18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kampprogram til Copa America 2021

Her har du en oversigt over alle kampene, der spilles ved Copa America 2021 i Argentina og Colombia. Gruppespillet afvikles fra d. 11. juni til d. 28. juni, og så følger slutspillet fra d. 2. juli til d. 10. juli (finaledag i Colombia). Vi giver dig det komplette kampprogram til Copa America, så du ikke misser kampene med dit foretrukne hold. Under oversigten over alle Copa America-kampe, fremhæver vi de opgør, vi ser allermest frem til.


Kampprogrammet opdateres forud for turneringsstart d. 11. juni 2021.


I alt 12 hold deltager ved Copa America, og holdene er fordelt i tre forskellige grupper. De to bedste hold fra hver gruppe avancerer til kvartfinalerne sammen med de to bedste treere. Herunder ser du Copa America kampprogrammet anno 2019. OBS: Alle kamptidspunkter er angivet i dansk tid.

15. juni
02:30 (Gruppe A) Brasilien – Bolivia Spil på kampen >>*
21:00 (Gruppe A) Venezuela – Peru Spil på kampen >>*

16. juni
00:00 (Gruppe B) Argentina – Colombia Spil på kampen >>*
21:00 (Gruppe B) Paraguay – Qatar Spil på kampen >>*

17. juni
00:00 (Gruppe C) Uruguay – Ecuador Spil på kampen >>*

18. juni
01:00 (Gruppe C) Japan – Chile Spil på kampen >>*
23:30 (Gruppe A) Bolivia – Peru Spil på kampen >>*

19. juni
02:30 (Gruppe A) Brasilien – Venezuela Spil på kampen >>*
23:30 (Gruppe B) Colombia – Qatar Spil på kampen >>*

20. juni
02:30 (Gruppe B) Argentina – Paraguay Spil på kampen >>*

21. juni
01:00 (Gruppe C) Uruguay – Japan Spil på kampen >>*

22. juni
01:00 (Gruppe C) Ecuador – Chile Spil på kampen >>*
21:00 (Gruppe A) Peru – Brasilien Spil på kampen >>*
21:00 (Gruppe A) Bolivia – Venezuela Spil på kampen >>*

23. juni
21:00 (Gruppe B) Qatar – Argentina Spil på kampen >>*
21:00 (Gruppe B) Colombia – Paraguay Spil på kampen >>*

25. juni
01:00 (Gruppe C) Chile – Uruguay Spil på kampen >>*
01:00 (Gruppe C) Ecuador – Japan Spil på kampen >>*

28. juni
02:30 (Kvartfinale 1) Brasilien – Paraguay Spil på kampen >>*
21:00 (Kvartfinale 2) Venezuela – Argentina Spil på kampen >>*

29. juni
01:00 (Kvartfinale 3) Colombia – Chile Spil på kampen >>*
21:00 (Kvartfinale 4) Uruguay – Peru Spil på kampen >>*

3. juli
02:30 (Semifinale 1) Brasilien – Argentina Spil på kampen >>*

4. juli
02:30 (Semifinale 2) Chile – Peru Spil på kampen >>*

6. juli
21:00 (Bronzekamp) Argentina – Chile Spil på kampen >>*

7. juli
22:00 (Finale) Brasilien – Peru Spil på kampen >>*

Vil du læse mere om grupperne og de deltagende holds chancer, så gå direkte til vores sektion med gruppeanalyser.


Udvalgte kampe i programmet ved Copa America

Copa America byder på et hav af interessante opgør, og herunder stiller vi skarpt på nogle af dem, vi glæder os allermest til at opleve.

Brasilien vs. Bolivia (lørdag d. 15. juni kl. 02:30)
Man skylder sig selv at overvære åbningskampen ved enhver større slutrunde. I Copa America 2019 står denne mellem værterne fra Brasilien og udfordreren Bolivia, og den afvikles på Estadio do Morumbi i Sao Paolo. Neymar og co. spås de bedste chancer for at vinde hele turneringen, og åbningskampen kommer til at give en fin indikation på, om holdet er, hvor det skal være. Brasilien og Bolivia mødtes to gange i VM-kvalifikationen i 16/17, og mens brasilianerne sejrede med 5-0 på hjemmebane, kunne de ikke finde vej til sejren på udebane (0-0). Derfor er det meget belejligt, at man har værtskabet ved Copa America i 2019.

Argentina vs. Colombia (søndag d. 16. juni kl. 00:00)
Natten til søndag får vi en tidlig styrkeprøve mellem de formodede tophold i Gruppe B. Lionel Messi og Argentina, som bookmakerne har som andenfavorit til at vinde Copa America, skal op imod James Rodriguez og Colombia, der spås ganske pæne chance for at overraske. Argentina og Colombia skuffede begge med tidlige exits ved VM i 2018, så de stolte fodboldnationer må være revanchesultne ved Copa America. Det endte uafgjort (0-0), da holdene testede formen mod hverandre i en træningskamp sidste år.

Uruguay vs. Ecuador (mandag d. 17. juni kl. 00:00)
Uruguay er bookmakernes tredje mest oplagte bud på en turneringsvinder, og det stærke sydamerikanske mandskab tager hul på Copa America med et opgør mod Ecuador. Uruguay har ikke vundet turneringen siden 1995, men står det til spillere som Luis Suarez, Edinson Cavani og Diego Godin, så bliver der skrevet et nyt uruguayansk kapitel til fodboldhistorien denne sommer. Uruguay hentede en smal sejr (2-1), sidst de mødte Ecuador, men der findes ingen indbyrdes historik siden november 2016.

Japan vs. Chile (tirsdag d. 18. juni kl. 01:00)
Japan og Chile er måske ikke holdnavne, der får munden til at løbe i vand. Men det burde det måske være. I hvert fald er det chilenerne, der går ind til turneringen som forsvarende mestre, og derfor er det naturligvis interessant at se, hvad de kommer med i 2019. Alexis Sanchez blev kåret til turneringens bedste spiller i 2016, men siden dengang er det gået ned ad bakke for Manchester United-manden. Kan han finde tilbage til fordoms styrke og føre Chile mod endnu et mindeværdigt resultat?

Chile vs. Uruguay (tirsdag d. 25. juni kl. 01:00)
Chile og Uruguay lukker og slukker Gruppe C med et opgør, der meget vel kan komme til at afgøre, hvem der skal snuppe 1. pladsen. Vinderen af Gruppe C får et møde med 3’eren fra enten Gruppe A eller B, og dermed undgår man formentlig et tidligt knockoutmøde med mastodonterne Brasilien og Argentina. Der er faldet mindst tre scoringer i de to seneste indbyrdes opgør mellem Chile og Uruguay, og man kan roligt regne med sambafest, når nationerne tørner sammen på legendariske Estadio do Maracana i Rio de Janeiro natten til tirsdag.

Den potentielle drømmefinale (søndag d. 7. juli kl. 22:00)
Få opgør er så traditionsrige og episke som den sydamerikanske El Clásico, Brasilien vs. Argentina. Det er brasilianerne, der har haft mest succes i duellen på det seneste, men det vil være dumt at afskrive det stærke argentinske hold på forhånd. Hvis Argentina kan slå Brasilien i en Copa America-finale på brasiliansk grund, vil de have håneretten de næste mange år. Mange ting skal selvfølgelig flaske sig, førend vi får den ikoniske kamp i finalen – men holder bookmakernes forventninger stik, så er det altså netop Brasilien vs. Argentina, man kan opleve på Estadio do Maracana i Rio søndag d. 7. juli.