18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til weekendens brag

I den her weekend kigger vi nærmere på Arsenal-Aston Villa, Bundopgøret Brighton-Sheffield United og så et lille lokalopgør, der er blandt Europas største kortfester

(Foto: PA Images / Alamy Stock Photo)

Brentford – Sheffield United

Lørdag d. 13. april kl. 16:00

Sergio Regulion får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*
Ben Brenton Diaz får kort i kampen til odds 7,00 ved unibet*

Kampen her er valgt i en weekend med lidt mindre spændende program efter mange uger med kæmpe kampe, så i den her bundkamp forventer vi dog lidt intensitet. Sheffield United er blandt ligaens mest straffede hold, og Brentford skal helst have tre points, hvis vi virkelig vil undgå at trækkes ned i nedrykningsstriden sammen med Nottingham og Everton.

Selvom Brentford har en no assholes-policy, så har de udover Sergio Regulion flere spillere vi også overvede her som Vitaly Janelt (5.80, Unibet), Zanka (4.75, Bet365) og Ivan Toney (4.10, Unibet). For Sheffield kan vi altid godt lide Oliver Norwood til 5.00+, men starter formentlig ikke inde. Vi er dog gået med Ben Breton Diaz, der allerede har fået to kort i syv kampe siden han kom til klubben, og generelt er en angriber, der får kort.

Kampens dommer er Samuel Barrott, der kun har et sæsonsnit på 3,07 kort, så man skal også give sig i agt.

Spil på Sergio Regulion-kort til odds 5,00*
Spil på Ben Brenton Diaz-kort til odds 7,00*

Rayo Vallecano – Getafe

Lørdag d. 13. april kl. 16:15

Alfonso Espino får kort i kampen til odds 3,90 ved unibet*
Mason Greenwood får kort i kampen til odds 5,80 ved unibet*

Antallet af kort de sidste fem opgør mellem de to små Madrid-klubber: 11, 8, 5, 7, 13. Så vi tror absolut, at der kan ske noget her, og man kan selv vælge lidt ud af de forskellige spillere, så længe de har 3,75+ i odds og mere end fem kort for sæsonen, så er de egentlig en valid kandidat. Rayo har kun fem points ned til bunden, så de har også noget at spille for, mens Getafe er i ingenmandsland.

Der er som sagt en del kandidater, vi har dog valgt at gå med Rayos venstre back Alfonso Espino, der har otte kort i 28 kampe i den her sæson, han har fornøjelsen af Mason Greenwood, der fik et kontroversielt gult-rødt i det forrige møde. Greenwood har fået fem kort i den her sæson, så han er heller ikke helt uskyldig. Et andet bud kunne være den tidl. nulbon Florian Lejune til 4.35 hos Unibet.

Kampens dommer er Jorge Figueroa Vazquez, der har et rent snit på fire kort i den her sæson. Den nuværende over/under er 6,5. Der tør vi næsten godt spille over.

Spil på Alfonso Espino-kort til odds 3,90*
Spil på Mason Greenwood-kort til odds 5,80*

Arsenal – Aston Villa

Søndag d. 14. april kl. 17:30

Lucas Digne får kort i kampen til odds 4,40 ved unibet*
Kai Havertz får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*

Topkampen i Premier League, hvor begge hold absolut har noget at spille for. Begge hold er også stadigvæk med i Europa og har efter første kamp ikke rigtigt sikret sig videre avancement, så der kunne godt være en del rotation på begge startelvaer.

Vi har altid været vilde med Lucas Digne, og til 4.40 er det acceptabelt, der er en mulighed for, at Alex Moreno spiller i stedet for Digne, og det er lige så godt til 4.75 hos Bet365. Hos Arsenal kunne vi også pege på Jorginho til 5.25 for variantionens skyld, men Kai Havertz er virkelig den her måneds ‘Sean Longstaff’ for os til 4.50.

Kampens dommer David Coote, der har et snit på lidt over 4. Vi kunne godt ende der til denne kamp.

Spil på Lucas Digne-kort til odds 4,40*
Spil på Kai Havertz-kort til odds 4,50*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar