18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Transferklumme – Angriberkabalen nærmer sig

I disse spalter tager ConteNestor temperaturen på det europæiske transfermarked. I denne uge bliver der kigget nærmere på de europæiske storklubbers jagt på stjernestøv til offensiven.

Bayern München håber at lande Harry Kane, men Daniel Levy er hård at forhandle med. Foto: IMAGO/Sven Simon

Siden vi skrev om sommerens angriber kabalen i sidste måned, så har flere og flere klubber vist deres hænder og deres primære transfermål. Vi kigger nærmere på hvor realistisk det er, og om der ikke er en fidus eller to imellem.


Får Bayern overbevist Daniel Levy og Tottenham?

Det kom ikke helt som en kæmpe overraskelse, at det blev Harry Kane, der blev Bayern Münchens primære mål som deres næste angriber. Kane har en del af de samme kvaliteter som Robert Lewandowski, der har vist sig at være sværere at erstatte end man havde regnet med og samtidig med, at man nok egentlig havde undervurderet superagenten Pini Zahavis evne til at få tingene til at ske. Så en forsoning mellem Lewandowski og Bayerns ledelse, nåede aldrig at ske.

Med et bud på €80 mio. så har Bayern også strukket sig langt, og bør være favorit til Harry Kane, da det er uden for Manchester Uniteds nuværende budgetramme for en angriber. Man kunne dog godt forestille sig, at Tottenham og Daniel Levy, der jo er en notorisk kendt hård forhandler, vil nord for €100 mio, så det kan godt trække ud. Bet365* er lidt pessimistisk og giver i skrivende stund 2.87.  

Sagaen Mbappé

Forlæng eller forsvind truer PSG. Foto: IMAGO/Zuma Wire

En anden vigtig brik i kabalen er Kylian Mbappé, som vi også har talt om tidligere her på denne spalteplads. Seneste nye i den saga er, at nu er klubben begyndt at lække til de franske medier, særligt Le Parisien at selveste Emiren af Qatar er fornærmet over Kylian Mbappés diverse udmeldinger.

Selvom det er absolutte rygter, så skal man ikke undervurdere, når et statsoverhoved bliver fornærmet. Nok er fodboldstjerner forfængelige egoer, men statsoverhoveder i et ikke-demokrati er alligevel next level. Derfor kan man godt ligge noget alvorligt i den trussel, der bliver fremsendt om, at Mbappé bør forlænge sin aftale – eller blive solgt i dette vindue.

Det er et spil om at finde en forhandlingsmæssig overhånd og da Real Madrid har meldt ud, at det ikke bliver i dette vindue, at man henter Mbappé, hvilket efterlader ganske få muligheder.

Mens Liverpool tidligere har vist interesse, så er det næppe sandsynligt med så stor en investering (€120m+) før deres salgsproces er overstået, som tidligere beskrevet er Manchester United absolut en mulighed, hvis de får afsluttet deres salgsproces denne sommer, og særligt hvis det ender med at ejeren også er fra Qatar. Bettingselskaberne er meget i tvivl, og giver alt mellem 12.00 til 21.00 hos Bet365*.

Den eneste klub, der reelt har råd og behov lige nu, er faktisk Chelsea, og særligt hvis de kan bruge deres finte med at lave ekstremt lange kontrakter, så er amortiseringen af transfersummen også flere år. Det er dog tvivlsomt om Kylian Mbappé nogensinde vil underskrive en lang kontrakt, han er tydeligvis inspireret af amerikanske sportsstjerner, hvor korte kontrakter kan være en fordel for deres egen bevægelsesfrihed og højere gennemsnitsløn pr. år.

For Todd Boehly vil det også være noget af et PR-boost, ovenpå et år hvor han fik latterliggjort sig selv overfor klubbens fans gentagne gange, og så skal man hellere ikke ignorere, at Mbappé formentlig finder det langt mere attraktivt at bo i London, kontra Manchester, Liverpool eller det der er værre. Bet365* giver faktisk odds 51.00 for dette. 

Osimhen er måske til salg alligevel. Foto: IMAGO/Gribaudi

Da vi skrev om den forstående angriberkabale i sidste måned, da fokuserede vi en del på Napolis Victor Osimhen, og selvom det længe har set ud til, at det blev for dyrt for klubberne, og at han blev i Napoli mindst en halv sæson endnu, så udtalte Napolis præsident Aurelio De Laurentiis sig pludselig til Mediaset, at det kun var Paris Saint-Germain, der havde råd til Osimhen, og at hvis de bød €200 mio, så ville man forhandle.

Selvom det umiddelbart lyder som en advarsel om at holde sig væk, så er det også en invitation i transfer-lingo for, at Osimhen er til forhandling. At Paris Saint-Germain er på udkig efter en angriber til €200 mio. kunne måske skyldes, at De Laurentiis har fået en idé om, at der rent faktisk sker noget med Mbappé denne sommer. Odds for Osimhen til Paris Saint-Germain er nede på 5.50 hos diverse.  

Plan B

Dusan Vlahovic virker til at være plan b for flere europæiske storklubber. Foto: IMAGO/Nicolo Campo

Chelsea har dog endnu ikke lagt sig fast på deres angriber endnu, hvor Dusan Vlahovic er det oplagte valg, hvis andre og større navne går i vasken, ligesom Vlahovic formentlig også er Bayerns plan B. Man skal dog ikke helt sove på Tottenham til 21.00 til Betfair* og Bet365*, for hvis Harry Kane rent faktisk bliver solgt, så har Tottenham stadigvæk en god relation, selv uden Fabio Patatici, til Juventus og det italienske marked.

Paris Saint-Germain henter sandsynligvis endnu en angriber, uanset om Mbappé bliver solgt eller ej. I det mindste som en art back-up. Så længe Manchester United endnu ikke er solgt, så kan de kun hente spillere indenfor et relativt stramt budget, hvor Rasmus Højlund stadigvæk er bedste bud. 

Normalt når der er gang i transferrygterne – og hjulene, så er det som regel foranlediget af agenter, der prøver at stampe interesse op for sine klienter. I det her transfervindue er det klubejere og præsidenter, der er flittige til at udtale sig og det giver alligevel noget vægt og substans andet end de normale til salg-skilte. Spørgsmål er bare om det starter med Mbappé. 

Find alle SpilXpertens transferskriverier samt aktuelle transferrygter her: https://www.spilxperten.com/fodbold/transfers/

 

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩


Læs også:

Skriv et svar