18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Montenegro: Odds og optakt den 1. september 2022

De danske kvinder slutter VM-kvalifikationen med en paradekamp på hjemmebane. (Foto: Bildbyrån)

En suveræn VM-kvalifikation af de danske fodboldkvinder slutter torsdag med en sidste festaften i Viborg. Her kommer Montenegro på besøg. Og mens danskerne allerede er sikre på 1. pladsen og VM-billetter, kan montenegrinerne stadig drømme om en playoffplads. Men det kræver formentlig mindst ét point mod danskerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Montenegro. Der er kampstart torsdag d. 1. september 2022 kl. 18:00. Se kampen på DRTV eller på dr.dk. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Danmark – Montenegro: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Désirée Grundbacher, Schweiz
Stadion: Viborg Stadion, Viborg, Danmark
Vejret: 22° og svag vind

Optakt til Danmark – Montenegro: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev til et forventeligt exit efter gruppespillet ved sommerens EM-slutrunde for de danske kvinder. Klø i åbningskampen på 4:0 mod Tyskland, kneben sejr over Finland i kamp 2 og et afsluttende nederlag til Spanien på 1:0 rakte til en tredjeplads i gruppen og dermed farvel. Men der var opløftende elementer i det danske spil mod de spanske favoritter. 

Og nu gælder det VM-kvalifikationen. UEFA har langt om længe elimineret den russiske deltagelse, så de spillede kampe er slettet og de resterende aflyst. Det betyder, at Danmark står med syv kampe, syv sejre og en målscore på 35:1. Det enlige mål scoret imod stod Montenegro for i det omvendte opgør, som Danmark vandt 5:1.

Her er Danmark uden Nadim, der har fået fri, mens Sofie Junge-Pedersen er ude med en skade. Det betyder formentlig, at den centrale midtbane kommer til at bestå af Troelsgaard og Holmgaard, mens der helt fremme måske bliver plads til Signe Bruun, der ikke ramte formen ved EM, men som har været forrygende i VM-kvalkampene med foreløbig 12 scoringer.

Montenegro fik først et kvindelandshold i 2012, så det er stadig ganske nyt for dem. De spillede deres første landskamp nogensinde mod Bosnien-Hercegovina dengang i 2012, og dengang tabte de. Nu vil skæbnen så, at de bokser med netop Bosnien-Hercegovina om den uventede mulighed for at snuppe en playoffplads i det russiske fravær. Men formentlig skal montenegrinerne have i hvert fald ét point i Viborg, hvis det skal lykkes. Det ser svært ud for dem. 


Danmark:

  • Sofie Junge-Pedersen (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Nicoline Sørensen (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Nadia Nadim (Angreb, Fast) – Ikke udtaget


Montenegro:

  • Ingen kendte fravær

Danmark forventet startopstilling: Christensen; Pedersen, Boye, Sevecke; Thomsen, Holmgaard, Troelsgaard, Veje; Harder, Bruun, Kühl.

Montenegro forventet startopstilling: Kristovic; Radunovic, Popovic, Saranovic, Malesija; Bulatovic, Djokovic, Bozic; Karlicic, Kuc, Djukic.


Odds på Danmark – Montenegro

Der er en overvældende dansk favoritrolle i bookmakernes odds. 


Odds-forslag: Suveræn kvalifikation får flot afslutning

Det er ikke en helt let kamp at vurdere. Der bør være kæmpe motivationsforskel i montenegrinernes favør. Men der bør også være kvalitetsforskel i danskernes favør. Også uden Nadim og Sofie Junge. Der er masser af spillere fra store europæiske klubber i den danske trup, og hvis de rammer deres niveau i denne kamp, ender det med klar hjemmesejr. 

Men som vi så med herrerne i deres VM-kval kan det være svært at holde kadencen, når først kvalifikationen er sikret. I kvalifikationen til EM i sommer vandt de danske kvinder de første ni kampe, men i den 10. spillede de uafgjort. Det var så mod Italien, så her var modstanden en ganske anden. 

Anbefalingen er overbevist om, at de danske kvinder vil slutte med fuld plad og en sidste sejr i denne kamp. Der er flere spillere fra andet geled, som her vil få chancen for at vise sig frem, og med Boye, Troelsgaard, Veje og Harder er der også stadig masser af rutine til at holde retningen. Vi går med dansk sejr på mindst fem mål. I de tre foregående kampe i Viborg er det blevet til 2:0, 8:0 og 7:0. Her venter endnu en storsejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,67
Danmark -4,5
Gå til Marathonbet *


Danmark – Montenegro: Statistik, topscorer og H2H

  • Danmark har allerede sikret sig 1. pladsen i VM-kvalifikationens gruppe E med 21 point for de første 7 kampe. 

  • Tallene for Danmark siger 7-0-0 med scoren 35:1.

  • Gæsterne fra Montenegro er på gruppens 3. plads med 9 point for 7 kampe.

  • Montenegros statistik er 3-0-3, mens deres målforskel er 8:10.

  • Danmarks topscorer er Signe Bruun, der er noteret for hele 12 kasser.

  • Hos Montenegro er Armisa Kuc flittigste målskytte med 3 pletskud.


Expected Goals: Danmark – Montenegro – de seneste tre kampe:

DanmarkResultatxGMontenegroResultatxG
Danmark – Spanien
(0-1) N/AØstrig – Montenegro
(4-0) N/A
Danmark – Finland  
(1-0)N/AMontenegro – Bosnien & Hercegovina
(0-2) N/A
Tyskland – Danmark 
(4-0)N/AMontenegro – Bosnien & Hercegovina
(1-0)N/A
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Danmark – Montenegro?

Danmark – Montenegro spilles torsdag den 1. september 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Danmark – Montenegro?

Danmark – Montenegro spilles på Viborg Stadion i Viborg i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar