18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Kort-specials til 30. september

Weekendens mest spændende kampe falder alle lørdag den 30. med to topopgør og et enkelt klassisk lokalderby, hvor der alle er fine odds at hente.

Tottenham – Liverpool

Lørdag 30. september kl. 18.30

James Maddison får kort i kampen til odds 3,90 ved Unibet*
Alexis Mac Allister får kort i kampen til odds 4,40 ved Unibet*

Premier League-rundens åbenlyse topkamp er mellem Tottenham og Liverpool, hvor begge hold nyder en vis form for optimisme, især Tottenham er kommet overraskende godt fra land under Ange Postecoglou. Derfor er Liverpool også en god fortsættelse efter et rimelig dramatisk derby imod Arsenal i forrige weekend. Faktisk kommer vi med to tips i samme kamp, men det er samtidig en duel, hvor James Maddison der virkelig har en evne til at lave mange små bissefrispark, hvilket er blevet opdaget, for han har fået to kort i år og 10 kort i sidste sæson. Samme gælder Liverpools Alexis Mac Allister, der har haft en lidt blandet start på Liverpool-karrieren, men omvendt er han også blevet brugt på 6’er-positionen, hvilket ikke helt var den position, han oprindelig var tiltænkt. Vi har tidligere på sæsonen også tippet Mac Allister, der også har fået to kort allerede i den her sæson, men når vi tænker på kampens betydning, den direkte modspiller, så er 4.40 hos Unibet ganske glimrende. Kampens dommer er Simon Hooper, der faktisk har et af Premier Leagues laveste snit under tre kort i den her sæson, men man kan godt forvente sig flere i denne kamp, da specielt Tottenham har en del kortslugere i startelvan.

Spil på James Maddison-kort til odds 3,90*
Spil på Alexis Mac Allister til odds 4,40*

FC København – FC Midtjylland

Lørdag 30. september kl. 15.00

Valdemar Lund får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*
Rasmus Falk får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Det her er også en topkamp, hvor der er flere kandidater til et kort. Selvom det er en topkamp i Superligaen, så stirrer FC København også stift ind i næste uges Champions League-kamp imod Bayern München. Derfor kan FCKs startformation også være lidt tricky at gætte, vi tror dog, at Valdemar Lund starter inde i stedet for Kevin Diks, der er småskadet. Valdemar Lund er trods et vist talent, også en relativt klodset forsvarsspiller, der laver mange frispark i sit markeringsspil, hvilket har ført til kort indhoppet imod Brøndby forleden, og sidste sæson fik han hele fem kort i 19 Superliga-kampe. Et andet spørgsmåltegn er hvordan FCK sammensætter midtbanen, og her føler vi også sikre på en startplads til Rasmus Falk, men i den her sæson, specielt de kampe hvor Lukas Lerager ikke starter inde, har Falk også spillet længere og mere defensivt tilbage på banen, og men sin stadigvæk klejne fysik, så begår Falk også flere og grovere frispark, hvis man tæller de intense CL-kvalkampe med, så har Falk faktisk fået fire kort i den her sæson allerede, og den her kamp har lidt samme karakter. Derfor er 5.50 glimrende odds. Drømmen havde selvfølgelig været hvis argentinske Mateo Tanlongo, der har et absurt højt kortsnit målt på spilleminutter, og som Bet365 giver hele 4,33, men han starter næppe inde. Desværre. Skulle man pege på en FC Midtjylland-spiller, så har vi også et godt øje til koreanske Gue-Sung Cho, der hvis man tæller europæiske kampe med allerede har fået fire kort i den her sæson til 4,33. Kampens dommer er Sandi Putros, der godt kan få en kamp til at stikke af, men ellers bør man nok regne med cirka fire kort, hvilket også matcher Putros snit i den her sæson.

Spil på Valdemar Lund-kort til odds 4,33*
Spil på Rasmus Falk-kort til odds 5,50*

Real Sociedad – Atheltic Bilbao

Lørdag 30. september kl. 21.00

Mike Merino får kort i kampen til odds 3,20 ved Unibet*

Hvis man skal finde et spændende lokalopgør, så er det baskiske derby mellem Sociedad og Bilbao altid spændende. Alene de sidste fire opgør har kastet et snit på 6,5 kort af sig. Derfor er oddsene selvsagt også naturligt lave, men en spiller som Mike Merino til odds 3,25 er acceptabelt, når man tænker på hans position som defensiv midtbane og historik som hardhitter som Newcastle, Dortmund og nu Sociedad, hvor han stabilt har over syv kort i snit. Kampens dommer er Jesus Gil Mazano, der både er en af Spaniens bedst, men også kortglade, nu hvor Lahoz er stoppet. Snøft.

Spil på Mike Merino-kort til odds 3,20*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar