18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Transferklumme – Liverpools reboot har fået grus i maskineriet

I disse spalter tager ConteNestor temperaturen på det europæiske transfermarked. I denne uge kigges der mod Liverpool, som ikke lykkedes med at hente hverken Caicedo eller Lavia, og derfor stadig står uden den sidste afgørende brik til midtbanen.

Klopp mangler nyt blod til midtbanen. Foto: IMAGO/Ian Stephen

Det er ikke en nem sommer for Jürgen Klopps reboot i Liverpool. Man har to gange stået med håret i postkassen med Romeo Lavia og Moises Caicedo, der alligevel hellere ville til Chelsea. Hvor de saudi-arabiske klubbers interesse for klubbens ældre profiler egentlig var en kærkommen gave, så har den seneste interesse for Alisson også belyst det faktum, at man har svært ved at holde sammen på holdet, og de profiler man stadigvæk gerne så på holdet.


Velkommen til Premier League, Jörg

Caicedo valgte Chelsea frem for Liverpool. Foto: IMAGO/Steven Paston

Det startede ellers lovende for Liverpool, hvor man hentede verdensmester Alexis Mac Allister i Brighton for £55 mio. inklusiv add-ons, hvilket synes at være en pris lidt under Mac Allisters reelle værdi, dernæst Dominik Szoboszlai i RB Leipzig, to meget typiske Liverpool-transfers under Klopp, og så skulle transfervinduet egentlig være lukket for Liverpools vedkommende, men saudiske tilbud på Fabinho og Jordan Henderson muliggjorde at afsætte dem en sæson tidligere end planlagt, men til en fordelagtig pris. Det har efterladt et pænt hul på den defensive midtbane, en position der er ekstremt vigtig i Jürgen Klopps 4-3-3-system.

Den oplagte afløser Romeo Lavia syntes længe blot at være en formalitet væk, hvor diskussionen om pris mellem Southampton og Liverpool bare var Southampton, der lige ville se om man kunne presse citronen lidt mere. For at lægge pres på, så begyndte Liverpool til gengæld at flirte med Moises Caicedo, hvor Chelsea længe havde været i samme forhandlingssituation om prisen og betingelser med Brighton, der er notorisk gode til at få penge ud af Chelsea.

Men pludselig kommer Liverpool så med et formelt bud på over £100 mio. der bliver accepteret, et bud som en del af Liverpools egne fans finder grotesk, og Caicedo ligner i nogle timer en Liverpool-spiller, men beslutter sig så for at skifte til Chelsea efter de har matchet Liverpools bud. Dagen efter overbyder Chelsea så Liverpools bud på Romeo Lavia, der hellere vil til Chelsea end Liverpool, og efterlader nu Liverpool og deres nye sportsdirektør Jörg Schmadtke med nul afløsere til Fabinho og Jordan Henderson, og man startede med Alexis Mac Allister på positionen i søndags, netop imod Chelsea.

Det muliges kunst

Kimmich må stå højt på ønskelisten i Liverpool. Foto: IMAGO/Sven Simon

Alt imens Liverpool har brugt oceaner af tid på Romeo Laiva, så har andre mulige afløsere skiftet klub. Et tidligere emne som Celta Vigos Gabriel Veiga synes at være på vej til Napoli og et andet emne som Sandro Tonali endte i Newcastle for den halve pris, hvor han er startet som lyn og torden.

Engelsk presse peger på mere eksotiske emner som Benficas Florentino Luis eller Fiorentinas marokkanske VM-helt Sofyan Amrabat som de mest oplagte emner, men det klinger ikke helt. Vi har tidligere foreslået Kalvin Phillips, der nu er i odds 8.50 hos Betfair*, det kan dog trække ud fordi Manchester City efter Kevin De Bruynes skade, måske er i markedet efter ikke blot West Hams Lucas Paqueta, men også en ekstra midtbanespiller, og det skal nok falde på plads, før Phillips får løbepas, men det er stadigvæk et interessant bet.

Hvis det skal være en ung midtbanespiller med Premier League-erfaring, så er Conor Gallagher fra netop Chelsea til vilde odds 34.00 hos Betfair*, Chelsea har været lidt forsigtige med at slippe Gallagher indtil de havde fået Caicedo og Laiva ind. Spørgsmålet er her så nærmere om hvor højt Klopp rater Gallagher i forhold til Curtis Jones og Stefan Bajcetic.

Det perfekte scenario er dog Joshua Kimmich, der måske-måske ikke, er lidt utilfreds med tilværelsen i Bayern München, hvor han meget udtalt var Julian Nagelsmanns allierede, og tidligere på sommeren var der snak om Kimmich som Sergio Busquets afløser i Barcelona, det gik dog hurtigt i stå på det økonomiske, men Kimmich er ikke helt så urørlig som man tror. Betfair* har også Liverpool som favorit som Kimmichs næste klub, hvis han skifter til odds 7.00.

En ting er dog sikkert. Liverpool kommer til at betale en eller anden overpris for en ny midtbanespiller, og nu synes Real Madrids købspris på €88 mio. plus det løse for Jude Bellingham som mindre dumt. Og for at gøre ondt værre, så er der nu også bud fra Saudi-Arabien på Alisson Becker, det er ikke en spiller som Liverpool og Klopp kan undvære i deres reboot. Måske skal Liverpool-fans bare forberede sig på en sæson på det jævne og håbe på Champions League.

Hvis du vil vide mere om transferrygter og nyheder, dækker vi transferrygter hos SpilXperten.

 

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!


Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar