18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.06
1/10
Ludogorets Razgrad
Dinamo Minsk
Tipped at 2.06
Dagens Spil-avatar
24. jul.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.50
1/10
Frankrig U23
USA U23
Tipped at 2.50
Dagens BetBuilder-avatar
24. jul.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00

Copa America 2024: Odds, kampdatoer og grupper

USA er værter for Copa America 2024, der er udvidet og hele 16 landshold skal kæmpe om det prestigefyldte trofæ. Turneringen afvikles fra d. 20. juni til d. 14. juli, og de argentinske VM-vindere med Messi i spidsen er bookmakernes favorit. Men de kan få kamp til stregen fra hold som Brasilien, Uruguay, Colombia og Mexico.

Vi giver dig her den helt store optakt til Copa America 2024 med odds, stream og spilforslag.

Copa America 2024 odds

Her finder du de bedste odds på Copa America 2024.


Hvem vinder Copa America 2024?

Vinder Udbyder Odds
Argentina Betinia
1.61
Colombia Betinia
2.37
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 12. jul. 09:35.

Optakter til Copa America 2024

Gå direkte til vores nyeste Copa America-optakter her:

Kampdatoer/spilletidspunkter i Copa America

Her får du det komplette overblik over kampdatoerne ved Copa America 2024.

Copa America 2024 grupper

Her får du overblikket over alle grupperne i Copa America 2024.

Analyse: Gruppe A

Der er ikke meget tvivl om, at Argentina og særligt superstjernen Lionel Messi vil løbe med opmærksomheden i denne Gruppe A, hvor vi også finder Chile, Canada og Peru.

Den argentinske Copa América-trup er voldsom stærk og der er gode chancer for argentinsk opvisning mod tre overkommelige gruppemodstandere. Det mest spændende bliver nok kampen om andenpladsen,

Så hvem skal følge Argentina videre fra gruppespillet? Det kan blive tæt og selvom Chile er oddsfavoritter til at avancere fra gruppespillet, så skal vi holde godt øje med både Peru og Canada.

Chile med FC Midtjyllands Dario Osorio har haft det svært og ikke været godt kørende i den sydamerikanske VM-kvalifikation. De kan trøste sig med, at Peru slet ikke kan få spillet til at fungere.

Det kan give Canada chancen for at slå til under ledelse af Bayern Münchens Alphonso Davies.

Vores bud: Argentina vinder Gruppe A til odds 1,25 hos Betinia.

Analyse: Gruppe B

Får vi mon mexicansk fest i Gruppe B? Det mexicanske landshold kommer med en spændende trup med profiler som West Hams Edson Álvarez og Feyenoord-angriberen Santiago Giménez. Der bliver god opbakning til Mexico fra de mange fans på lægterne.

Førsteudfordrer til Mexico ser ud til at blive Ecuador, der har leveret solide resultater og kan overraske med speed og kreativitet.

Det ser meget svært ud for Venezuela og Jamaica. Dog skal man ikke undervurdere Venezuela, der i den sydamerikanske VM-kvalifikation hentede 1-1 på udebane mod Brasilien og besejrede Chile på hjemmebane med 3-0.

Der bliver kamp om den vigtige førsteplads i Gruppe B, der kan betyde, at man undgår at møde Argentina i kvartfinalen.

Vores bud: Mexico vinder Gruppe B til odds 2,11 hos Betinia.

Analyse: Gruppe C

Forventningerne er enorme til Uruguay, der kommer med en række flotte præstationer i den sydamerikanske VM-kvalifikation. Uruguay bliver en stor oplevelse at følge ved Copa América, da de kommer en eksplosiv spillestil under ledelse af den erfarne træner Marcelo Bielsa.

Med Frederico Valverde og Darwin Núñez blandt profilerne er Uruguay favorit til at snuppe førstepladsen, mens de amerikanske værter forventes at følge dem med videre fra gruppen. USA har ganske vist ikke de store stjerner i truppen, men de bør være klart bedre end både Bolivia og Panama.

Bolivia kommer med en trup med spillere hovedsageligt fra den hjemlige liga. Der er ret massive svagheder i defensiven og Bolivia har tabt 5 af deres 6 VM-kvalifikationskampe.

Det er yderst flot, at Panama formåede at kvalificerede sig til Copa América. Men den danske landstræner Thomas Christensen har ikke store stjerner og det vil være en stor overraskelse, hvis de går videre fra gruppen.

Vores bud: Uruguay vinder gruppe C til odds 1,75 hos Betinia.

Analyse: Gruppe D

Det bliver spændende at se, hvad dette nye brasilianske landshold kan udrette ved Copa América. Der er høje forventninger til den brasilianske offensive spil med Vinicius Jr. i hovedrollen sammen med Real Madrid-makkeren Rodrigo.

Kan den brasilianske landstræner Dorival Júnior bygge et nyt vinderhold op uden superstjernen Neymar? Der er masser af individuelle kvaliteter hos de brasilianske stjerner, men de skuffet i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

Umiddelbart er Colombia stærkeste udfordrer til brasserne, og det forventes, at Colombia vil kunne spille med om førstepladsen i gruppen,

Colombianerne har ikke samme stjernebesatte trup, men de har et stærkere kollektiv end Brasilien og hvis Liverpool-angriberen Luis Díaz rammer ind i en målstime, så kan Colombia blive svære at eliminere.

Det vil være en overraskelse, hvis Paraguay eller Costa Rica går videre fra gruppen. Men det er en voldsom spændende gruppe, hvor Brasilien skal være skarpe fra første kamp for at leve op til favoritværdigheden.

Vores bud: Brasilien vinder gruppe D til odds 1,40 hos Betinia.

Copa America 2024 spiltips

Her finder du vores Copa America 2024 spiltips.

Copa America 2024 vinder: Argentina

Vi kommer ikke udenom den argentinske favoritværdighed og de er landet i den ´lette´ afdeling. Største forhindring for Argentina på vej mod finalen er Mexico.

Brasilien, Uruguay, Colombia og USA kan argentinerne først møde i finalen, så der lagt op til en drømmefinale mellem Brasilien og Argentina.

Finalen spilles i Miami, hvor mange håber, at se den lille argentiner løfte Copa América-trofæet.

Det argentinske landshold har vist vindermentalitet og godt sammenhold, hvilket de beviste ved Copa América 2021, VM-slutrunden i Qatar og i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

Argentina har en superkeeper, sikker defensiv og så dynamit på midtbanen med Alexis Mac Allister og Enzo Fernández. I frontlinjen finder vi offensive stjerner som Lautaro Martínez, Julián Álvarez og Alejandro Garnacho. Tilsæt Messi som omdrejningspunkt og så har du opskriften på et vinderhold.

Vi skal stadig holde godt øje med Brasilien, men bedømt på præstationerne i den sydamerikanske VM-kvalifikation, så har de et stort stykke arbejde foran sig og skal have bygget et nyt hold op til VM 2026.

Uruguay og Mexico bliver virkelig underholdende at følge, men den manglende trupbredde kan betyde, at de vil få vanskeligt ved at gå hele vejen. Men begge mandskaber nok skal sætte godt gang i Copa América-festen og sørge for topunderholdning med deres angrebsivrige spillestil.

→ Argentina vinder Copa América til odds 2,75 >>*


Copa America 2024 topscorer

Den argentinske legende Lionel Messi er bookmakernes favorit til at blive Copa América topscorer med Brasiliens Vinicius Jr. lige i hælene.

Udvalgte Topscorer-odds

Lionel Messi (Argentina): odds 3,90 hos Betinia
Vincius Jr. (Brasilien): odds 5,00 hos Betinia
Darwin Nunes (Uruguay): odds 6,80 hos Betinia
Julian Alvarez (Argentina): odds 7,40 hos Betinia
Lautaro Martinez (Argentina) odds 8,60 hos Betinia

Hvad er Copa America?

Første udgave af Copa América blev afviklet helt tilbage i 1916 og det er den ældste, internationale fodboldturnering. Copa América er arrangeret af det sydamerikanske fodboldforbund CONMEBOL, men da der blot er 10 sydamerikanske lande bliver der ofte inviteret et par andre lande til at deltage.

Til 2024-udgaven af Copa América er der hele 16 deltagende lande og USA er blevet valgt som værtsnation.

De 16 hold er inddelt i fire gruppe á fire hold. Gruppespillet bliver afviklet fra den 20. juni til den 2. juli, og de to bedste hold fra hver gruppe går videre til knock out-fasen.

Slutspillet starter med kvartfinalerne den 4. juli og semifinalerne bliver spillet den 10. og 11 juli.

Copa América 2024-finalen bliver afviklet den 14. juli på Hard Rock Stadium i Florida.

Copa America i tv

Man skal tune ind på Viaplay for at se Copa América-kampene, da de har rettighederne i Danmark.

Spil på Copa America 2024

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af Copa America 2024 er sponsoreret af Betinia.

Hvor vises Copa America 2024?

Copa America 2024 bliver vist af Viaplay, da NENT Group har sikret sig rettighederne.

Hvornår spilles Copa America 2024?

Copa America 2024 bliver spillet mellem d. 20. juni og 14. juli.

Kampdatoer/spilletidspunkter i Copa America

Her får du det komplette overblik over kampdatoerne ved Copa America 2024.