18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark U21 – Kroatien U21: Odds og optakt den 27. september 2022

Kun en sejr tæller for Gustav Isaksen og U21-landsholdet, hvis de vil med til EM næste sommer. (Foto: Bildbyrån)
Kun en sejr tæller for Gustav Isaksen og U21-landsholdet, hvis de vil med til EM næste sommer. (Foto: Bildbyrån)

Tirsdag aften får vi svar på, om Danmarks U21-landshold kommer med til EM eller ej. Kun en sejr tæller for de unge danske gutter, som tabte med 2-1 ude til Kroatien i første playoff-opgør i fredags. Nørreskoven i Vejle ligger hus til hvad der forhåbentlig bliver en stor dansk fodboldaften! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark U21 – Kroatien U21. Der er kampstart tirsdag d. 27. september 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Danmark U21 – Kroatien U21: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sebastian Gishamer
Stadion: Vejle Stadion
Vejret:  11°, regn og let vind


Optakt til Danmark U21 – Kroatien U21: Skader, karantæner og startopstillinger

Tirsdag aften står den på vind-eller-forsvind for det danske U21-landshold, som skal forsøge at spille sig til næste sommers EM-slutrunde i Rumænien og Georgien. Efter en 2.plads i EM-kvalgruppen, er Danmark her blevet kastet ud i to playoff-kampe mod Kroatien, og efter de første 90 minutter på udebane har danskerne ryggen mod muren. Fredag aften løb det første opgør nemlig af stablen, og her leverede Jesper Sørensens mandskab en undervældende indsats.

Danskerne virkede ikke til at være helt klar start i fredagens kamp, hvor Kroatien sad på spillet, og fortjent fik bragt sig foran med 1-0 og 2-0 inden pausen. Danmarks indsats i 2.halvleg var markant bedre, og takket være en scoring fra brandvarm Tengstedt blev det også kun til et spinkelt 2-1 nederlag, som efterlader masser af håb for avancement. Spillermaterialet hos danskerne ser virkelig imponerende ud med en masse spillere, som får rigeligt med spilletid i både ind- og udland. Selve spillet på banen i fredags lod dog meget tilbage at ønske, især offensivt, hvor de unge danskere fremstod en anelse ideforladte. Baneforholdene i Kroatien gjorde det dog ikke nemt at spille seværdig angrebsfodbold.

Træner Jesper Sørensen havde meldt ud på forhånd, at hans mandskab skulle passe på med at spille sig helt ud i første opgør, med fare for, at der så ikke ville være kræfter til dette returopgør, og det må man jo sige, at danskerne ikke gjorde, så umiddelbart bør der være benzin nok i tanken til at lave comebacket tirsdag aften. Kroatien spillede en fin første kamp, men mere skræmmende var de altså heller ikke, så hvis Danmark har sparet lidt på kræfterne, så er der også gode muligheder for EM-billetter.

Danmark U21:

  • Ingen kendte fravær

Kroatien U21:

  • Ingen kendte fravær

Danmark U21 forventet startopstilling: Hermansen; Carstensen, Kristensen, Ross, Kristiansen; Bidstrup, O’Riley, Kjærgaard; Isaksen, Tengstedt, Daramy.

Kroatien U21 forventet startopstilling: Kotarski: Colina, Vuskovic, Soldo, Smolcic; Sucic, Prsir, Franjic; Sego, Vidovic; Simic


Odds på Danmark U21 – Kroatien U21

Danmark er favoritter hos bookmakerne.


Odds-forslag: Danmark skruer op for tempoet!

Spiller for spiller ser det danske U21-landshold uhyre stærkt ud i disse år, så det ville være en skam, hvis ikke de kommer med til EM-slutrunden. Indsatsen i første opgør i fredags lod dog meget tilbage at ønske, i særdeleshed 1.halvleg som Danmark tabte med 2-0. Spillet blev bedre i 2.halvleg, og efterlader også masser af optimisme forud for dette opgør. Hvis danskerne kan få det til at klikke, så bør de være kroaterne overlegne. Hvis græstæppet på Vejle Stadion tilmed er til at spille fodbold på, så kan der være en stor aften i vente.

Danmark var ikke specielt gode i fredags, men det var Kroatien egentlig heller ikke. Kroaterne fik sat to mål i kassen allerede i første halvleg, men skabte egentlig ikke særlig mange chancer, hvilket en xG på 0.52 illustrerer meget godt. Med lidt mere koncentration i den danske bagkæde, og hvis græstæppet indbyder til mere poleret angrebsfodbold, så bør der være gode muligheder for Danmark, som virkede til at have et gear mere som de bare ikke kunne finde senest. Kun en sejr tæller for Danmark, som skal blæse til angreb, men med måde. Jeg forestiller mig en tæt affære, som ender i dansk sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
2,14
Danmark vinder
Gå til cashpoint *


Danmark U21 – Kroatien U21: Statistik, topscorer og H2H

  • Danmark U21 endte som nummer 2 i EM-kvalifikationsgruppe I med 17 point efter otte runder. Statistikken endte på 5-2-1 og 12:6.

  • Kroatien endte som nummer 2 i EM-kvalifikationsgruppe A med 22 point i ti kampe. Statistikken endte på 7-1-2 og målscoren 25:10.

  • Danmarks mest scorende spiller i kvalen er Gustav Isaksen, som har fundet netmaskerne fem gange.

  • Kroaternes topscorer er Roko Simic fra RB Salzburg, han står noteret for syv kasser i kvalen.

  • Danmark tabte første playoff-opgør med 2-1 i Kroatien. Der skal således en sejr på bordet, hvis danskerne vil med til EM.


Expected Goals: Danmark U21 vs. Kroatien U21 – de seneste tre kampe

Danmark U21ResultatxGKroatien U21ResultatxG
Kroatien U21 – Danmark U21(2-1)0,52 – 0,71Kroatien U21 – Danmark U21(2-1)0,52 – 0,71
Danmark U21 – Tyrkiet U21(3-2)2,29 – 1,17 Estland U21 – Kroatien U21 (0-4)0,66 – 3,37
Danmark U21 – Skotland U21 (1-1)3,00 – 0,19Norge U21 – Kroatien U21 (3-2)2,76 – 1,67
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Danmark U21 – Kroatien U21?

Danmark U21 – Kroatien U21 spilles tirsdag den 27. september 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Danmark U21 – Kroatien U21?

Danmark U21 – Kroatien U21 spilles på Vejle Stadion

Skriv første kommentar

Skriv et svar