18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til tyske og spanske topbrag

Fuld program i weekenden, der blandt andet byder på topbrag i både La Liga og Bundesligaen med det tyske topbrag mellem Bayer Leverkusen og Bayern München, og Girona der skal på besøg hos Real Madrid.

IMAGO / Kirchner-Media

Bayer Leverkusen – Bayern München

Lørdag d. 10. februar kl. 18:30

Granit Xhaka får kort i kampen til odds 3,60 ved bet365*
Jonathan Tah får kort i kampen til odds 5,50 ved unibet*

Der findes næppe en større kamp i Bundesligaen i 2024 end den her. Bundesligaen kan sagtens ende med at blive afgjort i sidste runde ligesom i sidste sæson, men det her sætter for alvor forløbet for resten af sæsonen, og vil måske have en vis indflydelse på Xabi Alonsos fremtid. Leverkusen har to points ned til Bayern, og det kan selvsagt øges til fem, hvilket nok er den slags forspring man skal have, hvis og når de berømte gummiben sætter ind.

Der er flere kandidater til et kort her. Især nyoprykkede midtbanespiller Aleksandar Pavlovic har gjort det godt med tre kort i ni kampe, hvoraf kun fem af dem er fra start, men bedste odds er blot 3.00, så det frister kun live. Joshua Kimmich er skadet, så det kunne godt blive Leon Goretzka på midten også, og det er også en mulighed. Vi har dog valgt to af Leverkusens største syndere. Jonathan Tah har fået fem kort i år, og dermed den hyppigste hos Leverkusen, og til odds 5.50 er det absolut attraktivt. Tah spiller den centrale midterforsvarer i Alonsos tremandsforsvar, og det har givet ham en frihed til at agere sikkerhedsventil, så derfor det større bump i kort i den her sæson. Granit Xhaka kræver ingen introduktion, og især i store kampe har Xhaka også vist at have et vildt spændingsniveau. Xhaka har fået fire kort i år, så det er ikke fordi han har glemt kort, selvom det er blevet mildere med årene.

Kampens dommer er Felix Zwayer, der er blandt Tysklands bedste, så vi forventer også en rimelig kyndig styring af kampen. Zwayer har et snit på 4,2 kort i Bundesligaen, og vi kunne godt ende der igen. Hvis man flirter med et over/under bet, så er over 4,5 et godt sted.

Spil på Granit Xhaka-kort til odds 3,60*
Spil på Jonathan Tah-kort til odds 5,50*

Real Madrid – Girona

Lørdag d. 10. februar kl. 18:30

Yan Couto får kort i kampen til odds 4,90 ved unibet*
Ivan Martin får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Den her kamp er næsten lige så vigtig som det tyske topbrag, og man kan godt argumentere, at det spanske mesterskab er afgjort, hvis Real Madrid vinder her, og dermed også slår et hul ned til Girona på fem points, otte til Barcelona og 10 til Atletico Madrid.

Girona er ramt af dumme karantæner til den her kamp. Daley Blind, der ikke just er blevet hurtigere på sine ældre dage, men endnu vigtigere Yangel Herrara, der spiller det vigtige midtbaneanker for Girona. Det forventes, at Ivan Martin bliver skubbet ind i en mere defensiv rolle til kampen, og det tager vi gerne til 5.50. En anden midtbanespiller, der måske skal kigge lidt mere baglæns er Aleix Garcia. Han giver også 5.50 hos Bet365, og man kan jo overveje at splitte sit unit på ham og Martin, hvis man er i tvivl. Yan Couto har også gjort det godt for Girona, men han er også en af deres mere straffede spillere med fire kort. Vi forventer at Vinicius Jr. er tilbage fra sin skade, og han vil naturligt trække ud til venstre overfor Couto. Derfor er 4.90 er godt odds til den matchup.

Kampens dommer er Juan Martinez Munuera, der er internationalt en ret ukendt dommer, men har knap 200 kampe under bæltet. Han har efter spanske forhold et relativt lavt snit på 4,6 i de kampe og 4,2 i den her sæson, så forvent ingen kortfest.

Spil på Yan Couto-kort til odds 4,90*
Spil på Ivan Martin-kort til odds 5,50*

Aston Villa – Manchester United

Søndag d. 11. februar kl. 17:30

Diego Carlos får kort i kampen til odds 4,80 ved unibet*
Clement Lenglet får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Det her er den onvendte kamp af Rasmus Højlunds berømte første Premier League-mål og matchwinner, hvor Manchester United vendt 0-2 til 3-2. Mens Aston Villa har været lidt svingende seneste med FA Cup-exit i midtugen til Chelsea, så har Manchester United stigende formkurve.

Hvis man har den omvendte kamp in mente, så virkede Aston Villa tunge i forsvaret, og havde det ikke godt med den fart som Manchester Uniteds forreste kommer med. Diego Carlos fik kort i den kamp, ligesom han også fik imod Chelsea. Carlos har fået fire kort i de sidste syv kampe, han er startet inde, og er måske rent fartmæssigt stadigvæk hæmmet af den alvorlige skade, han fik i sidste sæson. Vi tager i hvert fald gerne et odds på 4.80. I samme dur er der Clement Lenglet, der spiller i stedet for Pau Torres. Vi har talt om Lenglet før, der var en stor kortsluger i Spanien, mens det er aftaget lidt i Premier League, men han vil stadigvæk være udsat i den her kamp, og så er 5.50 ganske glimrende. Vi bider også mærke i, at det ser ud til at Harry Maguire formentlig starter inde, men dertil er odds for lave på både ham og Casemiro, der sikker får et kort.

Kampens dommer er Rob Jones, der har et sæsonsnit på 4,20. Vi har også noteret, at de to gange Jones har dømt Aston Villa i den her sæson, så har John McGinn og Boubacar Kamara fået kort i begge kampe, så det er en dommer, der er opmærksom på, hvordan de godt kan gå lidt hårdt til den på Villas midt. Begge spilleres odds er omtrent 3.70. Så det kan man også overveje at splitte en unit på.

Spil på Diego Carlos-kort til odds 4,80*
Spil på Clement Lenglet-kort til odds 5,50*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar