18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Argentina – Colombia: Odds og optakt den 7. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Natten til onsdag skal vi have fundet årets anden deltager i Copa America-finalen. Semifinalen står mellem Argentina og Colombia, og det er med argentinerne som store favoritter, de mødes. Colombia har bare vundet én af deres foreløbig fem kampe i ordinær tid, og de har kun scoret tre mål i de fem kampe. Men de har ikke tabt til Argentina i de seneste tre indbyrdes møder. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Argentina – Colombia. Der er kampstart onsdag d. 7. juli 2021 kl. 03:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


Argentina – Colombia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Nacional Mané Garrincha, Brasilia, Brasilien
Vejret:  16° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 7. juli 2021 06:54.


Optakt til Argentina – Colombia: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er to hold tilbage ved årets Copa America, som endnu ikke har prøvet at tabe. Værterne fra Brasilien. Og deres evige rivaler fra Argentina. Argentinerne kom lidt forsigtigt i gang med turneringen med 1-1 mod Chile i åbningskampen og 2x 1-0 over Uruguay og Paraguay i de følgende kampe. Men det er, som om holdet langsomt bliver bedre og bedre, og det er jo ikke så tosset, nu vi er fremme ved semifinalen. For efter de to gange 1-0 er det blevet til noget mere imponerende 4-1 over Bolivia og (i kvartfinalen) 3-0 over Ecuador. 

Lionel Messi har spillet ganske forrygende, og han er turneringens topscorer med fire mål, hvoraf de tre af dem er faldet i de seneste to kampe. Messi er stadig på jagt efter sit første trofæ med landsholdet, og dét her ville være helt perfekt; at snuppe titlen foran næsen på Brasilien. I Brasilien. Messi er dog ikke kun på jagt efter trofæer. Han er også på jagt efter en ny klub – eller kontrakt i Barcelona – da hans kontrakt er løbet ud, og han sådan set er klubløs lige nu. Så vidt vi ved. Det er til at blive rundtosset og få en smule hovedpine af at tænke på, at en spiller med Messis evner og meritter løber rundt uden at have afklaret sine klubforhold. Men det har han måske også. Det får vi vel først at vide, når han finder timingen rigtig. 

Timingen for Colombia i årets turnering var vel ikke på forhånd udset til at være rigtig. De har hverken James Rodriguez eller Radamel Falcao med til denne turnering, og selv om Luis Muriel og Duvan Zapata absolut er kapable afløsere, skal der alligevel en del til at fravælge to så stærke navne. James Rodriguez var da også meget overrasket over ikke at være udtaget, mens Falcao med sine 35 år og en vanskelig og skadesplaget sæson i Galatasaray måske var et mere naturligt fravalg. Med bare tre mål i turneringens første fem kampe ser det dog ikke ud til at have styrket offensiven synderligt, og hverken Zapata eller Muriel har scoret endnu. Omvendt må man sige, at Colombia er i semifinalen, og det er svært for alvor at diskutere med en træner, der skaber resultater.

Colombia har vundet Copa America én gang tidligere, og det var i 2001, og de har helt sikkert set frem til denne turnering, som jo skulle have været på hjemmebane. Selv om de nu må finde sig i at spille i Brasilien, vil de næppe sige nej tak, hvis de får tilbudt en finaleplads. Men de skal oppe sig, hvis de skal udfordre Argentina. De kan dog blot se sig en anelse over skulderen for tips og tricks, for lige præcis Argentina mødte Colombia i en VM-kvalifikationskamp 9. juni – altså for cirka 4 uger siden – og det opgør endte 2-2 efter en tidlig argentinsk 2-0-føring. Muriel reducerede på straffe kort inde i anden halvleg, og Miguel Borja udlignede langt inde i overtiden til 2-2. Dét vil de helt sikkert gerne sælge kampen for igen, og så kan de satse på at snuppe finalepladsen på straffespark.   

Argentina:

  • Ingen fravær

Colombia:

  • Ingen fravær

Argentina forventet startopstilling: Martinez; Acuna, Otamendi, Pezzalla, Molina; De Paul, Paredes, Lo Celso; Gonzalez, Messi, Martinez.

Colombia forventet startopstilling: Ospina; Tessilo, Sanchez, Mina, Munoz; Diaz, Uribe, Barrios, Cuadrado; Zapata, Muriel.


Odds på Argentina – Colombia

Argentina er forholdsvis klare favoritter hos bookmakerne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 7. juli 2021 06:54.


Odds-forslag: Argentina og Messi kommer buldrende

De første tre kampe i gruppespillet scorede Argentina bare et enkelt mål i hver. Det gav dem stadig 7 point, men i de to følgende kampe har de scoret hele 7 gange, og nu er de klar til at give Colombia stryg også. Spillet bliver bedre og bedre for argentinerne i den forstand, at de mere og mere ligner et hold og en enhed, og når Messi er i den form, han har været i indtil videre, er det lige før, det er urimelige hold. 

De seneste tre indbyrdes opgør er endt 2-2, 2-0 til Colombia og 0-0. Men intet tyder på, at colombianerne vil være i stand til at holde Argentina fra sejren her. En stigende formkurve og Lionel Messi i spillehumør, så han virker næsten legesyg vil være en stor – meget stor mundfuld – for det colombianske mandskab. Kigger vi længere tilbage end de tre førnævnte kampe, har de to mødtes yderligere 14 gange siden årtusindeskiftet, og det er blevet til 10 argentinske sejre og kun én til Colombia. I lige præcis halvdelen af de 14 kampe har Argentina scoret 2 eller flere gange. 

Det tror anbefalingen, at Argentina gør igen; scorer 2 eller flere mål. Klimaks på turneringen nærmer sig, og argentinerne er ikke kommet for at hente en ærefuld tredjeplads via exit i semifinalerne. De er kommet for at vinde hele molevitten, og Lionel Messi er kommet for endelig at hæve et trofæ med sit land. Kan Columbia stå imod og måske ligefrem tvinge kampen i straffespark? Måske. Men så skal de bevise mere offensiv power end de sølle 3 scoringer, de hidtil har stået for, for Argentina laver mindst 2 mål i dette opgør.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,12
Argentina scorer mindst 2 mål
Gå til Unibet *


Argentina – Colombia: Statistik, topscorer og H2H

  • Argentina vandt deres indledende pulje med 10 point for 4 kampe. 

  • Den argentinske statistik i puljen var 3-1-0 med en målforskel på 7:2. 

  • Kvartfinalen mod Ecuador vandt Argentina let med 3-0. 

  • Colombia kom videre som nummer 3 fra deres indledende pulje med 4 point for 4 kampe. 

  • Tallene for Colombia var 1-1-2 med scoren 3:4.

  • I kvartfinalen var Colombia oppe mod Uruguay, og opgøret endte 0-0 og måtte i straffespark, før colombianerne kunne fejre en 4-2-sejr. 

  • Argentinas topscorer er Lionel Messi, som har nettet 4 gange i turneringen. 

  • Tre forskellige spillere har scoret hver én gang for Colombia, og da det er alle holdets mål indtil nu, er de også topscorere – det drejer sig om Luis Diaz, Miguel Borja og Edwin Cardona. 


Expected Goals: Argentina – Colombia – de seneste tre kampe

ArgentinaResultatxGColombiaResultatxG
Bolivia – Argentina(1-4)0,89 – 5,52Brasilien – Colombia(2-1)2,23 – 0,17
Argentina – Paraguay(1-0)0,91 – 0,55Colombia – Peru(1-2)2,12 – 0,92
Argentina – Uruguay(1-0)0,70 – 0,16Colombia – Venezuela(0-0)3,48 – 0,02
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Skriv et svar