18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Newcastle-Manchester United, Chelsea-Brighton

Tips til weekendens kampe, hvor intense topbrag i Premier League venter

Kort tips.

Newcastle – Manchester United

Lørdag d. 2. december kl. 18:30

Kobbie Mainoo får kort i kampen til odds 4,40 ved bet365*
Lewis Miley får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*

Det er en presset kamp for begge hold, hvis de gerne vil være med i Champions League-pladserne, hvor der måske reelt kun er 4. pladsen i spil – men til gengæld en del bejlerhold. Begge hold har også været igennem ressourcekrævende kampe i Champions League. Istanbul har aldrig været et godt sted for Manchester United, og den hårde kamp i Paris, hvor Eddie Howe lavede nul udskiftninger, er heller ikke ligefrem godt for et hold, der ser meget tynde ud på bænken.

Derfor har vi kastet os over de to unge spillere på begge hold. Lewis Miley har gjort det over al forventning i Sean Longstaffs fravær, men som mange unge spillere er der ofte timing og erfaringsmæssige udfordringer, derfor er begge spillere også udsatte på en tæt midtbane. Især for Mainoos vedkommende, hvor han spiller lidt længere tilbage end Miley, men også har noget andet dynamik. Det kan være, at Newcastle har Longstaff (7,50 hos Bet365) eller Lewis Hall (8,00, Unibet) i stedet for Miley, det er absolut også en overvejelse værd.

Kampens dommer er Rob Jones, der sjovt nok også dømte Carabao Cup-kampen mellem de to hold – og stangede seks kort ud. Jones har et snit på fem kort i år, så seks kort er ikke umuligt

Spil på Kobbie Mainoo-kort til odds 4,40*
Spil på Lewis Miley-kort til odds 5,00*

Chelsea – Brighton

Søndag d. 3. december kl. 15:00

Axel Disasi får kort i kampen til odds 5,40 ved unibet*
Pascal Groß får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*

Det er nærmest et mirakel at de to klubber ikke er fusioneret, sådan som der har været transaktioner frem og tilbage mellem de to de seneste år. Derfor ville det også være genialt at gå efter et Moises Caceido-kort, men her er odds desværre for lave. Faktisk er 5,40 for Billy Gilmour ikke helt dumt, men vi er alligevel gået med Axel Disasi, Reece James fik rødt i sidste weekend og Malo Gusto er tvivlsom. Derfor kunne det sagtens være Disasi skal ud og stå en højre back igen som imod Brentford tidligere på året. Bet365 har set det, og har ham nede i 3.25, så 5,40 hos Unibet er godt

Brighton er også hårdt ramt af skader og karantæner, og derfor kan det også være, at Pascal Groß skal ud og stå en venstre back. I så fald er 4,75 decent for en spiller ude af position som Groß, der i sig selv også får kort i ny og næ. Vi ville også gerne have kastet os over reserven Igor Julio, men her manglede der også et godt odds, men når man alligevel skal tjekke startopstillinger, så er han en overvejelse værd, hvis man ser kampen live.

Kampens dommer er Craig Pawson, han har et lidt lavere snit i år med 4,29, men det kan godt snyde lidt i og med, at han har haft Man City i tre ud af syv kampe. Dog var der mange kort i den ene kamp. Så vi tør godt satse på mere end fire kort her.

Spil på Axel Disasi-kort til odds 5,40*
Spil på Spiller XX-kort til odds X,XX*

Manchester City – Tottenham

Søndag d. 3. december kl. 17:30

Emerson Royal får kort i kampen til odds 4,10 ved unibet*
Giovani Lo Celso får kort i kampen til odds 3,80 ved unibet*

Stakkels Tottenham, så gode for en måned siden og med skader og karantæne stirrer de nu ind i fire nederlag i træk, når de skal imod formstærke Manchester City, der stadigvæk synes som uslåelige, hvis bare de er nogenlunde motiveret.

Manchester City laver – udover Rodri, Mateo Kovacic og Ruben Dias – sjældent kort, så det er blandt Tottenhams udvalgte 11. Cristian Romero har stadigvæk karantæne, så det er formentlig Emerson Royal der får fornøjelsen i højre side af midterforsvaret, hvor Jeremy Doku og Erling Braut Haaland placerer sig, så der vil være rigeligt at se til. Tottenhams midtbane fik et slag med Rodrigo Bentancurs skade, så den altid aggressive Giovani Lo Celso kan sagtens få genvalg, ellers er Pierre Emile Højbjerg til 4,25 oplagt.

Kampens dommer er Simon Hooper, der snitter 5,29 kort i sæsonen, hvis Manchester City som forventligt dominerer kampen hårdt, så er fem kort måske lige i overkanten.

Spil på Emerson Royal-kort til odds 4,10*
Spil på Giovani Lo Celso-kort til odds 3,80*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar