18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Transfer-analyse – Midtbane-karrusel i Premier League

I disse spalter tager ConteNestor temperaturen på det europæiske transfermarked. I denne uge kigger han nærmere på en regulær midtbane-karrusel i Premier League.

Hvis man skal tro bookmakerne, kommer Mason Mount til at tørne ud for Manchester United til næste sæson. Foto: Bildbyrån

Imens vi alle venter på en afklaring på den store angriber-kabale, så er især Premier League-klubberne begyndt at kigge på nye midtbanespillere.

Det er nu skønt, hvor klubberne endelig er på bagsiden af en hel sæson uden større finansielle konsekvenser af COVID-19, og dermed har et mere solidt fundament på bagsiden af nogle sæsoner, hvor transfermarkedet har været en anelse afmattet. Crypto-sponsoraterne faldt hurtigere sammen end Graham Potters tid i Chelsea, men Saudi-Arabiens nylige investeringer i den hjemlige liga synes at tilføje den friske kapital som transfermarkedet i større grad er afhængig af.


Chelsea skal af med vraggodset

Chelsea har netop mistet N’Golo Kanté, og indtil Saudierne investering i selskabet bag Chelsea, Clearlake bliver standset, så vil det være en kærkommen lejlighed til at komme af med noget af vraggodset, hvor Kalidou Koulibaly, Hakim Ziyech og Edouard Mendy godt kan ende i Mellemøsten indenfor den næste uge.

Samtidig får Todd Boehly og Chelsea lidt lettere ved at nå kravene til Financial Fair Play, fordi de saudiske klubber betaler overpris eller den pris Chelsea selv betalte for spillerne i sin tid, hvilket ikke helt er markedsprisen.

En anden spiller, der synes på vej ud er Kai Havertz, der lidt overraskende kan ende hos rivalerne fra Arsenal i stedet for enten Real Madrid eller Bayern München. Endelig er der Mason Mount, der kan erhverves for £60 mio, hvilket Manchester United virker til at være opsatte på, den giver dog kun lave 1.25 hos Unibet, men det er omvendt en handel der godt kan trække lidt ud. Kræfter i Manchester United har ikke travlt, så længe klubsalget endnu ikke er overstået. Så man bør holde øje med udsving i oddset. 


Hvem løber med Declan Rice?

Hos Arsenal er man også i gang med en mindre rokade på midtbanen, hvor anfører Granit Xhaka allerede har sagt farvel, og man regner med at Thomas Partey også forlader klubben. Sandsynligvis til Saudi-Arabien.

Dette har medført et bud på West Hams Declan Rice på £75 mio. plus det løse. Lige nu er Arsenal klart oddsfavorit på Rice, men i kulissen er altså også Manchester City, hvor eksempelvis The Athletics transferjournalist David Ornstein skriver, at Rice er Manchester Citys plan B, hvis Ilkay Gündogan ikke fortsætter i Manchester, men tager til Barcelona.

Betfair* har Gundogan til Barcelona helt nede i 1.40, men har omvendt Declan Rice til Manchester City til 5.00, hvilket kan være en fin kombination, hvis det scenarie udspiller sig. 

Får Arsenal fingrene i Declan Rice eller overhaler Manchester City indenom? Foto: Bildbyrån


Ward-Prowse som Rice-afløser hos West Ham?

Hvem West Ham har tænkt sig at erstatte Rice med er uvist, men et godt bud kunne være Southamptons James Ward-Prowse, der næppe skal med ned i Championship, der giver Unibet* flotte 4.50, mens de andre udbydere har netop West Ham som favorit og odds under 2.50.

En anden spiller der næppe tager med i Championship er Romeo Lavia, men lige nu ser der ikke ud til at være en klub, der har meldt sig som favorit, da de har andre prioriteter. Det mest oplagte bud er Arsenal til 2.25 hos Unibet*, men der bør være flere bejlere, når først støvet har lagt sig for flere. Det kan fx. ikke udelukkes, at Chelsea melder sig på banen, hvis Moises Caicedo ikke skifter til London-klubben.

Det giver i øvrigt odds 11 hos bet365*, hvis Caicedo bliver hos Brighton, det scenarie kan heller ikke udelukkes, da han simpelthen er for dyr lige nu. Caicedo har kontrakt til 2027, så Brighton tager gerne et halvt til et helt år mere, hvis prisen ikke er mødt. Chelsea ved om nogen, hvor stædige Brighton kan være under forhandlinger.

Ward-Prowse fortsætter næppe karrieren hos Southampton i Championship. Foto: Bildbyrån

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩


Læs også:

1 kommentar

  1. Med Gündogans forestående transfer til Barcelona er et Declan Rice-skifte til Arsenal steget til 1.85 mens Manchester City nu står i 2.1…

Skriv et svar