud på danskeren – og skulle være klar til at vende retur med checkhæftet i januar-vinduet. 

Hvor fanden er… Newcastle?

Geordie Shore er formentlig det mest kendte TV-show, der er optaget i Newcastle, men hvis man bytter Charlotte Crosby ud med Mick Øgendahl, kan man næsten forestille sig ovennævnte sætning blive sagt.  

Og Newcastle er da heller ikke noget, der bør friste danskeren, siger Parker i et interview med SpilXperten. 

“Hvorfor i alverden skulle Joachim Andersen ville bo i Newcastle? Han bor i et skønt område i London, så det ville ikke give nogen mening for mig.”

“Crystal Palace er en kæmpe klub, som ligger i et dejligt område i England. Det ville undre mig, hvis han vælger at tage til Newcastle.”

“Der er sikkert mange, der vil sige, at Newcastle er en større klub end Crystal Palace, men sådan tror jeg ikke nødvendigvis, Andersen ser det. Han elsker Crystal Palace, og han er meget værdsat af fansene.”

Foto: IMAGO / Sebastian Frej

Han ville kæmpe hårdt for spilletid

Parker mener heller ikke, at spilletid ville være givet for danskeren, hvorfor det er oplagt at blive i Crystal Palace, hvor han oplever stor succes. 

“Fodboldmæssigt tror jeg heller ikke, at det ville være en god beslutning for ham. Fabian Schär og Sven Botman ville være foran ham i køen om spilletid, så han vil sætte sig selv i en position, hvor han langt fra er sikker på at få spilletid.”

“Jeg er vild med ham som spiller, men det er ikke et skifte, jeg synes, han skal tage. Han nyder livet i Crystal Palace, hvor han spiller sammen med Marc Guehi, og sammen har de vel været et af de stærkeste makkerpar i ligaen i denne sæson. Jeg er ikke sikker på, han har lyst til at risikere den succes, han oplever lige nu”, afslutter Paul Parker.

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar