18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til weekendens store rivalopgør

Weekenden byder faktisk på en del rivalopgør, vi kigger nærmere på Manchester United-Liverpool, Wolverhampton-Coventry og Villareal-Valencia


Kort tips.

Wolverhampton Wolves – Coventry

Lørdag d. 16. marts kl. 13:15

Josh Eccles får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*
Milan van Ewijk får kort i kampen til odds 6,25 ved unibet*

Det er ikke den største rivalisering i Midlands, men der har altid været en trekant mellem de to hold og Aston Villa, hvor begge hold betragter Birmingham-klubben som en stor rival. Ligesom de to klubber også havde en rivalisering inden for speedway(!). Wolverhampton er selvsagt store favoritter her, men Coventry er ikke noget dårligt Championship-hold. Så der bør være spænding. Det er trods alt en FA Cup-kvartfinale

Man må forventa at Coventry vil være underlagt et pænt pres fra starten af, og ikke havde bolden specielt meget, derfor har vi også kastet os over Coventry. Kigger man på Coventrys hold, så fordeler kortene sig jævnt, hvor Kasey Palmer (4.00, Unibet) lige stikker ud med otte kort, ellers fordeler kortene sig relativt jævnt med 4-5 styks fordelt på de typiske positioner. Her er vi så gået med deres defensive midtbanespiller Josh Eccles og højre backen Milan van Ewijk, der vil være under pres fra Wolverhamptons gode venstre side med Ait-Nouri og Sarabia. Her synes 6.25 at være lidt i overkanten, så den tager vi gerne.

Kampens dommer er Samuel Barrott, der har status af Premier League-dommer. Her har han givet 3,2 kort, så et dårligt snit. Vi forventer heller ingen kort fest, men omkring de fire.

Spil på Josh Eccles-kort til odds 4,00*
Spil på Milan van Ewijk-kort til odds 6,25*

Manchester United – Liverpool

Søndag d. 17. marts kl. 16:30

Jarell Quansah får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*
Diogo Dalot får kort i kampen til odds 3,90 ved unibet*

Endnu en kamp mellem de to hold, og for Liverpool bare endnu en kamp i et tæt program, hvor man skal holde fast i mesterskabskampen. Derfor bør man næsten forvente, at Jürgen Klopp roterer lidt selvom Liverpool havde en let kamp imod Sparta Prag i torsdags. For Manchester United er det selvsagt eneste mulighed for et trofæ i år, og en sejr vil være vigtig for manager Erik ten Hag i spørgsmålet om, han skal have det sidste år af kontrakten.

Med sædvane er der lidt lave odds på et rivalopgør som dette. Vi har dog kastet os over unge Jarrel Quansah, der fik et kort i torsdags, han er ikke en kortsluger, men vil selvsagt være under pres til sådan en kamp på Old Trafford. Selvom Manchester United ikke helt er hvad de har været. Diogo Dalot har historisk fået en del kort imod Liverpool, og fik senest gult-rødt. Så vi tager gerne et kort til 3.90 på denne. Afhængig af hvordan kampen udvikler sig, så er det også værd at have et halvt øje på Bruno Fernandes, der også har fået en del kort i de her opgør.

Kampens dommer er John Brooks, der også har status af Premier League-dommer, han har i år haft et snit på 4,35, hvilket i den her sæson har været ret standard. Vi ender nok der igen.

Spil på Jarell Quansah-kort til odds 5,00*
Spil på Diogo Dalot-kort til odds 3,90*

Villarreal – Valencia

Søndag d. 17. marts kl. 16:15

Dani Parejo får kort i kampen til odds 4,25 ved unibet*
Jorge Cuneca får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*

Efter spanske forhold et lille lokalopgør, men stadigvæk et der plejer at kaste en del kort af sig. Senest otte kort som eksempel. Begge hold er parkeret i midten af rækken, så det er nærmest en af de få milepæle, der er tilbage i sæsonen for begge hold. Så vi forventer også en del intensitet her.

Det her er selvfølgelig også en kamp med mange kandidater, en af dem vi altid kigger på først er den lokale Dani Parejo, der har spillet for begge hold, og har også en lang historik med kort i de her kampe. Derfor er et odds på 4.25 en absolut no-brainer for os. Venstre back Alberto Moreno er ude med karantæne, i hans sted spiller Jorge Cuneca formentlig, der selv kommer tilbage fra karantæne. Cuneca er absolut ikke en naturlig back (tænk Dan Burn her), så 4.33 er glimrende her.

Kampens dommer er Jorge Vazquez, der har et okay snit på 4,25, men det er absolut intet i relation til La Liga. Vi tror mindst på fem kort her.

Spil på Dani Parejo-kort til odds 4,25*
Spil på Jorge Cuneca-kort til odds 4,33*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar