18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Østrig: Odds og optakt den 12. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Den er lige ved at være der! Danmark kan med en sejr tirsdag aften sikre sig deltagelse til VM 2022. Scenen er sat med et udsolgt Parken, et fremragende danske mandskab og en værdig modstander fra Østrig. Udnytter Kjær og co. første matchbold eller går der gummiben i den? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Østrig. Der er kampstart tirsdag d. 12. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på Kanal 5 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Danmark – Østrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ivan Kružliak, Slovenien
Stadion:  Parken. København
Vejret: 9° og svag vind

Optakt til Danmark – Østrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Folkefesten i Danmark vil ingen ende tage! Hjulmands tropper leverer champagne-bold gang på gang, Parken er udsolgt til samtlige kampe, fadøllene flyver om øerne på danske rooligans i ren fodbold-ekstase, og denne gang kan folkefesten nå en foreløbig kulmination, når Danmark med en sejr potentielt kan blive det første hold til at kvalificere sig til VM i 2022.

Det er fuldkommen imponerende hvad Hjulmands tropper leverer for tiden. En fremragende semifinaledeltagelse ved sommerens EM-slutrunde viste med al tydelighed hvor langt landsholdet kan drive det. I VM-kvalen går det uovertruffent med maksimum point efter syv spillerunder og en vanvittig målscorer på 26:0. Det var ren cruise-control for Danmark lørdag aften i Moldova, 4-0 ved halvleg og så bare spare lidt kræfter. På den baggrund er de danske helte sikkert toptændt og fulde af energi til at give nationalarenaen en ordentlig én på opleveren tirsdag aften. Danmark kommer med en stort set intakt trup, kun Braithwaite må undværes, men han kan erstattes.

Østrig har indtil videre været den helt store skuffelse i denne gruppe. De var af mange regnet som førsteudfordrer til Danmark, men i skrivende stund hænger de på gruppens 4.plads, godt nok er de á point med Israel, men til gengæld er de 4 point efter Skotland på 2.pladsen. Østrig har kun præsteret tre sejre indtil videre, de er kommet mod gruppens prygelknaber fra Færøerne og Moldava. Ved seneste landsholdssamling blev det til nederlag på hele 5-2 mod Israel og et 1-0 nederlag hjemme mod Skotland. På den baggrund er der fra fansenes side stor utilfredshed med træner Foda, som efterhånden hænger i en tynd tråd, og det ændrer en 2-0 sejr over Færøerne nok ikke på. Arbejdsbetingelserne er dog ikke lette for Foda denne gang, da ham må undvære flere profiler. Faktisk mangler han de fire spillere, som inden lørdagens sejr over Færøerne, var de eneste som var kommet på måltavlen for Østrig i løbet af kvalifikationen. Baumgartner, Kalajdzic og Arnautovic mangler i offensiven, mens den rutinerede forsvarskrumtap, Dragovic, mangler i forsvaret.

Danmark:

  • Jonas Lössl (Mål, Reserve) – Skadet

Østrig:

  • Marko Arnautović (Angreb, Fast) – Skadet
  • Christoph Baumgartner (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Valentino Lazaro (Back, Reserve) – Skadet
  • Philipp Lienhart (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Aleksandar Dragovic (Forsvar, Fast) – Covid-19

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Andersen, Christensen, Kjær; Wass, Højbjerg, Delaney, Mæhle; Damsgaard, Poulsen, Skov Olsen.

Østrig forventet startopstilling: Bachmann; Trimmel, Posch, Hinteregger, Ulmer; Kainz, Laimer; Schaub, Sabitzer, Alaba; Gregoritsch


Odds på Danmark – Østrig

Bookmakernes odds på kampen viser, at de har Danmark som favoritter. 

Odds-forslag: Folkefesten vil ingen ende ta’

Det er så tæt på, at man nærmest kan dufte det! Efter en fuldstændig uhørt flot VM-kval, er Danmark snublende nær slutrunden i Qatar. Syv kampe har resulteret i syv sejre med en vanvittig målscore på 26:0! Seks kampe ud af syv kampe er blevet vundet med mere end et overskydende mål, ingen har formået at passere Schmeichel i buret og hjemme har Danmark en målscore på 15:0. Nu skal prikken over i’et sættes med en sikring af VM-billetterne i et udsolgt Parken mod et formsvagt og skadesplaget Østrigs mandskab.

Med det tårnhøje niveau Danmark har vist i et godt stykke tid nu og den motivation der skal være for at gøre en god figur her på hjemmebane, så levner jeg ikke Østrig særlig store chancer. Jeg kan ikke forestille mig andet end endnu en dansk folkefest tirsdag aften. Østrig er ikke uefne, men de rammer langt fra topformen for tiden, og så er der altså langt op til ‘The Danish Dynamite’.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,45
Danmark -1,5 (AH)
Gå til Unibet *


Danmark – Østrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Danmark topper gruppen med 21 point efter syv kampe. Den danske statistik siger 7-0-0, og målscoren er 26:0.

  • Østrig indtager 4.pladen i gruppen med 10 point i syv kampe. Statistikken lyder på 3-1-3 og målscoren 11:13.

  • Danmarks topscorer er Andreas Skov Olsen, som har nettet fire gange i de første syv kampe.

  • Sasa Kalajdzic og Baumgartner deler topscorerværdigheden for Østrig med tre mål hver.

  • Danmark bankede Østrig med 4-0 i det omvendte opgør!

     


Expected Goals: Danmark vs. Østrig de seneste tre kampe:

DanmarkResultatxGØstrigResultatxG
Moldova – Danmark(0-4) 0 – 3,05Færøerne – Østrig(0-2)0,67 – 2,64 
Danmark – Israel(5-0)2,23 – 0,03 Østrig – Skotland(0-1)0,84 – 1,82 
Færøerne – Danmark(0-1)1,07 – 2,33 Israel – Østrig(5-2) 1,75 – 2,36 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar