18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Tottenham – Chelsea

Weekenden har to spændende kampe, hvor man kan forvente en del spænding, og så er der også fokus på mandagens London-derby.

IMAGO / Uwe Kraft

Newcastle – Arsenal

Lørdag d. 4. November kl. 18:30

Jamaal Lascelles får kort i kampen til odds 3,75 ved betfair*
Dan Burn får kort i kampen til odds 3,75 ved bet365*

Det tætte kampprogram er så småt begyndt at tære på holdene. Newcastle er uden spillere som Sven Botman og Alexander Isak, Harvey Barnes og hertil kommer Sandro Tonalis karantæne. Samtidig er det uundgåeligt ikke at kigge frem, hvor Newcastle spiller igen tirsdag i en mindst lige så svært Champions League-kamp imod Dortmund. Newcastle fik dog lidt af en selvtillidsbooster med en meriterende sejr over Manchester United i Carabao Cup på Old Trafford.

I Sven Botmans fravær spiller Jamaal Lascelles formentlig, og han er klart noget af et drop i kvalitet for Newcastle. Lascelles har også en fin statistik med kort i knap hver femte kamp, så ude af synderligt god kampform, så er han i et godt bud i en kamp, hvor han er overmatched. Lange Dan Burn får også sin sag for med Bukayo Saka, som han også fik et kort imod i den forrige kamp. Derfor vil en gentagelse heller ikke være en overraskelse. Oddsene her er ikke fantastiske, men det er solidt for to udsatte forsvarsspillere. En ekstra fidus er Sean Longstaff som vi foreslog forleden dag imod Dortmund, men så fik han kampen efter imod Wolves. Til Manchester United-kampen var Longstaff i sit vanlig odds 7,50 hos Bet365, men han er nu droppet til 6,00 til denne kamp. Han er stadigvæk et godt bud på kort i sin nye Tonaliske rolle og så længe at nogen tilbyder så højt et odds er det værd at overveje.

Kampens dommer er Stuart Atwell, der har et pænt snit i denne sæson, som vi regner med fortsætter.

Spil på Jamaal Lascelles-kort til odds 3,75*
Spil på Dan Burn-kort til odds 3,75*

Dortmund – Bayern München

Lørdag 4. November kl. 18:30

Felix Nmecha får kort i kampen til odds 6,50 ved bet365*
Julian Ryerson får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*

Det er et meget, meget, meget såret Bayern München-hold, der kommer til Dortmund i Der Klassiker efter pokalfadæsen imod Saarbrücken i DFB-pokalen. Det mest Bayernske ville naturligvis være at være ekstra opsatte på at overbevise og dominere så meget som muligt, men det er ikke det samme Bayern-hold som det plejer. Så Dortmund kommer til at bide fra sig.

Begge hold er lidt presset på skader, hvor både Marius Wolf og Emre Can er tvivlsomme, derfor er deres positionelle afløsere Felix Nmecha og Julian Ryerson gode bud, især hvis Bayern presser på. Nmecha er ikke en kortsluger, men kampens betydning vil kræve mere af ham. Især hvis Emre Can er ude. Can er ellers et evigt godt bud, og han har da også fået kort i de sidste fire opgør mellem de to hold. Et andet bud kunne være Dortmunds anden back Ramy Bensebaini (4,00, Unibet), der får rigeligt at se til med Leroy Sane.

Spil på Julian Ryerson-kort til odds 6,50*
Spil på Felix Nmecha-kort til odds 5,00*

Tottenham – Chelsea

Mandag 6. November kl. 21:00

Axel Disasi får kort i kampen til odds 5,00 ved unibet*
Cole Palmer får kort i kampen til odds 5,30 ved unibet*

Et derby uden navn kan sagtens være spændende, selvom begge trænere er væk, så var sidste sæsons drama mellem Antonio Conte og Thomas Tuchel et glimrende eksempel på, hvor intense de her kampe kan være. Den her kamp er naturligvis spændende alene, fordi Tottenham vil kæmpe for at holde sig i toppen af Premier League, mens Chelsea igen skal finde sine fødder efter et noget skuffende hjemmenederlag til Brentford.

Chelsea har af forskellige årsager roteret en del i løbet af sæsonen allerede, og Mauricio Pochettinos nyeste påfund har været at spille med Axel Disasi på højre back, hvilket ikke just er Disasis foretrukne position. Vi elsker spillere ude af position, så odds 5,00 for Disasi, der samtidig får fornøjelsen af Richarlison tager vi gerne. Skulle Malo Gusto eller Reece James starte inde i stedet for, så bør man også spille en af dem. Gusto holder 4,40 i odds og har en naturlig aggression i sig, mens James bare er ude af form. Cole Palmer har allerede fået to kort i år – begge imod Londonklubber – og han har også nogle kluntede bissefrispark i sig, derfor tager vi gerne et odds på 5,30 hos Unibet. Man skal til denne kamp også skrive sig bag øret, at Rodrigo Bentancur får spilletid, så tjek oddsene når han kommer ind fra bænken.

Kampens dommer er Michael Oliver, og ligesom med Stuart Atwell, kan man godt forvente 4+ kort pga. den nye linje. Den takker vi for.

Spil på Axel Disasi-kort til odds 5,00*
Spil på Cole Palmer-kort til odds 5,30*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar