18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Copa America odds

Copa America 2021 står for døren. Argentina og Colombia har værtskabet for sommerens store fodboldturnering, der afvikles fra d. 11. juni til d. 10. juli. Foruden Argentina og Colombia er nationer som Brasilien, Chile og Uruguay klar til at kæmpe med om titlen. På denne side finder du de bedste odds til Copa America, og vi giver også vores bud på både turneringsvinder, gruppevindere og topscorer.


Siden opdateres frem mod turneringsstart d. 11. juni 2021.


Odds på Copa America 2021

Copa odds herunder afslører, at bookmakerne har mest fidus til Brasilien. Argentina spås de næstbedste muligheder, og i næste række kommer så nationer som Uruguay, Colombia og Chile. Det vil være en kæmpe overraskelse, hvis Qatar formår at blande sig.


Hvem vinder Copa America?


Odds på kampe fra Copa America


Bookmakere med odds på Copa America

*Reklamelink

bet365
*
Betfair
*
Mr Green
*
ComeOn
*
Unibet
*
LeoVegas
*
Nordicbet
*
Bet25
*
888Sport
*
OnSideBetting
*
bwin
*
Tipwin
*
Cashpoint
*


Betting: Vinder, topscorer mv. til Copa America

Vil du se odds og tips til betting på Copa America? Så læs videre i vores analyser og bliv klogere

Vinder
Den helt store favorit til dette års Copa América er Brasilien. Bookmakerne er rimeligt enige om, at Brasilien skal give omkring 2,20-2,25 igen. Rivalerne fra Argentina regnes for de næststørste favoritter, da de giver i omegnen af fem gange pengene igen. Brasilien bør have de bedste chancer, da de har en meget stærk trup, en dygtig træner og en Neymar, der hungrer efter en titel. Argentina har længe ikke været godt kørende, og det er svært at se, hvordan den uerfarne træner Scaloni skal sætte holdet sammen igen.

En ting er, hvem der har størst chance for at vinde, en anden er: Hvem indeholder mest værdi? På SpilXperten stræber vi konstant efter at finde spil med værdi for vores brugere, og det betyder, at vi ikke blot kigger på, hvem vi tror, der vinder, men hvor vi kan slå bookmakerne. Uruguay er et af de mest succesfulde hold i Copa América, de har en træner, som er meget erfaren ved slutrunder. Derudover har de også en yderst spændende trup, med en defensiv, som kan måle sig med det bedste. Vi mener, at oddset på Uruguay er for højt ift. deres chance for at vinde.

Topscorer
Når man kigger på topscorer odds i disse turneringer, så er det først og fremmest vigtigt at kigge på et hold, man tror, når videre fra gruppespillet. I de seneste 6/7 Copa América turneringer, er topscoreren kommet fra det hold, der også vandt finalen – Brasilien vurderes til at have størst chancer for at vinde. Derudover er det også interessant at kigge på, hvem der har størst chancer for store sejre i gruppespillet, og her er det ligeledes Brasilien, der er havnet i den nemmeste pulje.

Neymar er Brasiliens største stjerne og med god grund. Den driblestærke PSG-spiller har scoret et hav af mål i sin karriere, og han har også færdighederne til blive topscorer her. Han tager straffespark og for det meste også frispark for Brasilien, og da han ikke har spillet meget for PSG denne sæson, må han være sulten.

Gruppe A
Brasilien er på hjemmebane, og de er havnet i en overkommelig gruppe med Peru, Venezuela og Bolivia. De er store favoritter til at vinde deres pulje, og det er også svært at forestille sig et af de andre hold gøre det. Odds 1,15 på Brasilien som gruppevinder er dog ikke det mest interessante odds, man kan finde, og derfor bør der kigges på andre muligheder. Et hold som Bolivia kan få det svært, når de ikke spiller på hjemmebane i bjergene. De har før fået nogle store afklapsninger på udebane, og Brasilien bør have muligheder for at score 2,3,4 mål mod Bolivia. Dertil vil de også have over 50 % chance for at score minimum 2 mål mod Peru og Venezuela.

Gruppe B
Argentina er favoritter med 1,65 til at vinde puljen over Colombia, Paraguay og Qatar. Messi og Co. ser også stærke ud på papiret, og Colombia virker samtidigt ikke ved fordums styrke. Argentina bør på ren kvalitet have store muligheder for at tage 3 point mod både Paraguay og Qatar, mens Colombia kan blive en større opgave. Colombia virker dog til at være lidt af et spørgsmålstegn inden denne slutrunde, og derfor er det svært at sætte en chancevurdering på, om de kan vinde gruppen.

Gruppe C
Gruppe C holder på to historisk rigtigt stærke Copa América-deltagere i Uruguay og Chile. Uruguay kommer ind med en bundsolid defensiv og offensive spillere, som har evnerne til at afgøre tingene på egen hånd. Chile, derimod, kommer med en række tidligere bærende spillere, som langt fra har haft en optimal sæson i deres respektive klubber. Ecuador og Japan ser ikke ud til at være i spil til at gå videre.