18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til sidste runde i Premier League

Sæsonen går nu på hæld, men der er stadigvæk matematisk spænding om mesterskabet, nedrykning og Europa.

(Foto: LaPresse / Alamy Live News)

Arsenal – Everton

Søndag d. 19. maj kl. 17:00

Ashley Young får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*
Seamus Coleman får kort i kampen til odds 6,50 ved bet365*

Det er meget simpelt for Arsenal her, de skal vinde over Everton for at have en chance for at vinde mesterskabet, og så skal Manchester City snuble hjemme imod et West Ham, der ikke har så meget andet end æren for David Moyes at spille for. Everton har haft en forfærdelig sæson, men det er mest udenfor banen, for det kunne være endt meget værre, og med uroen in mente, så er det flot klaret af Sean Dyches mandskab, at de ikke rykker ned i år.

Everton har en del spillere med kontraktudløb, og et aldrende hold, hvor det meget vel kan være sidste kamp. Eller i hvert fald Premier League-kamp. To af dem er Seamus Coleman og Ashley Young. Coleman kunne godt vende tilbage til Everton, men det ligner sidste udkald for Young, der i nogle år har været en stor kortsluger. Begge spillere er selvsagt overmatched imod Arsenal, så et kort i sidste kamp er ikke usandsynligt.

Kampens dommer er Michael Oliver, så der bliver ikke ballade, og selvom Oliver har et sæsonsnit på 3,83, så ender vi næppe over tre kort.

Spil på Ashley Young-kort til odds 4,33*
Spil på Seamus Coleman-kort til odds 6,50*

Chelsea – Bournemouth

Søndag d. 19. maj kl. 17:00

Adam Smith får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*
Conor Gallagher får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*

Det virker ret pludseligt, at Chelsea endelig fik lidt kurs på holdet, og nu peaker storformen med, at de faktisk kan nå Tottenhams europæiske plads. Det kræver naturligvis, at Tottenham snubler i Sheffield. Men Chelsea har målscoren på sin side, og de er næsten nødt til at vinde her for at holde momentum ind i næste sæson. Især for Mauricio Pochettinos skyld, hvis han skal fortsætte.

Chelsea har som bekendt været en fornøjelse i den her sæson, og med 103 kort i 37 kampe giver det et snit på lige knap 2,8 per kamp, så det kommer vitterligt alle steder fra. I den her kamp tror vi på Conor Gallagher til pæne 4.75. Gallagher bliver muligvis af finansielle grunde solgt, så det er måske sidste kamp for ham i den blå trøje, selvom han har gjort det glimrende i den her sæson. Bournemouth har også haft en god sæson, en af dem der vil være udsat i den her kamp er Addam Smith, der får hurtige Mudryk overfor. Smith har seks kort i 28 ligakampe i den her sæson. Så det er et pænt snit.

Kampens dommer er Anthony Taylor, der har høje 4,81 i snit, det sker næppe her, men kortene sidder løst på Taylor, der omvendt er Englands bedste dommer i den her sæson.

Spil på Adam Smith-kort til odds 4,00*
Spil på Conor Gallagher-kort til odds 4,75*

Sheffield United – Tottenham

Søndag d. 19. maj kl. 17:00

Yasser Larouci får kort i kampen til odds 7,50 ved bet365*
Andre Brooks får kort i kampen til odds 11,00 ved bet365*

Bedømt på formkurven, så er det næsten to lige dårlige hold her, hvor spillerne enten tænker på deres næste arbejdsplads eller en slutrunde, så det bør være en ligegyldig kamp, men Tottenham er nødt til at få point her, hvis de ikke skal risikere at smide den europæiske plads. Taber de til Sheffield siger det også noget om, hvordan spillerne ikke længere tror på Ange Postecoglous projekt.

Sheffield spiller med et par spillere, som helt sikkert også kommer til at spille for dem næste år, eller som man satser lidt mere på. Et par af dem er Yasser Larouci og Andre Brooks, som vi ikke har set så meget af i den her sæson. Niveauforskellen og det at gule kort er ligegyldige her, gør at de rent faktisk godt kan få et par stykker. Man skal også holde øje med Anis Ben Slimane (6.00, Bet365), hvis han starter inde.

Kampens dommer er Andy Madley, der har et ret standard snit på 3,86 kort i den her sæson. Det ender nok med tre kort i den her kamp.

Spil på Yasser Larouci-kort til odds 7,50*
Spil på Andre Brooks-kort til odds 11,00*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar