18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til sidste runde af CL-gruppespillet

Sidste runde af Champions League-gruppespillet lægger op til drama i Parken, Newcastle og Porto

(Foto: IMAGO / Gonzales Photo)

FC København – Galatasaray

Tirsdag d. 12 december kl. 21:00

Elias Jelert får kort i kampen til odds 4,80 ved unibet*
Victor Nelsson får kort i kampen til odds 5,60 ved unibet*

Der er spænding i Parken, hvor Galatasaray og FCK kæmper om den videre kvalifikation, men også er nødt til at sikre sig, at Manchester United overhaler indenom. Manchester-Bayern er lidt en gåde. Bayern var passive hjemme imod FCK, men kommer lige fra en ydmygelse imod Frankfurt, og det ligne dem dårligt ikke at komme med en reaktion efterfølgende. Da de røg ud i DFB Pokalen til Saarbrücken, tog de til Dortmund og kvaste dem 4-0. Manchester United er også et bizart såret dyr, med pæne resultater mod dårlig modstand, og så lige et hjemmenederlag i weekenden til Bournemouth. Det virker dog ikke som et hold, der har mental energi til at svare igen i samme dur.

Dette efterlader FCK og Galatasaray med skæbnen i deres egne hænder. Kampens udfald kan blive 1X2. Galatasaray har dårlige erfaringer i Parken, og FCK kan muligvis godt leve med et X. Så umiddelbart er Galatasaray nødt til at stå længere fremme på banen. Victor Nelsson er begyndt at få spilletid igen, og vi kan godt se ham få et kort i en FCK-omstilling samtidig med, at det er det klassiske kort imod sin gamle klub. 5,60 er et glimrende odds (OBS! Der er i skrivende stund ikke odds tilgængelige hos Bet365). FCK har flere spillere vi er lidt lune på. Fx Kevin Diks til 4.30, men vi går med Elias Jelert, der igen får trickspilleren Kerem Aktürkoglu som sin direkte modspiller.

Kampens dommer er Daniele Orsato, der hvis man er fast læser af disse linjer er lidt en favoritdommer, men at Orsato er udpeget til denne kamp, viser også lidt af kampens betydning. Hvis der fortsat er spænding ved anden halvlegs start, så kan man godt satser på over 5,5 kort.

Spil på Elias Jelert-kort til odds 4,80*
Spil på Victor Nelsson-kort til odds 5,60*

Newcastle – AC Milan

Onsdag d. 13. december kl. 21:00

James Lascelles får kort i kampen til odds 4,60 ved unibet*
Kieran Trippier får kort i kampen til odds 5,25 ved unibet*

Det er en hård kamp for begge hold, de er afhængige af en Dortmund-sejr eller en storsejr for at kvalificere sig videre her. For Milan er det umuligt med at komme videre pga. målscoreren, så der er kun sejr der tæller, sekundært også for kvalifikation til Europe League. Newcastle er ved at tabe pusten for alvor på grund af skader og karantæner, og et hjemmenederlag her ville smerte, når nu man ellers startede Champions League så lovende. Milan havde det spilmæssige overtag i den omvendte kamp, og bør egentlig være favoritter, men St. James Park er et magisk sted. Derudover er der det faktum, at Stefano Pioli har en mulig fyreseddel hængende over hovedet ved et tidligt exit, så det vil afspejle sig på banen.

Vi har flere gange peget på Davide Calabria som et oplagt korttip under dette års Champions League, han har skuffet, men fik dog gult-rødt i weekendens nederlag til Atalanta, men 4,40 er lige lidt nok Milans midtbane kan være lidt et puslespil, og vi tror egentlig på Ismael Bennacer, hvis han starter inde. I sidste uge pegede vi på Emil Krafth, hvis han startede inde i stedet for James Lascelles, der var småskadet. Det gjorde han ikke, men Lascelles fik i stedet for. Det kunne vi også godt have fidus til skete her, evt med at splitte sine units på ham på Fabien Schär, der også har fået fornuftige 4,90. Vi tror dog også, at Kieran Trippier, der også fik godt i weekenden kunne være en mulighed overfor Rafael Leao til 5,25.

Kampens dommer er Danny Makkelie, der absolut ikke stryger om sig med kortene medmindre, at det er påkrævet. Han snitter 3,67 kort i snit i 44 CL-kampe, så det er ret lavt. Kampens betydning kan dog godt betyde mere action, men vær varsom.

Spil på James Lascelles-kort til odds 4,60*
Spil på Kieran Trippier-kort til odds 5,25*

FC Porto – Shakhtar Donetsk

Onsdag d. 13. december kl. 21:00

Giorgi Gocholeishvili får kort i kampen til odds 3,85 ved unibet*
Jorge Sanchez får kort i kampen til odds 3,25 ved unibet*

Det er svært ikke at være lidt imponeret over Shakhtar Donetsk her, der trods krigen og dets konsekvenser for ukrainsk fodbold stadigvæk har et slagskraftigt hold nok til, at de stadigvæk er i spil til viderekvalifikation. De er dog á points med Porto, der både har hjemmebane og målscore i deres favør, så Shakhtar skal bruge en sejr her.

Begge hold stiller med reservespillere på højre back, og især Jorge Sanchez har raget til sig i Joao Marios fravær, det kan vi godt se fortsætter her, selvom oddsene er ret lave, så føler vi det omvendt mere sikkert. Sanchez har fået tre kort i sine sidste seks kampe for Porto, og tager man endda to landskampe med for Mexico, så er det fem kort i de seneste otte kampe. Så galt er det ikke for georgiske Gocholeishvili, der har to kort i seneste syv kampe, men er lidt overmatched her. Vi har også godt kig på Artem Bondarenko til 4,10, der spiller anker for Shakhtar, en position hvor Taras Stepanenko i mange år har hersket og fået en del kort, men der er lidt usikkerhed med om han spiller eller ej. Så man kan tjekke op, når startopstillingerne er der.

Kampens dommer er Istvan Kovacs, der er en af Champions Leagues mere kortglade, så det forventer vi også her, dog med det forbehold, at et tidligt Porto-mål vil dræbe kampen. Så man skal tage kampens udfald med i sine overvejelser.

Spil på Giorgi Gocholeishvili-kort til odds 3,85*
Spil på Jorge Sanchez-kort til odds 5,60*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar