18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danske drenge på nye togter

Daramy, Isaksen, Hjulmand… Der er rift om de danske stjerneskud denne sommer. Få overblikket over de tre potentielle transfers her.

Daramy mod verdens bedste liga

Foto: IMAGO/Pro Shots

Mohamed Daramy er kun lige vendt tilbage til Ajax efter endnu et succesfuldt ophold hos FCK i Superligaen. Succesen i den bedste danske række har dog ikke umiddelbart ændret på Daramys plads i Ajax-hierakiet, hvorfor det nu dufter gevaldigt af et permanent skifte væk fra den hollandske talentfabrik. Den danske kantspiller har godt nok fået spilletid i opstartens testkampe, men Ajax’ køb af Manchester Citys unge stortalent Carlos Borges ligner en indikator på, at hollænderne ikke kommer til at satse på Daramy i den kommende sæson.

Håbefulde FCK-fans har formentlig holdt et vågent øje med Daramys situation i Ajax. Kunne det mon blive til endnu en retur til den danske hovedstad? Sådan går det desværre ikke. Dels har de danske mestre allerede hentet flere habile afløsere ind i form af Achouri og Elyounoussi, dels er prisen på Daramy for høj. Selv for FCK.

Ifølge det italienske transferorakel Fabrizio Romano har Premier League-oprykkerne Burnley sendt et bud på 120 millioner kroner afsted på Daramy. Danskeren kan dermed ende med at blive holdkammerat/konkurrent med Jacob Bruun Larsen, som tidligere på sommeren byttede Hoffenheim ud med Burnley.

Et potentielt spændende skifte for Daramy til et hold, som er helt anderledes end under Sean Dyche. Den tidligere City-spiller Vincent Kompany har virkelig fået sat sit aftryk på Burnley, som nu spiller langt mere boldbesiddende og teknisk end vi tidligere har set. Og så er han ikke bange for at kaste unge spillere i ilden!

Isaksen fra nedrykningsspil til italiensk top

Foto: IMAGO/Bruno Carvalho

Mohamed Daramy er ikke den eneste unge danske kanspiller, som står overfor et skifte denne sommer. Sidste sæsons Superliga-topscorer Gustav Isaksen er nemlig på nippet til at skifte den jyske hede ud med den italienske hovedstad.

Ifølge B.T har FC Midtjylland accepteret et bud på 112 millioner kroner fra italienske Lazio på den blonde dansker, som de stadig har helt frisk i erindringen fra sidste sæsons Europa League. Isaksen var fyr og flamme i de to kampe mod Lazio, hvor han scorede to kasser og skaffede to straffespark. Heldigvis er italienerne ikke blevet skræmt væk af Isaksens to brændte straffespark i Superliga-sæsonens to første kampe…

Lazio endte som nummer 2 i Serie A i sidste sæson, og har i de seneste sæsoner vist sig frem som et af Serie A’s mest underholdende og offensive mandskaber. Et voldsomt spændende skifte, som byder på både Champions League, og formodet italiensk topkamp.

Umiddelbart venter der Isaksen hård kamp om en startplads med konkurrence fra Felipe Anderson, Pedro og Zaccagni. Lazios trup er dog ikke videre bred, hvorfor det nok skal blive til godt med spilletid, når hovedstadsklubben skal til at jonglere med både Serie A og Champions League.

Dansk holdkammerat til Isaksen?

Foto: IMAGO/Guiseppe Maffia

Vi kan ende med at få hele tre danskere i den italienske hovedstad til den kommende sæson. Efter Rasmus Nissens skifte til Roma og Isaksens forestående skifte til ærkefjenderne Lazio, meldes endnu en dansker nu på vej mod den evige stad.

Endnu engang er det Lazio, som har snøren ude. Denne gang efter Morten Hjulmand, som har været rygtet til stort set alle Serie A’s storklubber i løbet af de seneste 6 måneder efter en fremragende sæson som anfører i Lecce.

Så sent som i mandags blev der af portugisiske medier ellers meldt om et forestående Hjulmand-skifte til Sporting med en overgangssum på omkring 90 millioner kroner. En pris, som dog også lød liiidt for billig til at være sand. Rygtet blev senere manet til jorden af B.T, som berettede, at Lecce kræver 150 millioner kroner for deres anfører.

Hjulmand kan ende med at skulle vælge og vrage mellem flere virkelig interessante klubber. De potentielle tilbud afhænger dog i flere tilfælde af andre handler. Fiorentina skulle fx have Hjulmand på radaren, hvis de sælger Amrabat til Manchester United, Milan kan blive en bejler, hvis de sælger Krunic, og Lazio vil eftersigende gå efter danskeren, hvis de ikke lykkedes med at købe Samuele Ricci fri i Torino.

Sporting har både midlerne og pladsen til Hjulmand efter kæmpesalget af Ugarte til PSG, spørgsmålet er, om de når at blive enige om en pris med Lecce, inden Serie A-klubberne for alvor begynder at melde sig på banen?

Find alle SpilXpertens transferskriverier samt aktuelle transferrygter her: https://www.spilxperten.com/fodbold/transfers/

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar