18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Liverpool – Manchester United

Der venter lidt af en spændende weekend, hvor Manchester United bliver nødt til at rejse sig efter et Europa-exit imod ærkerivalerne fra Liverpool. Kan det andet end at gå galt?

IMAGO / Sportimage

Newcastle – Fulham

Lørdag d. 15. december kl. 16:00

Dan Burn får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*
Sean Longstaff får kort i kampen til odds 10,00 ved bet365*

Så gik den alligevel ikke for Newcastle, der som mange andre engelske hold før dem, fik mærket tyngden og slidtagen, det tager på en trup at spille Champions League, nu kan de så rette fokusset tilbage på Premier League, og skal efter et par tunge nederlag rebounde imod Fulham, der har gang i en god sæson og fin form med tre sejre i de sidste fem kampe.

Det ser ud til at både Dan Burn og Sean Longstaff er tilbage i startopstillingen for Newcastle. Vi er altid friske på bets, når en spiller kommer tilbage fra skade, og især i Longstaffs tilfælde med hele 10 i odds, så er det svært at ignorere, selvom vi godt kunne ønske at være mere kreativ på disse linjer, Longstaff har fået fire kort i den her sæson, så næste kort udløser en karantæne, og får Longstaff kortet i den her kamp, så er det en udekamp imod Luton, han mister. Det er måske ikke den værste kamp at få en pause i et tæt juleprogram.

Kampens dommer er Samuel Barrott, der er ret ny i Premier League-forstand og blot har dømt 7 kampe med 3,43 kort i snit, så absolut et af de lavere snit, så vi tør ikke forvente mere end fire kort.

Spil på Dan Burn-kort til odds 6,00*
Spil på Sean Longstaff-kort til odds 10,XX*

Chelsea – Sheffield United

Lørdag d. 16. december kl. 16:00

Jayden Bogle får kort i kampen til odds 3,80 ved unibet*
Cole Palmer får kort i kampen til odds 5,80 ved unibet*

Det er lidt en prove it-kamp for begge hold, hvor Chelsea skal vise, at de kan kontrollere en hel kamp som et tophold, mens Sheffield United skal prøve at følge op på sejren over Brentford, og generelt bygge videre på deres opadgående formkurve.

Som sædvanligt er alle Chelsea-spillere interessante, Marc Cucurella skal muligvis ud at stå højre back, nu hvor Reece James igen er skadet, han giver 4.30, så det kan man også overveje, vi har dog også fidus til Cole Palmer, der igen fik kort imod Everton, og derfor kigger ind i en karantæne imod Wolves, men så er clearet til resten af julen. 5,80 er i hvert fald et pænt odds for en spiller, der godt kan ende med at få 8-9 kort på en hel sæson. Sheffield Uniteds højre back Jayden Bogle har fornøjelsen af raketten Mudryk, men har også fire kort, og kan med en karantæne blive clearet til den altafgørende kamp imod Luton om to runder. Derfor er det også en overvejelse værd.

Kampens dommer er Andy Madley, der ligger på hele 5,50 i snit i den her sæson, så i en kamp med to hold, der fører Premier League med 49 kort værd, så er det oplagt, at der falder en del.

Spil på Jayden Bogle-kort til odds 3,80*
Spil på Cole Palmer-kort til odds 5,80*

Manchester United – Liverpool

Søndag d. 17. december kl. 17:30

Wataru Endo får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*
Ibrahima Konate får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*

På papiret er det weekendens mest spændende kamp, men i realiteten kan det sagtens blive noget af en snitter for Manchester United, der virker apatiske og uinspirerede. Manchester United mangler deres anfører Bruno Fernandes, der fik et dumt kort forleden – og hvor der er spekuleret i – om det netop var for at undgå den her kamp. Det siger en del holdets moral om de vil fighte mere uden deres anfører, eller om Erik ten Hag bare har tabt omklædningsrummet som andre spekulerer i.

Det mest oplagte er, at Manchester United får flest kort i den her kamp – især de spillere, der gerne vil vise en form for gejst og klubånd, men man skal nok kigge på en startopstilling. Manchester er hårdt ramt af skader. Især forsvaret kan se interessant ud. Vi har dog valgt Liverpools 6’er Wataru Endo, der fik et kort forleden og generelt får mere spilletid nu til odds 5, er det fint for en spiller, der samlet har fået fire kort i den der sæson på trods af mange af kampene er startet på bænken. Ligeledes er vi gået med Konate, der er den aggressive midtstopper, der har fået en fast plads efter Joel Matip er færdig for året. Konate får kort med jævne mellemrum, så 4.00 er okay i en kamp, hvor Manchester trods hjemmebanen vil gå efter kontraerne.

Kampens dommer er Michael Oliver, der stadigvæk er Englands bedste bud på en topdommer, og han har fulgt de nye retningslinjer, så man bør forvente omkring fire kort.

Spil på Wataru Endo-kort til odds 5,00*
Spil på Ibrahima Konate-kort til odds 4,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar