18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Danmark – Bosnien: Odds og optakt den 6. juni 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Jens Stryger-effekten! Det lignede længe et nederlag i kampen mod Tyskland, men ind kom manden, som aldrig har tabt en landskamp, og minsandten om udligningsmålet så ikke kom! Danmark slap hæderlig fra onsdagens kamp, og kan bestemt være 2.halvleg indsats bekendt. Nu står den på sidste test forud for EM, når Bosnien kommer på besøg på Brøndby Stadion – der er gode muligheder for et ekstra skud selvtillid til de danske helte søndag aften! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Bosnien. Der er kampstart søndag d. 6. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på Kanal 5 eller på Discovery+. 

GÅ TILDanmark – Bosnien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Brøndby Stadion
Vejret: 17° og meget svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Danmark
Bosnien-Hercegovina
Odds are subject to change. Last updated 6. juni 2021 18:00.


Optakt til Danmark – Bosnien: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er fuldkommen fremragende hvad de danske gutter leverer for tiden! Onsdagens testkamp var måske ikke den bedste spillemæssige præstation fra danskerne, som længe var presset ret langt ned på egen banehalvdel, men stille og roligt fik de møvet sig ind i kampen, og med en genistreg fra Eriksen, og en iskold afslutning fra Yussuf Poulsen, viste Danmark endnu engang, at de er uhyggeligt svære at overvinde. Præstationen mod Tyskland kommer oven på et formidabelt udlæg på VM-kvalen, hvor det blevet til 9 point i 3 kampe og en vanvittig målcore på 14-0. Man kan nærmest ikke undgå at drømme stort på de danske spilleres vegne forud for EM! Nu skal den sidste test stås her imod Bosnien, og hvor Danmark i kampen mod Tyskland, til tider var overmatchet, så bliver der nok bedre muligheder for at tanke selvtillid her. Der kommer efter sigende 10.000 fodboldglade roligans på lægterne i Brøndby, det må alt andet lige give spillerne et skub i forhold til at stå for lidt underholdning.

Bosnien klarede ikke skærene, på trods af en 4.plads i deres kvalifikationsgruppe blev det alligevel til en playoff-semifinale mod Nordirland, men her fortsatte Bosnien de svingende takter, og måtte se sig slået med 2-1. Bosnierne hænger lidt med mulen i disse tider, 0-0’eren i mandags mod Montenegro var nemlig den 11. kamp i træk uden sejr. Gæsterne er gået målløse fra banen i fire af deres seneste fem kampe, og det på trods af, at de altså har lidt stjernestøv på den sidste tredjedel af banen i form af Edin Dzeko og Miralem Pjanic. Ingen af de to er dog udtaget til de to venskabskampe i denne uge.

Danmark:

  • Pierre Emil Højbjerg (Midtbane, Fast) – Skadet

Bosnien:

  • Edin Dzeko (Angriber, Fast) – Ikke udtaget
  • Miralem Pjanic (Midtbane, Fast) – Ikke udtaget

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Stryger, Kjær, Christensen, Mæhle; Delaney, Wass; Braithwaite, Eriksen. Poulsen; Wind.

Bosnien forventet startopstilling: Sehic; Hadzikadunic, Sanicanin, Ahmedhodzic; Todorovic, Hadziahmetovic, Danilovic, Civic; Krunic, Demirovic, Prevljak


Odds på Danmark – Bosnien

Oddsene peger på, at bookmakerne har Danmark som favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 6. juni 2021 18:00.


Odds-forslag: Endnu en fest på vestegnen!

De to nationer har fuldkommen forskellig momentum forud for denne testkamp, Danmark viser de bedste resultater og det bedste spil vi har set i umenneskelige tider, mens Bosnien virker til ikke rigtig, at kunne finde vej op ad det hul de har gravet sig ned i. Ikke nok med at Bosnien er uden sejr i 11 kampe i streg, så har de også ladet deres to allerbedste spillere blive hjemme fra denne landsholdssamling, det gør ikke ligefrem Danmarks arbejdsbetingelser værre.

Med 10.000 danskere i ryggen på Brøndby Stadion, et nært forestående EM og mod en så svag modstander som Bosnien, så skal Danmark ud at vise klassen her! Bosnierne er meget lidt målfarlige for tiden, hvor de er gået fra banen tre kampe i streg uden at score, det er ikke godt nyt når man skal på besøg i Danmark, for den danske defensiv står nemlig snorlige. Jeg forventer ikke, at der bliver tvivl om udfaldet her. De danske helte giver de fremmødte roligans lidt at klappe af, med en sejr på minimum 2 mål. Kom så Danmark!!!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,15
Danmark -1.5 (AH)
Besøg Comeon *


Danmark – Bosnien: Statistik, topscorer og H2H

  • Danmark fik den bedste optakt den EM-slutrunden, da de hentede maksimum point i VM-kvalen med en vanvittig målscore på 14-0!! Huttelihut!

  • Bosnien var ellers med i playoff om at komme med til EM, men de måtte se sig slået ud af Nordirland. Bosnierne er nu uden sejr i 11 landskampe i streg.

  • Yussuf Poulsen viste sig godt frem i kampen mod Tyskland med et fremragende angriber-mål! Ender han med at blive Danmarks spydspids til slutrunden?

  • Bosnien råder over en aldrende målscorer i Edin Dzeko, Roma spilleren står noteret for 59 mål i landsholdstrøjen, dobbelt så mange som nummer 2 på listen.

  • I 2003 stødte Danmark og Bosnien sammen i EM-kvalen, her endte det med fire point til Bosnien ud af de seks mulige.


Expected Goals: Danmark vs. Bosnien – de seneste tre kampe

DanmarkResultatxGBosnienResultatxG
Tyskland – Danmark(1-1)1,7 – 0,66Bosnien – Montenegro(0-0) 0,88 – 1,47
Østrig – Danmark(0-4)0,49 – 1,62Bosnien – Frankrig(0-1)0,59 – 1,36
Danmark – Moldova(8-0)3,68 – 0,38Bosnien – Costa Rica(0-0)0,45 – 1,05
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar