18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til tre topbrag

Februar åbner med tre gange topbrag: Arsenal-Liverpool, Real Madrid-Atletico Madrid og Inter-Juventus

IMAGO / Sportimage

Arsenal – Liverpool

Søndag d. 4. februar kl. 17:30

Alexis Mac Allister får kort i kampen til odds 4,80 ved unibet*
Ben White får kort i kampen til odds 5,10 ved unibet*

Selvom Manchester City synes at have besluttet sig for at være tophold igen, så er den her kamp noget nær det mest spændende som Premier League kan byde på i den her sæson. Arsenal har synes også have have kommet sig ovenpå jule- og nytårskrisen, mens Liverpool har tunet sig selv op til en last dance med Jürgen Klopp.

Holdene mødtes i sidste måned i FA Cup og Lillejuleaften-runden, begge kampe havde rigeligt med intensitet, hvor især Arsenal virkede i perioder at have det svært når Liverpool folder sig ud. Begge kampe har også haft rigeligt med kort, og det er ikke utænkeligt, at det også sker her. Ben White har fået kort imod Liverpool i de sidste tre opgør, derfor er han et oplagt bud og især til 5.10. Man kunne også pege på Declan Rice eller en af midterforsvarerne, hvis kampen udvikler sig ligesom på Anfield Road. Tidligere på ugen pegede vi på Twitter på Alexis Mac Allister til det høje odds 6 imod Chelsea og som 6’er. Mac Allister nåede tre frispark, og havde Liverpool ikke scoret til 4-1, så var der omkring 3-1 lagt op til et kort. Vi tror godt, at det kan ske her, selvom vi efterhånden har peget på Mac Allister en del gange, men som vikar på 6’eren til 4.80, så skal den med.

Anthony Taylor er kampens dommer, der er diskutabelt Englands bedste dommer. Han har et snit på 5,17, men han har også et snit på 2,67 kort til Liverpool de tre gange, han har dømt dem, hvilket er ganske glimrende, når man tager i betragtning, at Liverpool ikke er et kæmpe kort-hold.

Spil på Alexis Mac Allister-kort til odds 4,80*
Spil på Ben White-kort til odds 5,10*

Inter – Juventus

Søndag d. 4. februar kl. 20:45

Nicolo Barella får kort i kampen til odds 3,90 ved unibet*
Benjamin Pavard får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*

Det bliver ikkke mere top end et Derby d’Italia, hvor begge hold er i top 2. Inter er med hjemmebanen favoritter, men det er lykkes Massimiliano Allegri at skabe en god alle er imod os stemning i Juventus på et hold, der uden Champions League-penge kan synes skrabet. I samme dur synes Inter bare at have et godt hold, aldrende, men godt og stabilt. Det kan næsten kun være Juventus, der kan slå dem i år, og med en sejr kan de slå et lille hul.

De sidste to opgør mellem de to hold har været noget kortfattige, men før dem var der stor drama med to gange syv kort og begge med slagsmål-rødt. Så rivaliseringen er klar mellem de to. Den mest oplagte spiller vi altid kigger efter hos Juventus er Federico Gatti, men her synes vi oddset er lidt for lavt. Til gengæld byder Inter på et par fiduser. Evighedsmotoren Nicolo Barella er tilbage for Inter efter karantæne, så han tager gerne et kort mere. For en spiller med den spillestil som Barella er 3.90 ret fint. Benjamin Pavard er ny i Inter, og han har ikke altid fået mange kort, men den nye rolle som ydre højre forsvarsspiller i stedet for back, giver lidt. Pavard har fået tre kort i 11 kampe, så 4.50 er fint. Juventus kommer med fart og teknik i venstre side i form af Kostic.

Fabio Maresca er kampens dommer, han er en af Italiens dommere med international erfaring. Han har et snit i år på 5,67 kort. Det tager vi gerne i den her kamp.

Spil på Nicolo Barella-kort til odds 3,90*
Spil på Benjamin Pavard-kort til odds 4,50*

Real Madrid – Atletico Madrid

Søndag d. 4. februar kl. 21:00

Koke får kort i kampen til odds 4,35 ved unibet*
Jude Bellingham får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*

Lad os gøre det klart med det samme. Det er i El Derbi Madrileno, at vi har de bedste fiduser i den her uge. Holdene kommer lige fra en kamp i Copa Del Rey, hvor der blev givet 11 kort i ordinær spilletid alene. Selvom kampen her måske ikke stikker af på samme måde, så kan vi også nøjes med halvdelen.

En af dem vi altid overvejer på Atl. Madrids hold er Koke, selvom han ikke nødvendigvis er den største kortsluger ala Stefan Savic, men den lokale Koke har fået 19 kort i 39 kampe imod Real Madrid gennem hele karrieren, så vi er basically nede på 50/50 om Koke får kort, derfor er 4.35 et glimrende odds. Ikke helt i samme dur har vi Jude Bellingham, der har erobret La Liga allerede, men Bellingham har altså også fået otte kort i 26 kampe i den her sæson, og så er 4,75 glimrende, når man tænker på hvor vigtig den her kamp er.

Kampens dommer er Jose Maria Sanchez Martinez der er en af Spaniens bedste dommere, han har et meget La Ligask snit på 5,67, og det lyder også fint med os.

Spil på Koke-kort til odds 4,35*
Spil på Jude Bellingham-kort til odds 4,75*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar