18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brasilien – Chile: Odds og optakt den 3. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Brasilien jagter deres 10. Copa America-sejr. Og de buldrede af sted i de første to kampe og vandt samlet 7:0. Så fik motoren lidt grus i maskineriet, men de endte med at vinde puljen alligevel, og natten til lørdag spiller de kvartfinale mod Chile, der blev nummer fire i den anden indledende pulje efter et afsluttende nederlag mod Paraguay. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brasilien – Chile. Der er kampstart lørdag d. 3. juli 2021 kl. 02:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


Brasilien – Chile: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Olimpico Nilton Santos, Rio de Janeiro, Brasilien
Vejret:  18° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brasilien
Chile
Odds are subject to change. Last updated 3. juli 2021 01:13.


Optakt til Brasilien – Chile: Skader, karantæner og startopstillinger

Copa America kom endelig i gang. De oprindelige værtsnationer, Argentina og Colombia, måtte opgive at afholde turneringen på grund af corona, men de bekymringer lider den brasilianske præsident Bolsonaro ikke af, så nu er Brasilien værter for anden slutrunde i træk. Og de vandt deres pulje med 10 point for fire kampe, men det så nu alligevel lidet overbevisende ud i de sidste to puljekampe. 

Mod Colombia kom de bagud efter 10 minutter på et drømmemål af Luis Diaz, og føringen holdt til knap 10 minutter før slutfløjtet, hvor Brasilien i boldbesiddelse ramte kampens dommer, Nestor Pitana. Det fik colombianerne til kortvarigt at stoppe i den tro, at det ville udløse dommerkast, men spillet fortsatte, og Roberto Firmino fik udlignet. De efterfølgende protester var voldsomme, men de førte ikke til andet end en masse ekstra tillægstid, og i minuttal 100 fik Brasilien så scoret sejrsmålet, da Casemiro headede et hjørnespark i nettet.

Den colombianske træner, Reinaldo Rueda, må være vinder af prisen for et iskoldt hoved, da han på det efterfølgende pressemøde blot konstaterede, at “situationen med dommeren distraherede vores spillere”. Stort format. Format var der til gengæld ikke rigtigt over Brasiliens afsluttende kamp i gruppen. Måske fordi de allerede havde vundet puljen. Måske fordi de havde mange udskiftninger på holdet. I hvert fald blev det til skuffende 1-1 mod Ecuador, og det er så dét resultat, Brasilien tager med sig til kvartfinalen mod Chile. 

Men det er nu heller ikke, fordi chilenerne kommer med den helt store pose blæst fuld af optimisme. Efter tre kampe uden nederlag måtte de bøje nakkerne i deres sidste gruppekamp mod Paraguay, og det betød, de endte som nummer fire i stedet for to i gruppen. En andenplads havde udløst et møde med Colombia i stedet for Brasilien. Umiddelbart en mere overkommelig modstander, men sådan skulle det ikke gå. Chile spillede uafgjort mod Argentina og Uruguay – giganterne Messi og Suarez stod for modstandernes scoringer, mens Eduardo Vargas nettede i begge kampe for Chile. Opgøret mod Bolivia blev vundet 1-0, men der var faktisk mere fokus på hårpragten hos Arturo Vidal og Gary Medel, der forbrød sig mod corona-boblen for at gå til frisør. De fik begge en bøde af forbundet, men de havde til gengæld pænt hår til kampen. 

Chile vandt både Copa America i 2015 og Copa America Centenario i 2016, mens de nåede semifinalen i 2019, så det er altså ikke et ueffent mandskab. Arturo Vidal er en fighter og slås hele kampen for sit land, sin ære og sin egen tilfredshed. I front er det topscorer Eduardo Vargas, som til daglig spiller i brasilianske Atletico Mineiro, der er farligst foran mål, og han får godt selskab af særligt Ben Brereton, der optræder for Blackburn i den engelske Championship. Til dette opgør har de måske Alexis Sanchez til rådighed også. Han kom til turneringen skadet og blev i første omgang meldt ude til de første tre kampe. Nu er han i det mindste opgivet som tvivlsom og kan vel være klar til en jokerrolle fra bænken.  

Brasilien:

  • Felipe (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Renan Lodi (Back, Fast) – Tvivlsom

Chile:

  • Alexis Sanchez (Kant, Fast) – Tvivlsom

Brasilien forventet startopstilling: Alisson; Danilo, Militao, Marquinhos, Renan Lodi; Paqueta, Casemiro, Fred; Gabriel Jesus, Richarlison, Neymar.

Chile forventet startopstilling: Bravo; Isla, Medel, Sierralta, Mena; Vidal, Pulgar, Aranguiz; Pinares, Vargas, Brereton.


Odds på Brasilien – Chile

Ifølge bookmakernes odds er Brasilien klare favoritter i kampen.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 3. juli 2021 01:13.


Odds-forslag: Er sluserne åbnet i Brasiliens forsvar?

10 sejre i rap havde Brasilien forud for det uafgjorte resultat mod Ecuador. 8 af de 10 sejre kom i hus uden at lade modstanderen score. Men i den 10. sejr – mod Colombia – lukkede de et mål ind. Og mod Ecuador lukkede de også et mål ind. Der kan næppe være tvivl om, at Brasilien må forventes selv at score, men måske er der også mulighed for et mål til Chile?

Selv om chilenerne gik målløse fra deres seneste kamp mod Paraguay, har de nemlig været ganske ferme til at putte bolden i kassen. Forud for nederlaget til og nullerten mod Paraguay havde Chile scoret i 11 kampe på stribe. I Copa America i 2019 fik de blot scoret en enkelt gang i tre knockoutkampe. Men ved både Copa America i 2015 og 2016 scorede de i kvartfinaler og semifinaler – i alt 12 mål i de 4 kampe, men det skyldes mest den vanvittige 7-0-sejr over Mexico i kvartfinalen i 2016. Men altså mål i alle fire kampe. Finalerne har deres eget liv, og dér har de spillet 2 gange 0-0 mod Argentina. 

I de indbyrdes møder mellem Brasilien og Chile må man sige, at det er Brasilien, der har overtaget. De har vundet 12 af de seneste 16 indbyrdes møder, og det er blevet til bare en sejr til Chile. Kun i 6 af de 16 møder har begge hold været på måltavlen. Anbefalingen tror på, det bliver udfaldet denne gang: Begge hold scorer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,30
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Brasilien – Chile: Statistik, topscorer og H2H

  • De forsvarende mestre og værter for anden gang i træk, Brasilien, vandt deres indledende pulje med 10 point for 4 kampe. 

  • Den brasilianske statistik hed 3-1-0 med en målscore på 10:2. 

  • Chile sluttede som nummer 4 i deres indledende pulje med 5 point for 4 kampe. 

  • Tallene for Chile blev 1-2-1 og scoren 3:4.

  • Brasiliens foreløbig 10 mål i turneringen er lavet af 9 forskellige spillere. Neymar er noteret for 2 mål i 4 kampe, og det er nok til foreløbig at være topscorer for værterne.

  • Hos Chile har Eduardo Vargas med 2 mål indtil videre lavet 66,6% af de chilenske scoringer – 3 i alt. 


Expected Goals: Brasilien – Chile – de seneste tre kampe

BrasilienResultatxGChileResultatxG
Brasilien – Ecuador(1-1)1,08 – 0,45Chile – Paraguay(0-2)0,28 – 1,25
Brasilien – Colombia(2-1)2,23 – 0,17Uruguay – Chile(1-1)0,90 – 0,50
Brasilien – Peru(4-0)3,18 – 0,53Chile – Bolivia(1-0)2,33 – 0,61
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Skriv et svar