18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Kort specials til Supersøndag den 24. September

Den kommende weekend byder på flere traditionelle lokal- og rivalopgør. Derfor sætter vi særligt luppen under de mest spændende tips i de kampe.

Spiltips - ConteNestor - Brøndby - FCK I Superliga

Hiver Klaiber kort til sig i sit første derby? Foto: IMAGO/Lasse Lagoni

Randers – AGF

Søndag den 24. september kl. 16.00

Oliver Olsen får kort i kampen til odds 4.33 ved bet365*

Den her nyklassiker også kendt som Jacob Nielsen Bowl plejer at byde på rigeligt med spænding, og havde Nicolai Poulsen ikke været i karantæne, så havde han selvfølgelig været det mest oplagte bud på et kort. Der er dog lidt tvivl om hvem der afløser Poulsen i startopstillingen, derfor er det i skrivende stund ikke nemt at komme med et godt korttip, men man kan tage den live, da Poulsens rolle for AGFs er ekstremt vigtig og man er udsat for en del kort, da Poulsen også skærmer af kontraer. Er det fx. Frederik Brandhof der får sæsondebut, så 4.25 et fint bud. Men time will tell. Vi har dog i stedet kastet os over Randers’ højre back Oliver Olsen, der har fået en lidt hård Superliga-start med tre kort i seks kampe efter at være skiftet fra Fredericia. Han får fornøjelsen af Mikael Anderson og Eric Kahl, der nok er AGFs bedste side. Så et odds på 4.33 hos Bet365 er særdeles glimrende. Kampens dommer er Jørgen Daubjerg og han er en af de mere kortglade i Superligaen. Så vi regner absolut med dramatik her.

Spil på Oliver Olsen-kort til odds 4,33*

Brøndby – FC København

Søndag den 24. september kl. 14.00

Sean Klaiber får kort i kampen til odds 3.25 ved bet25*

Her må vi lige understrege, at vi savner Simon Hedlund, der altid var garant for et kort i opgørene mellem Brøndby og FC København. En ny favorit kunne godt blive Brøndbys nye højre wingback Sean Klaiber, der cirka får fem til syv kort om året. Klaibers kampform er med 182 minutter i den her sæson stadigvæk lidt rusten. Selvom FC København utvivlsomt kommer med en vis fatigue efter en udmattende kamp imod Galatasaray, så plejer holdet også at løfte niveauet i takt med den modstand de får i CL. Så en kamp imod Brøndby kan godt føles som en mindre walkover. Klaiber får fornøjelsen af Mohamed Elyounoussi, der til gengæld har nærmest sig en kampform og nu har scoret to kampe i træk. Så Klaiber får rigeligt at se til. Vi ville også gerne anbefale Henrik Heggheim til 4.33, men det er tvivlsomt, at han starter inde. Kampens dommer er Morten Krogh, der har et snit på lidt over fire kort. Mon ikke at det også ender her.

Spil på Sean Klaiber-kort til odds 3,25*

Arsenal – Tottenham

Søndag den 24. september kl. 15.00

Declan Rice får kort i kampen til odds 4.70 ved Unibet*

Det nordlondonske derby byder altid på dramatik og intensitet. Selvom der er mange gode kandidater til et kort i den her slags kampe, men også ditto lave odds, så har vi kastet os over Declan Rice, der endnu har til gode at åbne kort-kontoen hos Arsenal og samtidig har til opgave at skygge brandvarme James Maddison. I sådan en kamp er der altid lidt lave odds, og bookmakerne er også ved at have opdaget det betydeligt højere antal kort i Premier League i år. Altså Aaron Ramsdale giver 4.00 pre-match. Det er uhørt lavt. Kampens dommer er Robert Jones, der absolut er en af de dommere, der har taget de nye retningslinjer til sig. Så vi forventer 5+ kort her.

Spil på Declan Rice-kort til odds 4,70*

Ajax – Feyenoord

Søndag den 24. september kl. 14.30

Alireza Jahanbakhsh får kort i kampen til odds 4.00 ved Unibet*

Det her er lidt en klassiker. Vi tippede også om Jahanbakhsh til VM, hvor det lykkedes ham at få to kort i to kampe. Jahanbakhsh er også reservespiller hos Feyenoord, men starter formentlig inde, da Luka Ivanusec er skadet. Jahanbakhsh har et nogenlunde snit, der snyder lidt, da mange af hans kampe er som indskiftningsspiller. I sådan en kamp, der er den største i Holland, selvom Ajax ikke helt er af samme sædvanlige standard for tiden, så forventer vi absolut spænding og drama. Kampens dommer er Serdar Gözübüyük, der lige stangede ni kort ud forleden i Braga-Napoli og i den her sæson har et snit på over fem kort i Eredivisie. Så han ved absolut godt hvor kortene er.

Spil på Alireza Jahanbakhsh-kort til odds 4,00*

Atletico Madrid – Real Madrid

Søndag den 24. september kl. 21.00

Marcos Llorente får kort i kampen til odds 4.00 ved Unibet*

Den her kamp kræver heller ikke nogen nærmere introduktion. Årevis med lokaldrama tilsat et dirty Diego Simeone-hold er en absolut no-brainer. Vi har kigget nærmere på Marcos Llorente, der faktisk er skolet i Real Madrid og har familiemedlemmer der har spillet for begge klubber, så han kender om nogen til betydningen af den her kamp. Måske også derfor han har fået kort tre gange i de sidste fem indbyrdes opgør mellem de to klubber. Når man har de lave odds på den her kamp in mente, så er odds 4.00 faktisk glimrende. Det er Javier Alberola Rojas, der er kampens dommer og han har faktisk et af La Ligas laveste snit på 3.6 kort, men mon ikke han kommer over det snit i den her kamp.

Spil på Marcos Llorente-kort til odds 4,00*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar