18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Copa America odds

Copa America 2022 står for døren. Brasilien har værtskabet for sommerens store fodboldturnering, der afvikles fra d. 13. juni til d. 11. juli. Foruden Brasilien er nationer som Argentina, Colombia, Chile og Uruguay klar til at kæmpe med om titlen. På denne side finder du de bedste odds til Copa America, og vi giver også vores bud på både turneringsvinder, gruppevindere og topscorer.

[sx_pages_list_by_tag_tag=”copa-america-fodbold” show_schema=”yes”]

Abstrakt symbol design til Copa America mobile fejring og baggrunde

Odds på Copa America 2022

Copa odds herunder afslører, at bookmakerne har mest fidus til Brasilien. Argentina spås de næstbedste muligheder, og i næste række kommer så nationer som Uruguay, Colombia og Chile. Det vil være en kæmpe overraskelse, hvis Bolivia formår at blande sig.

Hvis du leder efter andre fodbold odds, så glem ikke at tjekke andre populære turneringer og ligaer, der er dækket i SpilXpertens fodboldsektion.

Hvem vinder Copa America?

Brasilien: 1,53 – SPIL HER >>*

Argentina: 2,50 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 7. juli 2021 kl. 10:13. Odds kan ændre sig.

Bookmakere med odds på Copa America

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*
Betsson
*
ComeOn
*
Mr Green
*
Marathonbet
*
LeoVegas
*
Unibet
*
Cashpoint
*
SpreadEx
*
Betfair
*

Betting: Vinder, topscorer mv. til Copa America

Vil du se odds og tips til betting på Copa America? Så læs videre i vores analyser og bliv klogere.

Vinder
Den helt store favorit til dette års Copa América er Brasilien. Bookmakerne er rimeligt enige om, at Brasilien skal give omkring 2,10-2,15 igen. Rivalerne fra Argentina regnes for de næststørste favoritter, da de giver i omegnen af fire gange pengene igen. Brasilien bør have de bedste chancer, da de har en meget stærk trup, en dygtig træner og en Neymar, der ikke er blevet slidt i stykker i PSG denne sæson. Derudover har Brasilien på bagkant også fået en hjemmebanefordel, hvilket kan give dem de sidste procenter. Argentina har længe ikke været godt kørende, og det er svært at se, hvordan Scaloni skal få de sidste brikker til at falde på plads.

En ting er, hvem der har størst chance for at vinde, en anden er: Hvem indeholder mest værdi? På SpilXperten stræber vi konstant efter at finde spil med værdi for vores brugere, og det betyder, at vi ikke blot kigger på, hvem vi tror, der vinder, men hvor vi kan slå bookmakerne. Uruguay er et af de mest succesfulde hold i Copa América, de har en træner, som er meget erfaren ved slutrunder. Derudover har de også en fantastisk trup, der er proppet med rutine og kæmpe stjerner. Luis Suarez og Edinson Cavani er måske ikke de hurtigste angribere mere, men de er snu og det samme er resten af truppen.

Odds 9,00 virker voldsom på et Uruguay hold, der på papiret sagtens kan måle sig med Argentina, med undtagelse af den lille magiker i nr. 10.

SpilXperten.com anbefaler: Uruguay vinder Copa America til odds 9,00 – SPIL HER >>*

Topscorer
Det er ganske givet at de to største stjerner ved denne slutrunde, nemlig; Lionel Messi og Neymar, ligeledes er de to største favoritter til at ende som topscorer. Skal man have værdi i en af de to spillere, kræver det at man finder over 20% chance for at de tager titlen, da der gives odds 5,00 på hver af dem.

Vi kigger i stedet imod samme retning, som hvor vi også fandt vores vinderspil. Det er klart at en topscorer også helst skal nå langt i turneringen, og i og med, at vi forventer Uruguay når langt, så er det også nærliggende at kigge på en af deres angribere. Luis Suarez er det naturlige valg, men det er bemærkelsesværdigt, at hans makker i angrebet, Edinson Cavani, giver næsten dobbelt så meget igen. Den tidligere PSG-angriber og nu Manchester United-angriber, har virkelig fået gang i karrieren i det engelske igen. Vi ved han er en af de største målræve i nyere tid, og det vil ikke være en overraskelse for os, hvis han får banket en god portion kasser ind til denne slutrunde.

SpilXperten.com anbefaler: Edinson Cavani bliver topscorer til Copa America til odds 11,00 – SPIL HER >>*