18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Transferklumme – De sidste dages panik

Med blot få dage til Deadline Day, så har de fleste store klubber deres trupper på plads, men der er stadigvæk et efterslæb for nogle klubber som Manchester United og Manchester City, og de saudiske klubber, der først har deadline om tre uger senere, truer konstant.

Harry Maguire på vej mod Premier League transfer

Hvor ender Manchester Uniteds Harry Maguire henne i transfer-puslespillet? Foto: IMAGO / David Rawcliffe

Det har været et til tider tumultarisk transfervindue, der startede med angriberkabalen og balladen om Kylian Mbappés fremtid, der bliver i Paris Saint-Germain, men gav nye klubfarver til Harry Kane, Rasmus Højlund, Goncalo Ramos. Så har der været store rotationer på Premier League-topholdenes midtbaner, hvor Declan Rice, Moises Caicedo, Mason Mount, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Sandro Tonali, Romeo Laiva, James Maddison, Kai Havertz, Mateo Kovacic, James Ward-Prowse og Edson Alvarez, hver især har været store transfers, og det er ikke underligt, at flere og flere synes at være mere optaget af, hvad der foregår offseason.

Når saudierne poker

Dertil kommer klubberne fra Saudi-Arabien, der har hentet spillere som Neymar, Fabinho, Jordan Henderson, Malcolm, Octavio, Ruben Neves, Aleksandar Mitrovic, Gabri Veiga, Sergej Milenkovic-Savic, Aymeric Laporte, Ryad Mahrez, Sadio Mané, Seko Fofana, Allan Saint-Maximin og dermed skubbet frisk kapital ind på transfermarkedet. På kort sigt har klubberne hilst det velkommen med ny likviditet og hjælp til at klare Financial Fair Play, men på sigt er det også et problem med de høje lønninger, der bliver tilbudt på den arabiske halvø.

Især i Liverpool har man haft det lidt dobbelt med de saudiske penge, hvor de har været velkomne og skabt uventet højere profit for aldrende spillere, men omvendt også lidt af et kaos. Senest har Al Ittihad budt en gigantisk sum for Mohamed Salah, men der er også forsvarsspillerne Joe Gomez (2.65 betfair) og Ibrahima Konaté. For Liverpool, der i øvrigt stadigvæk er til salg, så kan pengene sagtens blive så store, at det er umuligt at sige nej. Selv for Mohamed Salah, og selvom man virkelig ikke ønsker at sælge flere spillere. Man kan stadigvæk spille på Salah til Saudi-Arabien til odds 4.00 hos Unibet*.

Mini-rokade i Manchester/Bayern

Manchester United der har haft en ret ujævn sæsonstart, så står det klart, at man godt kunne bruge et par spillere mere, og traditionen tro så kommer det nærmest altid til at ske i slutningen af transfervinduet. Jean-Clair Todibo vil være en god forstærkning af forsvaret, hvor Marc Cucurella også overvejes efter Luke Shaws skade, men midtbanen synes stadigvæk at mangle et alternativ og bindeled til Casemiro. Her har halvdelen af Europa været nævnt inkl. Sofyan Amrabat, men de sidste dage er navne som Ryan Gravenberch og Pierre Emile Højbjerg nævnt.

Det ironiske i disse rygter er, at Scott McTominay, af engelske medier, har været nævnt som en mulighed i Bayern, og Højbjergs skifte til Atl. Madrid synes at være strandet en smule. Det geniale her ville selvfølgelig også være en retur til Bayern München for Højbjerg, hvor det hele startede. Til gengæld ser det dystert ud for Harry Maguire til West Ham, og det virker som en fastlåst situation for den tidligere anfører, men en dark horse kunne egentlig være Newcastle, hvor Eddie Howe har en bias imod britiske spillere, og netop fået Sven Botman alvorligt skadet. Der bør naturligvis være bedre kandidater end Maguire, men så sent i vinduet kan det være svært at stampe noget op. Betfair* giver faktisk odds 21.00 for Maguire til Newcastle, så det ER et vildskud.

Manchester Citys sidste brik

I den anden Manchester-klub synes der også at mangle en enkelt spiller, især efter Kevin De Bruyne gik ned, og Phil Foden måske-måske ikke helt er i varmen hos Pep Guardiola, og lod Julian Alvarez startede inde som offensiv midtbane imod Sheffield United. Først var det Lucas Paqueta, så Eberechi Eze (2.50 Unibet) og nu Wolverhamptons Matheus Nunes, der er i gang med at strejke sig til Manchester. Omvendt er Chelsea i gang med at lokke Cole Palmer til London og Kalvin Phillips og Jason McAtees fremtid er også usikker, så måske får Manchester City brug for mere end bare Nunes, der er repræsenteret af Jorge Mendes og Gestifute, der også gerne skulle finde et sted til Joao Cancelo snart.

I sub-toppen er der også Tottenham, der ifølge Sky Sport Germany, gerne vil sende Eric Dier til Bayern München, men stadigvæk kigger efter forstærkninger efter Harry Kane. Her melder spanske Sport, at Ansu Fati er en mulighed, men når man tænker på Tottenhams held med at lokke den type spillere, så er Nottingham Forrests Brennan Johnson (1.50 Unibet) nok lidt mere realistisk.

Vil du have mere transfersnak? Se vores store transferside.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar