18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Old Firm, Manchester United-Arsenal og Brøndby-FCK

Weekenden byder på flere klassiske storopgør samtidig med, at mesterskabskampene bliver tættere og tættere.

Alamy

Celtic – Rangers

Lørdag d. 11. maj kl. 14:30

Leon Balogun får kort i kampen til odds 3,60 ved bet365*
Matt O’Reiley får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*

Hvis man ikke ved det, så har skotterne også fået mesterskabs- og nedrykningsspil, hvilket betyder, at der er to Old Firms i mesterskabsspillet, hvor det her så er den mesterskabsspillets Old Firm. Celtic er fører rækken med tre points og har tre kampe igen. Så det er de facto en mesterskabsfinale her.

Grundet kampens vigtighed og historiske betydning er der meget lave odds. Vi har dog valgt den aldrende Leon Balogun, som vi tidligere har haft et godt øje til. Celtic spiller generelt med mindre vævre angribere, og det er ikke et godt fit for at stivbenede Balogun, der også blev udvist i december-opgøret mellem de to. En anden der også fik kort i et tidligere opgør i sæsonen er Matt O’Riley. Selvom han ikke er nær så sandsynlig som Callum McGregor, så er odds 5.00 acceptabelt her.

Kampens dommer er Willie Collum, der er en af Skotlands bedste dommere, han har et typisk skotsk snit på 3,18 kort, mens hans europæiske snit er knap fire.

Spil på Leon Balogun-kort til odds 3,60*
Spil på Matt O’Reiley-kort til odds 5,00*

Brøndby – FC København

Søndag d. 12. maj kl. 16:00

William Clem får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*
Jordi Vanlerberghe får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*

Der vil også være rigeligt med spænding og intensitet i dette lokalderby, hvor begge hold går med banen om, at de kan selv afgøre om de bliver mestre eller ej. Brøndby har dog set svagere ud de sidste par kampe, hvor FCK til gengæld har samlet selvtillid imod AGF og Silkeborg.

Vi savner naturligvis stadigvæk Simon Hedlund, men mindre kan også gøre det. I samme dur er det værd også at have et halvt øje på Ohi Omoijuanfo (6.00, Bet365). Jacob Neestrup har roteret en del på midtbanen de sidste par kampe, hvis William Clem starter inde, så er han er fint bet til 4.33. Hvis Rasmus Falk starter inde i stedet for, så er han også et godt bud på 5.50 hos Bet365. Traditionen tro, så plejer Brøndbys ydre midterforsvarer også have det lidt svært imod FCK, og kompenserer med at spille aggressivt. Vi har tidligere peget på Henrik Heggheim fx. Den her gang er det Jordi Vanlerberghe, der også fik kort forleden.

Kampens dommer er Jakob Kehlet, der er en af de mest rutinerede dommere, men også giver færrest kort med et snit på blot lidt over tre kort. Vi tror dog, at det bliver mindst fire her.

Spil på William Clem-kort til odds 4,33*
Spil på Jordi Vanlerberghe-kort til odds 4,50*

Manchester United – Arsenal

Søndag d. 12. maj kl. 17:30

Jonny Evans får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*
Thomas Partey får kort i kampen til odds 4,20 ved unibet*

Det her er kamp, der burde være større, da man lagde kampprogrammet. For Manchester United har sæsonen udviklet sig til et mareridt, og omvejen via FA Cup’en synes at være muligheden for at komme i Europa. Mandagens kamp imod Crystal Palace var helt frygtelig og lignede næsten et nyt lavpunkt af mange. Arsenal skal helst ikke snuble i den her kamp for at behave håbet om et mesterskab, og deres motivation vil også afhænge af Manchester Citys tur til Fulham dagen før.

Manchester United er sådan set løbet tør for midterforsvarere, og det var ikke kønt med Casemiro og Jonny Evans, og det ser ud til at de får en tur mere. Oddset på Casemiro er ikke godt, men 4.00 på Evans er fint. Det er også en klassisk Bruno Fernandes-brokkamp, men 3.65 er lige lavt nok. For Arsenal er der Thomas Partey, der virkelig har set langsom ud i flere kampe, og skulle Manchester United få kontraer, så er han udsat. 4.30 er fint her. Samme odds på vores favorit Kai Havertz, så man kan eventuelt splitte sit unit.

Kampens dommer er Paul Tierney, der har givet 3,58 kort i den her sæson, det er ikke prangende, og hvis kampen bliver en fuser, så er der en reel fare for at vi ender her, så vær varsom med at spille på for mange spillere her.

Spil på Jonny Evans-kort til odds 4,00*
Spil på Thomas Partey-kort til odds 4,20*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar