18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brasilien – Peru: Odds og optakt den 6. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Copa America er nået til semifinalerne, og Brasilien er planmæssigt den ene del af denne semifinale. Værterne jagter deres 10. Copa America-titel, og de er stadig ubesejrede i turneringen. Peru er en mere overraskende semifinalist, selv om de nåede finalen i seneste Copa America. Men nu er de her igen. Og de kommer for at ødelægge den brasilianske fest. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brasilien – Peru. Der er kampstart tirsdag d. 6. juli 2021 kl. 01:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


Brasilien – Peru: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Olimpico Nilton Santos, Rio de Janeiro, Brasilien
Vejret:  18° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 6. juli 2021 00:56.


Optakt til Brasilien – Peru: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er blevet til fire sejre og en enkelt uafgjort for Brasilien i dette års Copa America. Og nu er de bare en sejr fra endnu en finale. Efter overbevisende sejre i de første to gruppekampe mod Venezuela og Peru, er det dog, som om tingene er blevet mere besværlige. I en kontroversiel kamp slog de Colombia på en meget, meget sen scoring af Casemiro, og i kvartfinalen mod Chile måtte de overleve det meste af anden halvleg med en mand i undertal, da Gabriel Jesus fik marchordre efter en tackling i hovedhøjde på Chiles Mena. Paqueta havde bare to minutter tidligere bragt Brasilien på 1-0, og selv om Chile pressede på i overtal, fik de ikke scoret, og dermed slap hele det brasilianske hold for at betale for Gabriel Jesus’ brutalitet. 

De to hold mødtes i Brasiliens anden og Perus første kamp i turneringen, og dengang var der ingen tvivl om udfaldet, for det endte 4-0 til Brasilien. I finalen ved Copa America i 2019 mødtes de også, og dengang endte det 3-1 til brasserne efter en 2-1-scoring af Gabriel Jesus kort ind i anden halvleg, og en afsluttende træffer af Richarlison i kampens overtid. Men lige nu ligner det klart, at Brasilien har overhånden af de to, og i Copa America er det i 20 møder, blevet til 14 sejre til Brasilien og bare 3 peruvianske sejre. 

At Peru er underhund, trives de fint med, men de har nu gjort det glimrende i nyere tid. I 2018 var de med ved VM for første gang i 36 år, og i en gruppe med Frankrig, Australien og Danmark, fik de en sejr over australierne og to nederlag, men de var absolut ikke heldige mod Danmark, hvor de snildt kunne have hentet i hvert fald 1 point. Men det gjorde de ikke. Året efter – i 2019 – hentede de til gengæld masser af point og nåede helt frem til finalen i Copa America, som de i tidens løb kun har vundet to gange – i 1939 og i 1975. Men det blev altså til en finale i 2019, hvor de dog måtte se sig slået af de brasilianske værter. Nu står de her igen. Over for Brasilien. Denne gang i en semifinale. 

I kvartfinalen så det ellers ud til, Peru ville snuppe en sejr i ordinær tid, da Yotun 10 minutter før slutfløjtet bragte dem foran 3-2, men en udligning i kampens overtid af Avalos sikrede straffespark, som endte med peruviansk 4-3-sejr. Nu er de klar til hævn mod Brasilien. Og Copa America kan i hvert fald tjene som tiltrængt opmuntring efter en utroligt ringe begyndelse på VM-kvalifikationen for Peru, som efter uafgjort i første kamp tabte fire på stribe, hvor efter de godt nok vandt en kamp, men de er stadig allersidst blandt de 10 hold. Bevares; der er lang vej endnu, men de skal have samlet trådene, hvis de vil med til endnu en VM-slutrunde. Topscorer i VM-kvalen er i øvrigt André Carrillo, som sidder ude til dette opgør med karantæne. 

Brasilien:

 • Felipe (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Gabriel Jesus (Angreb, Fast) – Karantæne

Peru:

 • Alexander Callens (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Andre Carrillo (Angreb, Fast) – Karantæne

Brasilien forventet startopstilling: Alisson; Danilo, Militao, Marquinhos, Lodi; Casemiro, Fred; Paqueta, Firmino, Richarlison; Neymar.

Peru forventet startopstilling: Gallese; Corzo, Ramos, Santamaria, Trauco; Tapia, Yotun, Ormeno, Pena, Cueva; Lapadula.


Odds på Brasilien – Peru

Brasilien er store favoritter i denne semifinale ifølge bookmakernes odds. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 6. juli 2021 00:56.


Odds-forslag: Brasilien siger ‘Adios’ til peruvianerne. Igen

De seneste 10 indbyrdes møder har givet 8 sejre til Brasilien og 2 sejre til Peru. Af de 8 brasilianske sejre er de 7 af dem endt med sejre på mindst 2 overskydende scoringer. I dette års Copa America har de 3 seneste brasilianske kampe budt på 2-1 over Colombia, 1-1 mod Ecuador og 1-0 over Chile. Det lover ikke godt for sejr med flere mål, men Ecuador var med et reservespækket mandskab, da Brasilien allerede havde vundet puljen, mens Chile-kampen blev gennemført med en halvleg i undertal. Og så kan vi måske alligevel glæde os over de to åbningssejre på 3-0 og 4-0 over Venezuela og Peru. 

Samtidig er vi ved at være der i turneringen, hvor den samlede sejr nærmer sig. Og det ligner måske endda, at det bliver med Argentina som modstander i finalen. Hele denne turnering bliver kun afviklet i Brasilien, fordi præsident Bolsonaro ikke har samme kvababbelser over Corona, som lederne i Argentina og Colombia, der aflyste deres værtsskab. Så der er også et spørgsmål om national stolthed ved at afvikle og redde Copa America, og dén stolthed får bedst næring med en turneringssejr. Og sådan en sejr går via triumf mod Peru. 

Peru har tabt 4 af 6 kampe i VM-kvalen. Alle 4 nederlag har været på mindst 2 overskydende mål. Da de 2 hold mødtes i Copa America-finalen i 2019, vandt Brasilien 3-1, og deres møde i gruppespillet gav en overbevisende 4-0-sejr til brasserne. Anbefalingen her er, at det endnu engang bliver sikker brasiliansk sejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,73
Brasilien med mindst 2 overskydende
Gå til Unibet *


Brasilien – Peru: Statistik, topscorer og H2H

 • Brasilien kom videre fra puljen med 10 point og scoren 10:2 for 4 kampe. Det var nok til 1. pladsen.  

 • I kvartfinalen vandt Brasilien 1-0 over Chile, selv om de var i undertal fra 48. minut, da Gabriel Jesus så rødt. 

 • I den indledende pulje endte Peru som nummer 2 med 7 point for 4 kampe og en score på 5:7.

 • Peru tabte kun én kamp i gruppen, og det var mod Brasilien, der vandt overlegent med 4:0.

 • I kvartfinalen spillede Peru 3:3 mod Paraguay, og der måtte straffespark til for at afgøre, at peruvianerne endte med semifinalebilletter og en samlet 7:6-sejr. 

 • Med kvartfinalesejren over Chile nåede Brasilien op på 11 scoringer i turneringen. Neymar er stadig den eneste, der er noteret for 2 mål. 

 • Perus topscorere indtil nu er Gianluca Lapadula, der spiller hos italienske Benevento til daglig, og André Carrillo, som sidder ude med karantæne i semifinalen. De har begge scoret hver 2 mål i turneringen. 


Expected Goals: Brasilien – Peru – de seneste tre kampe

BrasilienResultatxGPeruResultatxG
Brasilien – Ecuador(1-1)1,08 – 0,45Venezuela – Peru(0-1)0,85 – 1,68
Brasilien – Colombia(2-1)2,23 – 0,17Ecuador – Peru(2-2)1,95 – 0,80
Brasilien – Peru(4-0)3,18 – 0,53Colombia – Peru(1-2)2,12 – 0,92
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Skriv et svar