18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Store kortfiduser i 5. runde af Champions League

Femte runde af Champions League er faktisk lidt som juleaften for en kort-better, fordi det er her af visse hold og spillere helt åbenlyst spekulerer i kort. Vi har fundet de bedste

IMAGO / Pressinphoto

Manchester City – RB Leipzig

Tirsdag d. 28. november kl. 21:00

Benjamin Henrichs får kort i kampen til odds 3,60 ved unibet*
Mohamed Simakan får kort i kampen til odds 4,10 ved unibet*

Okay – her er så forklaring på hvorfor 5. runde af Champions League er vores favorittidspunkt på året (og i øvrigt det sidste, nu hvor de laver Champions League-formatet om). Det skyldtes, at spillere der har fået to kort i gruppespillet allerede lige så godt kan tage et tredje kort i den her runde og have karantæne i den 6. runde, hvis ens hold alligevel er kvalificeret. I et tætpakket program kan sådan en tur til Donetsk eller Sheriff i Moldova nemlig være rart at slippe for. Især Real Madrid har dyrket dette med at få kort i den her runde, for at de så har clearet og ikke karantænefare til de videre runder.

Både Manchester City og RB Leipzig er videre og derfor er den her kamp ligegyldig. Men Leipzig har to mand i forsvaret Benjamin Henrichs og Mohamed Simakan, der allerede har fået to kort. Begge er vigtige spillere, så det er oplagt, at de forsøger at få et kort her. Begge har glimrende odds, så det er værd at gå efter her. Man kan evt. splitte sit unit. Det skal også tilføjes, at Bet365 i skrivende stund ikke har kortodds oppe, så tjek odds.

Kampens dommer er kortfattige Glenn Nyberg, så man kan også overveje at spille 2,5 kort, den giver 2,95.

Spil på Benjamin Henrichs-kort til odds 3,60*
Spil på Mohamed Simkan-kort til odds 4,10*

FC Barcelona – FC Porto

Tirsdag d. 28. november kl. 21:00

Ronald Araujo får kort i kampen til odds 3,80 ved unibet*

Barcelona og Porto har godt nok kun tre points ned til Shaktar Donetsk, men ligner det en Barcelona-sejr eller points, så skal man holde øje med Ronald Arajuo, der er kampens eneste spiller ligeledes i karantænefare. Araujo er en nøglespiller for Barcelona, så det kan være godt at trække et kort her. Fordi gruppen ikke helt er afgjort kan man også tage den live.

Kampens dommer er ingen ringere Daniele Orsato, så der er også andre spillere man kan kaste sig over. Fx. Pepe (6,40!) som alle Barcelona-fans HADER og venstreback-reserven Zaidu Sanusi (6,00), der starter inde i stedet for skadede Wendell.

Spil på Spiller XX-kort til odds X,XX*
Spil på Spiller XX-kort til odds X,XX*

Bayern München – FC København

Onsdag d. 29. november kl. 21:00

Alphonso Davies får kort i kampen til odds 7,50 ved unibet*

Bayern München er også så godt som videre, og her er det Alphonso Davies, der har to kort. Han er også en spiller for Bayern München meget nødigt vil undvære senere i turneringen, så det kunne godt ligne et kort her. Især til tårnhøje 7,50 hos Unibet, så er det en ret god fidus.

Kampens dommer er franske Stephanie Frappart. Hun har som mange andre franske dommere ikke et sindsygt højt snit, så vi forventer ikke nogen kortfest her. FC København har selvfølgelig mest at spille for her, og den startopstilling Bayern kommer med er meget sigende for kampens forløb, så hold øje kl. 20.00.

Spil på Alphonso Davies-kort til odds 7,50*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Real Sociedad – RB Salzburg

Onsdag d. 29. november kl. 21:00

Mike Merino får kort i kampen til odds 4,00 ved unibet*

Både Real Sociedad og Inter i videre her i gruppe D og her er det en god kending i Mike Merino, der har to kort allerede. Unibet giver odds 4.00 til et Merino-kort og det er i sig selv altid en overvejelse værd, og så under disse forhold, så er det gerne et bet vi tager.

Kampens dommer er Mykola Balakin fra Ukraine, der har et ret højt snit, og selvom Salzburg spiller for at holde Benfica bag sig til Europe League, så kan man også her overveje om man skal spille på få kort her. fx. under 3,5 kort til 2,55.

Spil på Mike Merino-kort til odds 4,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Benfica – Inter

Onsdag d. 29. november kl. 21:00

Henrikh Mkhitaryan får kort i kampen til odds 4,80 ved unibet*

Den sidste spiller som vi har udvalgt er Henrikh Mkhtaryan til odds 4,80, hvilket også er et godt odds. Sidste sæson var det Alessandro Bastoni, der var i samme situation og han gik og jagtede en stakkels Viktoria Plzen-spiller (Inter var foran 4-0) de sidste 15 minutter, men dommeren ville ikke give et kort, trods ihærdige forsøg. Så det kan ske, at dommerne ikke er med på fidusen. Konsekvensen var så, at Bastoni måtte sidde over i den 6. kamp imod Bayern München, så karantænefare er absolut noget de fleste hold tænker på.

Kampens dommer er lettiske Andris Treimanis og som mange andre baltiske dommere er han også rimelig kortglad. Så havde kampen betydet mere, så havde vi også forventet mere action, men også her kan man overveje at spille imod dommerstatistikken og overveje få kort.

Spil på Henrikh Mkhitaryan-kort til odds 4,80*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar