18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Kort specials til 16. – 17. september

ConteNestor er klar med kort-tips til fire af weekendens kampe. To danskere har fundet vej til weekendens kort-specials, som fordeler sig på tre Premier League-kampe, og et lokalbrag i Serie A.

Trækker Simon Kjær i nødbremsen, når han skal stoppe varme Lautaro Martinez? Foto: IMAGO/Luca Rossini

Aston Villa – Crystal Palace: Jefferson Lerma – Kort i kampen 3.00 – Unibet

Jefferson LermaKort i kampen til odds 3.00 ved Unibet*

Dette er ikke et kæmpe værdi bet, men vi er ved at være oppe over, hvor den tidligere kortkonge Jefferson Lerma skal have sæsonens første kort efter fire ligakampe og en Carabao Cup-kamp med nul kort, hvilket er meget når man tænker på, at Lerma i snit får kort cirka hver tredje kamp. Det her er en kamp, hvor Crystal Palace vil spille deres chance ovenpå landsholdspause, der godt nok har ramt begge hold. Det er Darren England, der er dommer, og han har dømt to kampe i den her sæson (hhv. PL og Championship) med et snit på ni (!) kort pr kamp. Det vil være lidt optimistisk at tro på samme antal, men der kan godt ske en del i denne kamp.

Spil på Lerma-kort til odds 3,00*

Manchester United – Brighton: Harry Maguire – Kort i kampen 2.75 – bet365

Harry Maguire – Kort i kampen til odds 2,75 ved bet365*

Dette er normalt ikke et tip, vi ville lave, men det ser ud til, at Harry Maguire muligvis starter inde for Manchester United mod Brighton i en ellers noget voldsom uge, hvor Antony er blevet suspenderet, Jadeon Sancho sat på is, og Harry Maguires mor har været ude og tage sin søn i forsvar. Maguire har aldrig været rigtig god for Manchester United, og i takt med hans selvtillid er faldet og Eric ten Hags spillestil, der udsætter Maguire mere, så har han også fået flere kort.

Derfor er det nærmest 50/50 om han får kort eller ej for tiden, fordi han også konstant er ude af kampform i et forkert system. 2.75 er i den lave ende (vores smertegrænse er normalt 3-3.25), men derfor man kan overveje at tage den live, som kampen skrider frem. Brightons bevægelige spillestil er heller ikke noget, der matcher godt med Maguire, der vil være fanget med bagrum bag sig. Det er Jarrett Gillett, der er kampens dommer, og han er også en af Premier Leagues mere ukendte dommere, og har også blot en kamp i den her sæson, hvor der blevet givet fire kort.

Spil på Maguire-kort til odds 2,75*

Inter – Milan: Simon Kjær – Kort i kampen 5.00 – Unibet

Simon KjærKort i kampen til odds 5,00 ved Unibet*

Et par fifs til Derby della Madonnina, hvor Simon Kjær faktisk har en chance for at starte inde efter Pierre Kalulu er stærkt tvivlsom og Fikayo Tomori er ude med karantæne. Kjær har tidligere for vane at få kort i disse opgør, og hans reelle kampform må siges at være stærkt tvivlsom samtidig med, at Inters angribere er blevet noget mere mobile efter både Edin Dzeko og Romelu Lukakus afgange. Kampens dommer er Simone Sozza, der har et Serie A-snit på 4,5 kort, hvilket er en smule i underkanten i italiensk fodbold, men der skal nok være dramatik i – for AC Milans fans – revancekampen fra Champions League. To andre bud kunne være Rade Krunic til 3.40 og den evigt overtændte Nicolo Barella, hvor der faktisk er fin værdi i Unibets 3.75.

Spil på Kjær-kort til odds 5,00*

Bournemouth – Chelsea: Philip Billing – Kort i kampen 4.30 – Unibet

Philip BillingKort i kampen til odds 4,30 ved Unibet*

Det kunne også godt være oppe over for Philip Billing, der lige har brugt den sidste uge på at tænke over, hvad det mon er, at Mathias Jensen og Mikkel Damsgaard kan, som han ikke kan. Chelsea er stadigvæk et umodent, usammenspillet hold, så Bournemouth og Billing vil absolut forsøge at få et resultat på hjemmebane. Makkeren på den centrale midtbane Joe Rothwell er ikke ham, der typisk der skraldet, så Billing får en stor opgave imod en fysisk og løbestærk Chelsea-midtbane. Kampens dommer er David Coote, der endnu har haft et lavt snit i sine hidtidige Premier League-kampe i den her sæson

Spil på Billing-kort til odds 4,30*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar