18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Kort specials til Arsenal – Manchester City

Weekendens korttips kigger på to intense lokalopgør og Arsenal-Manchester City.

Får Ruben Dias gult kort i weekenden, så kan du få en flot pris på den portugisiske forsvarsspiller.

Foto: IMAGO / Picture Point LE

Sunderland – Middlesbrough

Lørdag d. 7. oktober kl. 13:30

Paddy McNair får kort i kampen til odds 3,75 ved bet365*
Hayden Hackney får kort i kampen til odds 3,25 ved betfair*

Weekenden åbner med et nordengelsk lokalopgør. Der har altid været godt knald på kampene mellem Newcastle, Sunderland og Middlesbrough, og nu er det så kombinationen mellem Sunderland og Middlesbrough. Der har ikke i de seneste år ikke været mange indbyrdes opgør, men med Sunderlands oprykning sidste sæson, mødtes de to gange og den ene kamp kastede seks kort af sig og den anden udløste et rødt kort, hvilket er en god indikator om spændingsniveauet i Championship, der er notorisk kortfattig. Samtidig har begge hold opadgående formkurve, så det er også to hold med god selvtillid, hvilket borger for godt spændingsniveau.

Vi har kastet os over Paddy McNair, der fik kort sidste sæson, og har haft den tvivlsomme ære at spille for begge hold. McNair har været med så længe, at man kan blive enormt overrasket at læse, at han blot er 28 år, og det synes evigheder siden, at han spillede for Manchester United, og dengang var han heller ikke hurtig. Den polyavante McNair kommer formentlig til at spille i midterforsvaret for Boro i den her kamp. Vi tror, at han gentager sit kort og så er 3.75 hos Bet365 acceptabelt.

En anden spiller er den lokale Hayden Hackney på Middlesbroughs defensive midtbane. Hackney har de sidste to sæsoner haft et snit over 10 kort, og med tre kort i den her sæson, så fortsætter han den stime og mere til. Hvad gør et kort mere så, og når det samtidig er imod lokalrivalen. 3.25 er decent alt taget i betragtning. Kampens dommer er australske Jarred Gillett, som vi også har haft fokus før, da han i den her sæson primært har dømt Premier League. Det er ikke sikkert, at Premier League-linjen, bliver fulgt her, men vi forventer omkring fire kort.

Spil på Paddy McNair-kort til odds 3,75*
Spil på Hayden Hackney-kort til odds 3,25*

Wolverhampton – Aston Villa

Søndag d.8. oktober kl. 15:00

Toti Gomes får kort i kampen til odds 3,70 ved unibet*
Lucas Digne får kort i kampen til odds 4,00 ved unibet*

Der sker en del, hvis man er fodboldfan i West Midlands. Fredag aften er der lokalderby mellem Birmingham og WBA og lørdag møder Wolverhampton så rivalerne Aston Villa. De sidste fire kampe mellem de to hold har kastet 5,5 kort af sig, så det er absolut kampe, hvor man kan forvente sig noget action.

Vi har valgt Toti Gomes, der fik seks kort i 17 ligakampe sidste sæson, men endnu har sit første til gode i den her sæson, så det kunne snildt være oppe over imod Aston Villa, der har flere gode offensive spillere, der dog roterer en del, så det er i skrivende stund svært at spå om Totis direkte modspiller. Lucas Digne er en gammel favorit, men i den her sæson har han taget et skridt op i frekvens, og har allerede fået tre gule kort, det kan godt ske igen i den her kamp, hvor han formentlig får Pedre Neto som sin direkte modspiller.

Kampens dommer er Robert Jones, der også havde Arsenal-Tottenham forleden, så vi er trygge omkring, at der nok skal komme en del kort i den her kamp.

Spil på Toti Gomes-kort til odds 3,70*
Spil på Lucas Digne-kort til odds 4,00*

Arsenal – Manchester City

Søndag d. 8. oktober kl. 17:30

Mateo Kovacic får kort i kampen til odds 3,75 ved unibet*
Ruben Dias får kort i kampen til odds 5,00 ved unibet*

Premier League-rundens mest spændende kamp er naturligvis Arsenal, der får besøg af de forsvarende mestre fra Manchester City, og det tegner sig til at mesterskabsduellen i år også bliver mellem de to hold. Arsenal havde sidste år svært ved at få krammet om Manchester City, men Community Shield-kampen var dog opløftende. Samtidig tabte Manchester City i forrige weekend og virker lidt mindre usårlig i den her sæson, hvor man med Rodris karantæne og Kevin De Bruynes skade kommer til at spille med en helt ny midtbane i forhold til sidste sæson.

Derfor har vi kigget nærmere på hvad der ske uden Manchesters midtbaneanker Rodri og fraværet er nærmest mere end en spiller, så vigtig er han for Manchester City. Det bliver formentlig Kalvin Phillips, der skal starte inde, men hans odds er for lave, og føler os mere fristet af Mateo Kovacic, der generelt spiller hårdt og får en del kort i løbet af en sæson. 3.75 er ikke fantastisk, men acceptabelt. Odds 5.00 på Ruben Dias er dog noget mere fristende, Dias er altid den forstopper for Manchester City, der går først op og laver de professionelle frispark for at afværge kontraer, og det er også sket før imod Arsenal, så det forventer vi også kan ske igen, specielt uden Rodri. Kampens dommer er Michael Oliver, så vi forventer ikke alverdens ballade udover den nye linje, der er lagt af Premier League.

Spil på Mateo Kovacic-kort til odds 3,75*
Spil på Ruben Dias-kort til odds 5,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar