18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Danmark U21 – Rusland U21: Odds og optakt d. 31. marts 2021

Danmark U21 skal have et uafgjort resultat i den sidste gruppekamp ved U21 EM-slutrunden i Ungarn og Slovenien for at sikre gruppesejren. Danmark U21 møder Rusland U21, og selv med et nederlag på højst 1 mål vil Danmark U21 stadig gå videre, men kan man spille efter bare at tabe en lille smule? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark U21 – Rusland U21. Der er kampstart onsdag d. 31. marts 2021 kl. 18:00. Se kampen direkte på DR1 eller på dr.dk.

Odds på Danmark U21 – Rusland U21

Oddsene på kampen afslører, at bookmakerne forventer en helt lige kamp med en lillebitte favoritværdighed til danskerne.

Danmark U21 – Rusland U21: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Maurizio Mariani, Italien
Stadion: Haladás Stadion, Szombathely, Ungarn
Vejret: 19°, solskin og svag vind

Optakt til Danmark U21 – Rusland U21: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været helt forrygende, hvad det danske U21-landshold har leveret ved U21 EM-slutrunden indtil nu. Særligt sejren i 1. kamp mod forhåndsfavoritterne fra Frankrig U21 aftvinger respekt. Og det var ikke bare sejren men også måden, den kom i hus på. Kampens enlige scoring faldt efter en helt igennem fænomenal aflevering fra Jacob Bruun Larsen, der spillede en knivskarp bold ind i det franske felt og lige i Anders Dreyers veltimede løb, så han kunne runde den franske keeper og trille bolden i det tomme net. Forrygende. Men i øvrigt spillede Danmark U21 med stor kontrol, tålmodighed og selvtillid, og de tillod aldrig de franske favoritter at etablere et dominerende pres.

Og det er også høj klasse at følge op på sådan en ‘sensations-sejr’ med at vinde næste kamp. Mange ville blive ramt af ‘hænderne-over-hovedet’-syndrom og smide point i det følgende opgør mod en forventet lettere modstander, men Danmark U21 knægtede Island U21 med 2 hurtige scoringer. Og det endda selvom målmand Oliver Christensen gav islændingene mulighed for at komme tilbage i kampen ved at begå straffespark, ja, så gjorde OB-målmanden skaden god igen ved at redde selvsamme straffespark. Nu er danskerne snublende tæt på at sikre billet til kvartfinalerne i slutningen af maj. Det vil være næsten ubærligt, hvis de smider den mulighed på gulvet i sidste gruppekamp.

Men Rusland U21 vil gøre alt, de kan for at spolere den danske fest. Sejr i første opgør over Island U21 og et efterfølgende nederlag til de franske favoritter har formentlig ikke ødelagt nattesøvnen hos russerne, der med en 2-målssejr selv sikrer videre deltagelse i turneringen. Mod Island U21 beviste russerne, at de sagtens kan lave både 2 og flere mål, så de vil tro på, det også kan lade sig gøre mod Danmark U21. Russerne har vundet 7 af deres seneste 13 kampe, og de kan glæde sig over, at alle 7 sejre har været på mindst 2 overskydende scoringer. Til gengæld er formen lidt vaklende, for med de 2 træningskampe, holdet spillede i november, er de noterede for bare én sejr i deres seneste 4 kampe. Dén statistik vil de helt sikkert forsøge at forbedre i denne duel.

Stillingen i gruppe C før sidste runde:
1 Danmark U21 2-0-0 3:0 6p
2 Frankrig U21 1-0-1 2:1 3p
3 Rusland U21 1-0-1 4:3 3p
4 Island U21 0-0-2 1:6 0p

Sidste runde byder på følgende opgør:
Danmark U21 – Rusland U21
Frankrig U21 – Island U21

Ifølge uefa.com er mulighederne for videre kvalifikation som følger:
Danmark U21 går videre, hvis de undgår at tabe med 2 mål eller mere i opgøret mod Rusland U21 eller hvis Frankrig U21 ikke slår Island. Undgår Danmark nederlag, vinder de gruppen.

Frankrig U21 kvalificerer sig til kvartfinalerne, hvis de slår Island U21, eller hvis begge gruppens opgør ender uafgjort. Frankrig går også videre, hvis de taber med 1 mål og selv laver mindst 2 mål, mens Rusland U21 taber. Frankrig U21 vinder gruppen, hvis de slår Island U21, og Danmark U21 taber med 1 eller 2 mål.

Rusland U21 går videre, hvis de slår Danmark U21 med 2 mål eller mere. Hvis Frankrig U21 ikke slår Island U21, er en hvilken som helst sejr til Rusland U21 nok til at gå videre. Rusland U21 går også videre, hvis de spiller uafgjort, og Frankrig U21 taber mod Island U21, eller hvis russerne taber, og franskmændene taber 1-0, 2-1 eller med 2 eller 3 overskydende mål.

Island U21 går videre, hvis de slår Frankrig U21 med 4 mål eller mere, og Rusland U21 samtidig taber.

Danmark U21::
Mikkel Damsgaard (Midtbane, Fast) – Med A-landsholdet
Jonas Wind (Angreb, Fast) – Med A-landsholdet
Andreas Skov Olsen (Angreb, Fast) – Med A-landsholdet
Wahid Faghir (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Rusland U21:
Pavel Maslov (Forsvar, Fast/Reserve) – Karantæne

Danmark U21 forventet startopstilling: Christensen; Carstensen, Nelsson, Bech Sørensen, Poulsen; Kofod Andersen, Nartey, Lindstrøm; Dreyer, Baden, Bruun Larsen.

Rusland U21 forventet startopstilling: Maksimenko; Golubev, Evgenjev, Diveyev, Tiknizyan; Oblyakov, Glebov; Makarov, Zakharyan, Lesovoy; Chalov.

Odds-forslag: Alle gode gange 3 for Danmark U21

Der skulle 2 straffesparksmål til for franskmændene for at besejre Rusland U21. Og i kvalifikationen vandt russerne 7, spillede 2 uafgjort og tabte 1. Danskerne vandt 8 og spillede 2 uafgjort. Så der er ikke meget sådan rent statistisk, der skiller Danmark U21 og Rusland U21 forud for dette opgør. Men til gengæld har præstationerne på banen ved EM-slutrunden været forskellige. Men russerne har hentet en pligtsejr mod Island U21 og tabt til de franske favoritter. Så har Danmark U21 hentet en pligtsejr mod Island U21 og slået de franske favoritter.

Det flytter alt presset på russerne, som ikke bare skal vinde dette opgør, men som skal vinde det med mindst 2 overskydende scoringer, hvis de selv vil afgøre deres videre færd i turneringen. De kan godt regne med, at Frankrig U21 vinder mod Island U21, og dermed er det op til russerne selv at gøre arbejdet færdigt mod Danmark U21. Det vil give fine arbejdsbetingelser til de danske omstillinger, og en trio med Anders Dreyer, Nikolai Baden og Jacob Bruun Larsen vil give både kreativitet, fart og finurlighed i de danske omstillinger, og så kan de gøre ondt på russerne. Og hvad sker der, hvis danskerne først kommer på 1-0? Slår russerne op i banen? Det kan man godt forestille sig, og derfor bliver anbefalingen herfra, at Danmark U21 vinder dette opgør med mindst 2 mål og sikrer billetterne til turneringens kvartfinaler.

SpilXperten.com anbefaler: (0-1) 1-tallet til odds 5,10 – SPIL HER* >>

Danmark U21 – Rusland U21: Statistik, topscorer og H2H

  • Danmark U21 er med ved EM U21-slutrunden for 4. gang på stribe og er kvalificeret hertil via gruppe 8 og med 26 point for 10 kampe.
  • Vejen til gruppesejren for Danmark U21 gik via statistikken 8-2-0 og scoren 21:9.
  • Rusland U21 kvalificerede sig via 23 point i 10 kvalifikationskampe i gruppe 5.
  • Statistikken for russerne var 7-2-1 og scoren 22:4.
  • Danmarks U21 topscorer i kvalifikationen var Andreas Skov Olsen, som ikke er med til turneringen i Ungarn og Slovenien. Han lavede 8 mål i gruppespillet. Ved denne slutrunde er de 3 danske mål scoret af 3 forskellige spillere: Anders Dreyer, Gustav Isaksen og Mads Bech Sørensen.
  • Rusland U21s topscorer i kvalifikationsturneringen var Fyodor Chalov, der nettede 4 gange i de 10 kampe. Med i alt 11 scoringer i 22 kampe på U21-holdet er han også den flittigst scorende i den aktuelle trup.
  • Seneste møde var i 2014 i Aalborg, hvor Danmark U21 vandt 4-2.

Skriv et svar