18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Argentina – Brasilien: Odds og optakt den 11. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Det er en decideret drømmefinale i årets Copa America: Argentina møder Brasilien. Og det er faktisk 14 år siden, de to storhold senest mødtes i en Copa America-finale. Nu er de tilbage. Sydamerikas to giganter. Messi mod Neymar. Turneringens to ubesejrede mandskaber. Er det endelig tid til Messis første trofæ med det argentinske landshold, eller vil Neymar vise, at han er klar til at overtage tronen som verdens bedste fodboldspiller? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Argentina – Brasilien. Der er kampstart søndag d. 11. juli 2021 kl. 02:00. Se kampen på Viaplay 

GÅ TIL


Argentina – Brasilien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Maracanã, Rio de Janeiro, Brasilien
Vejret:  22° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 11. juli 2021 03:40.


Optakt til Argentina – Brasilien: Skader, karantæner og startopstillinger

Argentina vil altid være blandt de største favoritter i Copa America. Og med 14 titler ud af 46 mulige i tidens løb er de nummer to på all time-listen, hvor kun Uruguay med 15 titler er foran dem. Det kan de altså udligne. De kan slå mange fluer med et smæk, hvis de løber med titlen natten til søndag. 1/ De udligner Uruguays rekordmange titler 2/ De slår Brasilien og 3/ Lionel Messi får endelig en titel med det argentinske landshold. Den nu 34-årige Messi var bare 20 år, da Brasilien i 2007 ved Copa America i Venezuela bankede argentinerne med 3-0 i finalen. Messi scorede 2 mål i turneringen for 14 år siden. Denne gang er han indtil videre noteret for 4 scoringer og 5 assists. Og han er i blændende spillehumør, og det kan sagtens blive afgørende i finalen. 

Vejen til finalen har været relativt smertefri for Argentina. Tre sejre og en uafgjort i puljespillet og 3-0 over Ecuador i kvartfinalerne er mere end godkendt, mens de i semifinalen mod Colombia måtte slide mere i det, før de efter straffespark hev sejren hjem. Indtil nu har turneringen – kvartfinaler og semifinaler – været afviklet uden forlængelse. Endte kampene uafgjort, gik holdene direkte i straffespark, men i finalen er der forlængelse med. Men det betyder altså, at selv om Argentina spillede semifinale dagen efter Brasilien og ikke fik det afgjort i ordinær tid, så har de næppe brugt mange flere kræfter end rivalerne. Trods alt. 

Brasilien er for anden gang i træk værter for Copa America, og for to år siden vandt de turneringen efter finalesejr på 3-1 over Peru, mens de slog Argentina i semifinalen 2-0. Så Brasilien er på hjemmebane, vandt finalen her for to år siden og slog argentinerne i seneste indbyrdes møde af betydning. Det lover godt for den store og fodboldgale nation. Men; som i resten af turneringen vil der efter al sandsynlighed ingen tilskuere være på det enorme stadion Maracanã i Rio de Janeiro, hvor der er plads til knap 80.000 tilskuere, men det forventes altså at være tomt natten til søndag, når finalen spilles.

Hvad der til gengæld lover godt for brasilianerne er, at holdet har vist mere end et kompetent ansigt i turneringerne. De åbnede med to flotte storsejre over Venezuela (3-0) og Peru (4-0). Siden blev det mere snævert med 2-1 over Colombia og 1-0 både i kvartfinalen mod Chile og semifinalen, hvor de igen mødte deres finalemodstander fra 2019, Peru. De to 1-0-sejre er formentlig det mest opmuntrende for brasilianerne. Alle ved, de kan spille besnærende sambabold, når alting flasker sig, men beslutsomheden og kynismen i de to sejre på 1-0 er også et vigtigt element, hvis man skal vinde de store turneringer. Brasilien anno 2021 har altså mange facetter. Og de har en Neymar i flyvende form. Han har selv scoret to mål og lagt op til tre. Han vil helt sikkert selv mene, han er klar til at overhale Messi og nappe hæderen som verdens bedste fodboldspiller – men det skal han nu lige bevise på banen først. 

Argentina:

 • Cristian Romero (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Brasilien:

 • Felipe (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Alex Sandro (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Gabriel Jesus (Amgreb, Fast) – Karantæne

Argentina forventet startopstilling: Martinez; Molina, Pezzalla, Otamendi, Tagliafico; De Paul, Rodriguez, Lo Celso; Gonzalez, Messi, Martinez.

Brasilien forventet startopstilling: Alisson; Danilo, Marquinhos, Silva, Lodi; Casemiro, Fred; Firmino, Paqueta, Richarlison; Neymar.


Odds på Argentina – Brasilien

Oddsene peger på, at Brasilien er bookmakernes favorit til Copa America-sejren. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 11. juli 2021 03:40.


Odds-forslag: Opvisning i boldleg? Eller kynisk defensiv?

Begge mandskaber har læssevis af offensive kvaliteter. På de gode dage har de besnærende kombinationer, lækre driblinger og andre detaljer og bragende afslutninger. På de dårlige dage er det trægt, tilbageholdende og har fokus på at holde modstanderen fra chancer. Så hvad kan vi forvente? Uden tilskuere er der vel ikke meget hjemmebanefordel at trække på for Brasilien. Selv om Brasilien har vundet 5 af de 7 seneste betydende kampe og ikke tabt nogen af dem, vil de blive pressede til det yderste af dette argentinske mandskab, der virker til at have ramt en passende dosis af legesyge og turneringssult. 

6 af de seneste 28 møder – rub og stub og testkampe – er endt uafgjort. Det er ikke en overvældende andel, og de 5 seneste møder er endt med 3x 1-0, 1x 2-0 og 1x 3-0. Så måske er det ikke engang oplagt med begge hold på tavlen i opgøret. I Brasiliens seneste 10 kampe er der scoret mod dem i to af kampene. Resten har de holdt buret rent. I alt er der faldet 21 mål i kampene, hvilket jo er et snit på 2,1 mål pr. kamp. Hos Argentina går det mere livligt til. 9 af deres seneste 15 kampe har budt på scoringer af begge mandskaber med i alt 40 scoringer i de 15 kampe – altså et snit på 2,66 pr. kamp. 

Umiddelbart indbyder finaler til lavtscorende kampe. 6 af de seneste 7 indbyrdes møder har budt på højst 2 mål. Omvendt er der Messi, Lautaro Martinez, Neymar, Richarlison, Paqueta og Firmino. Tror vi virkelig på, de holder sig i skindet og kun foḱuserer på det defensive arbejde? Njaehej. Særligt Messi og Neymar har en masse at bevise. For verden. Og for hinanden. De skal nok forstå og formå at skabe chancer, og måske ender det med, der kun bliver et par mål i kampen. Men holdene får scoret mindst ét hver. Anbefalingen er, at begge hold scorer. Ikke helt funderet i statistikken. Men funderet i det aktuelle materiale og potentiale hos de to hold. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,15
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Argentina – Brasilien: Statistik, topscorer og H2H

 • La Albiceleste toppede deres pulje via 10 point for de 4 kampe.

 • Tallene for Argentina lød i puljespillet på 3-1-0, mens målscoren endte på 7:2. 

 • Efter puljen bankede argentinerne Ecuador med 3-0 i kvartfinalen, men i semifinalen fik de ikke slået hul på Colombia og trak sig først som vindere efter straffesparkskonkurrence.

 • I den indledende gruppe blev Brasilien noteret for 10 point for 4 runder og sluttede på førstepladsen.

 • Værternes statistik lød på 3-1-0 med måldifferencen 10:2.

 • Både kvartfinale og semifinale vandt Brasilien med 1-0 over henholdsvis Chile og Peru.

 • Hos Argentina er Lionel Messi med foreløbig 4 mål flittigste målscorer.

 • Med semifinalesejren over Peru nåede Brasilien op på 12 scoringer i turneringen. Paqueta scorede både mod Chile og Peru, og han er nu sammen med Neymar noteret for 2 mål.


Expected Goals: Argentina – Brasilien – de seneste tre kampe

ArgentinaResultatxGBrasilienResultatxG
Argentina – Colombia(2-2)2,39 – 0,85Brasilien – Peru(1-0)2,24 – 0,56
Argentina – Ecuador(3-0)2,66 – 0,89Brasilien – Chile(1-0)1,68 – 0,48
Bolivia – Argentina(1-4)0,89 – 5,52Brasilien – Ecuador(1-1)1,08 – 0,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Skriv et svar