18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmarksserien odds

Danmarksserien er en række som mange mennesker tager ud for at se, men kan man egentlig spille på denne række selvom det kun er den 4. bedste i Danmark? Svaret er ja, og du kan herunder læse hvilke bookmakere, der tilbyder odds på kampe fra Danmarksserien. Du kan derudover også hente nogle råd til, når du skal spille på Danmarksserien.

Danmarksserien er den laveste landsdækkende turnering under DBU og er pt. den fjerdebedste række efter 2. division, 1. division og Superligaen. Danmarksserien består af i alt 44 hold, som er geografisk inddelt i fire puljer á 11 hold. 20/21-sæsonen bliver dog lidt anderledes, da der ikke er nogen nedrykkere fra Danmarksserien. To af puljerne er for klubber vest for Storebælt, mens de to andre puljer er for klubber øst for Storebælt. Puljerne øst for Storebælt er inddelt efter lodtrækning, mens puljerne vest for Storebælt er bestemt ud fra geografiske forhold. Holdene møder hinanden ude og hjemme i grundspillet og efter grundspillet går top 4 fra puljerne videre til to oprykningsspil. Pulje 1 og pulje 2 bliver parret i den ene oprykningspulje, mens pulje 3 og pulje 4 bliver parret i den anden oprykningspulje. Herfra rykker to hold op fra hver pulje. Dvs. fire oprykkere i alt. Hvem tager turen op i 2. division og hvem kan ikke klare mosten og må en tur ned i lokalrækkerne? Her finder du odds på Danmarksseriens fire puljer.

Hvor kan man oddse på Danmarksserien?

bet365*
bet365 udbyder odds på Danmarksserien. Bet365 har det største udbud, men alligevel svinger udbuddet af spil meget fra kamp til kamp og fra weekend til weekend. Standardmarkeder, som f.eks. 1X2 og U/O antal mål, plejer dog at være blandt udbuddet hos bet365. Desuden udbyder bet365 liveodds på Danmarksserien.

ComeOn*
ComeOn er ligeledes med på bølgen om, at tilbyde odds på Danmarksserien. ComeOn udbyder hovedmarkeder som f.eks. fuldtidsresultat, mål, halvleg, men har også specials på enkelte kampe.

Odds på Danmarksserien Pulje 1

Danmarksserien Pulje 1 består af hold øst for Storebælt. I sæsonen 19/20 vandt KFUM Roskilde puljen og rykkede dermed op i 2. division for første gang i klubbens historie. I pulje 1 følgende hold placeret: Ishøj, Karlslunde, BSF, Køge Nord, Fremad Valby, Tårnby FF, KFUM, Avedøre, Husum, Frederikssund og Union.

Odds på Danmarksserien Pulje 2

Danmarksserien Pulje 2 er ligeledes med hold fra Sjælland og øerne. Vinderen af pulje 2 i 19/20 blev AB Tårnby, som dermed har en plads i 2. division fra næste sæson.

Grundet en lille overvægt af klubbber vest for Storebælt er Otterup fra Fyn blevet trukket ud og skal deltage i Pulje 2 med hold øst for Storebælt. De øvrige hold i Danmarksserien Pulje 2 er GVI, LSF, Taastrup, B1908, Greve, Herlev, Allerød, Vordingborg, Roskilde og Skjold Birkerød.

Odds på Danmarksserien Pulje 3

Danmarksserien Pulje 3 består primært af hold fra Fyn og det sydøstlige Jylland. Pulje 3 i Danmarksserien 19/20 blev vundet af SfB-Oure, som dermed skal spille 2. division i den kommende sæson. I 20/21 skal følgende hold spille i Danmarksserien Pulje 3: B1913, Hedensted, Horsens FS, Kolding Boldklub, Marienlyst, Odder, OKS, Ringkøbing, TPI, Varde og Viby.

Odds på Danmarksserien Pulje 4

Danmarksserien Pulje 4 består af hold fra den vest- og nordlige del af Jylland. Holstebro vandt Pulje 4 og skal spille 2. division næste sæson. Nedrykkerne fra 2. division, Vejgaard er placeret i Danmarksserien Pulje 4 sammen med FC Djursland, Herning Fremad, IF Lyseng, Skjold Sæby, Kjellerup, Nørre Sundby, Silkeborg KFUM, Tjørring, VRI og Aarhus Fremad.

Tips til Danmarksserien

Tre gode råd når man skal oddse på Danmarksserien:

Sæt dig ind i trupperne
Danmarksserien er en interessant størrelse, da mange af spillerne stadig er amatørspillere og dermed spiller fodbold på ‘hobbyplan’, samtidig med de har et civilt job ved siden af. I Danmarksserien finder man også tidligere fuldtidsproffer, som i slutningen af deres karriere stadig kan få fodbold på et okay niveau, samtidig med at de kan få glæde af det sociale i omklædningsrummet. Det er derfor være en fordel, at sætte sig ind i trupperne hos de forskellige klubber når man skal oddse på Danmarksserien. Både for at sætte sig ind i niveauet i den givne klub og for at se, om der er kendte navne der falder i øjnene.

Vær opmærksom på kamptidspunktet
Da størstedelen af spillerne som nævnt tidligere har job eller studie ved siden af fodbolden, kan det være relevant at sætte sig ind i kamptidspunkterne og især kigge på de lidt længere udebaneture. De længere udebanekampe kan både være præget af afbud, men også stive stænger efter en lang bustur. Så kig på kamptidspunktet, når du skal oddse på Danmarksserien. Og vær især opmærksom på udebanekampe og hverdagskampe, som oftest kan påvirke truppernes styrke.

Find informationer om skader, karantæner og afbud
Et sted, hvor man kan slå bookmakerne er ved at have et kendskab til truppernes skader, karantæner, afbud mm. Oftest bliver odds på Danmarksserien sat ud fra statistikker og tabellen og det kan derfor være en fordel, hvis du har kendskab til skader, karantæner og afbud. Tjek klubbernes sociale medier og følg med i, hvordan deres skadessituation er og du vil være et skridt foran bookmakerne.

Nedrykning fra Danmarksserien

Nedrykning fra Danmarksserien er lidt svær at blive klog på, og det er relevant, at sætte sig ind i det, når man skal oddse på Danmarksserien. Især i slutningen af sæsonen kan det være en relevant motivationsfaktor for spillerne. Nummer 5 til 11 efter grundspillet samles i to puljer med 14 hold i hver. Her parres pulje 1 og 2, og pulje 3 og 4. Holdene møder de hold fra den modsatte pulje én gang, hvilket giver syv kampe pr. Hold. Her får de bedst placeret hold fordel af én ekstra hjemmekamp. Holdene tager alle optjente point og målscore med over i slutspillet. I alt skal der findes 16 nedrykkere, som bliver bestemt ud fra den geografiske placering, afhængigt af, de otte nedrykkere fra 2. divisions geografiske placering.