18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark (K) – Norge (K): Odds og optakt den 29. juni 2022

De danske kvinder kommer fra sejr og en stor oplevelse i Parken. Onsdag gælder det de norske jenter i sidste testkamp før EM-slutrunden i England. (Foto: Bildbyrån)

De danske fodboldkvinder tager mod Norge (K) onsdag aften i Viborg. Det er sidste testkamp, før det går løs ved EM-slutrunden i England. Begge hold kommer fra en sejr i seneste kamp, hvor danskerne slog Brasilien (K) 2:1, mens de norske jenter slog New Zealand (K) med 2:0. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark (K) – Norge (K). Der er kampstart onsdag d. 29. juni 2022 kl. 18:00. Se kampen på DR2 eller på dr.dk. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Danmark (K) – Norge (K): Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg, Danmark
Vejret: 23° og let vind


Optakt til Danmark (K) – Norge (K): Skader, karantæner og startopstillinger

Sikke en oplevelse det var for de danske kvinder med landskamp i Parken. Stor modstander i form af de brasilianske kvinder. Stor opbakning i form af 21.542 fans på lægterne. Og sejr på 2:1 på scoring i overtiden efter fornemt oplæg af tilbagevendte Nadim. Det er svært at se, hvordan tingene skulle have set bedre ud fredag aften i Parken. 

De danske kvinder åbner EM-slutrunden næste søndag med en duel med Tyskland (K), som blev besejret af danskerne i kvartfinalen ved seneste EM tilbage i 2017. Det vil være forrygende at tage et godt resultat fra onsdagens kamp med videre mod slutrunden, hvor danskerne skal forsvare og helst også forbedre sølvmedaljerne fra seneste slutrunde. Men der vil være både ydmyghed og respekt i mødet med de norske jenter. 

For Norge (K) røg godt nok ud af EM i 2017 med en sjældent pauver indsats og tre nederlag, men de var til gengæld med ved VM for tre år siden i Frankrig, hvor danskerne ikke formåede at kvalificere sig. Og Norge (K) var ikke bare med ved VM-slutrunden. De spillede sig helt frem til VM-kvartfinalen, hvor de dog blev slået klart af England (K).

De har Ada Hergerberg tilbage på holdet, og sammen med rutinerede Caroline Graham Hansen, som er det, nordmænd kalder en ‘driblefant’, i front udgør de to en duo på absolut højeste niveau. Dem skal danskerne have mere end et enkelt øje på i Viborg onsdag aften. Norge (K) er også med til sommerens slutrunde i England, hvor de møder værtsnationen, Nordirland (K) og Østrig (K). Ikke nogen walkover af en pulje for nordmændene heller. 

Danmark (K):

  • Nicoline Sørensen (Midtbane, Fast) – Skadet

Norge (K):

  • Cecilie Fiskerstrand (Mål, Fast) – Skadet
  • Lisa Naalsund (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Danmark (K) forventet startopstilling: Christensen, Sevecke, Ballisager, Veje; Thomsen, Troelsgaard, Junge-Pedersen, Svava; Harder, Bruun, Madsen.

Norge (K) forventet startopstilling: Pettersen; Sønstevold, Thorisdottir, Mjelde, Blakstad; Eikeland, Engen, Maanum-Leonhardsen, Reiten; C. Hansen, Hegerberg.


Odds på Danmark (K) – Norge (K)

De norske kvinder er meget knebne favoritter i et opgør, bookmakerne vurderer næsten helt lige.


Odds-forslag: Skydetræning forud for EM-slutrunden

De indbyrdes opgør af betydning i nyere tid har været to opgør ved henholdsvis EM-slutrunden i 2013 og 2017. Tilbage i 2013 vandt Norge (K) i semifinalen efter forlængelse og straffespark, mens det var danskerne, der løb med sejren i 2017 via 1:0. Norge (K) røg ud med tre nederlag i gruppen og scorede ikke en eneste gang. 

Det er faktisk en kende atypisk, for i tre af de seneste fem indbyrdes opgør (faktisk fire af de seneste fem ifølge DBUs egen database), har begge hold været på tavlen. Dette er sidste testkamp forud for slutrunden, så mon ikke de to mandskaber vil slække lidt på eventuelle brutale forsøg på at stoppe gennembrud og scoringer for ikke at skade hinanden unødigt? 

De danske kvinder siger farvel til deres fans for at drage mod slutrunden, og de plejer at servere scoringer i Viborg. Tager vi så med, at de to hold har scoret mod hinanden i fire af de fem seneste kampe, lander vi på et bud, der hedder, at begge hold kommer på tavlen. Det har været tilfældet i tre af nordmændenes seneste fem kampe, og det er også sket i Danmark (K)s to seneste kampe.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,62
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Danmark (K) – Norge (K): Statistik, topscorer og H2H

  • Med Rusland (K)s udelukkelse er danskerne allerede nu færdige med VM-kvalifikationen, hvor det blev til en suveræn 1. plads med 24 point i 8 kampe.

  • Danmark (K)s statistik endte på 8-0-0 og scoren 38:2.

  • EM-slutrunden i England begynder 6. juli, og her er Danmark i gruppe med Tyskland, Finland og Spanien.

  • Det blev til dansk 2:1-sejr mod Brasilien (K) i fredagens testkamp. 

  • Norge (K) kom også suverænt gennem forårets kampe i VM-kvalifikationen. De topper gruppe F og har 22 point efter 8 kampe.

  • De norske tal i gruppen er 7-1-0 og en målscore på 41:2.

  • Norge (K)s EM-pulje består af Nordirland, England og Østrig.

  • Signe Bruun var dansk topscorer i VM-kvalifikationen, hvor hun nettede hele 12 gange. 

  • Norsk topscorer i VM-kvalen er indtil videre Lisa Utland, som er noteret for 6 scoringer. 


Expected Goals: Danmark (K) – Norge (K) – de seneste tre kampe

Danmark (K)ResultatxGNorge (K)ResultatxG
Danmark (K) – Brasilien (K)(2-1)N/ANorge (K) – New Zealand (K) (2-0)N/A
Østrig (K) – Danmark (K) (1-2)N/ANorge (K) – Polen (K)(2-1)N/A
Danmark (K) – Aserbajdsjan (K)(2-0)N/ANorge (K) – Kosovo (K)(5-1)N/A
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Danmark (K) – Norge (K)?

Danmark (K) – Norge (K) spilles onsdag den 29. juni 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Danmark (K) – Norge (K)?

Danmark (K) – Norge (K) spilles på Energi Viborg Arena i Viborg i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar