18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Manchester-kampene og spansk lokalderby

Mens halvdelen af Premier League holder vinterpause, så kigger vi nærmere på den anden halvdel og topper med det baskiske derby, Euskal Derbia mellem Athletic Bilbao og Real Sociedad.

(Foto: IMAGO / Uk Sports Pics Ltd)

Newcastle – Manchester City

Lørdag d. 13. december kl. 18:30

Mateo Kovacic får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*
Sven Botman får kort i kampen til odds 5,50 ved unibet*

Der kommer ikke til at mangle spænding i den her kamp, hvor begge hold må erkende, at de indtil videre har haft en lidt skuffende sæson, hvilket der er en masse gode forklaringer på, men intet desto mindre har begge hold også brug for en god start på 2024 for at holde fast i deres respektive mål om Champions League og genvinde mesterskabet.

Newcastle er som sædvanligt ramt af skader, selv når de endelig får en tilbage fra skade, så bliver de erstattet af en ny. Lige nu ser det ud til, at Joelinton er seneste skud. Sven Botman er en af dem, der er kommet tilbage fra sin skade, men for at være helt ærlig, så har han været elendig i sin retur på en måde, hvor man kun kan tænke om det måske er sket for tidligt. Botman har været tung og langsom, og den her kamp kan sagtens være en fortsættelse, hvor vi godt kan se ham tilføje et kort til samlingen imod et bevægeligt City-hold, og Newcastle klart står for højt på banen i forhold hvor hurtige de er. Derfor er 5,50 acceptabelt. Vi har også lidt fidus til den Kieran Trippier, der oprindeligt er City-spiller, men odds er lidt for lave her (4,00). Mateo Kovacic er en af vores favoritter, og til 4,50 som hos Bet365 er han altid en overvejelse værd. Det kan også være en retur for Kevin De Bruyne, men hvis belgieren starter inde (7,50), så er han faktisk også et bet værd. Rustne midtbanespillere er altid godt.

Kampens dommer er Chris Kavanagh, der også havde den omvendte kamp tidligere på sæsonen, her gav Kavanagh fire kort, hvilket er lidt under sæsonsnitter, det forventer vi også i den her kamp.

Spil på Mateo Kovacic-kort til odds 4,50*
Spil på Sven Botman-kort til odds 5,50*

Athletic Bilbao – Real Sociedad

Lørdag d. 13. december kl. 18:30

Igor Zubeldia får kort i kampen til odds 3,10 ved unibet*
Aitor Paredes får kort i kampen til odds 4,25 ved unibet*

Vi vælger som regel Premier League-kampe, fordi der er så stort et boom i kort, så der er en større sandsynlighed, men et godt lokalopgør som Athelic Bilbao – Real Sociedad også kendt som Euskal Derbia vil vi nødigt misse ud på. Begge hold er gode i år, og har sådar Bilbao foran Sociedad på henholdsvis 4. og 6. pladsen, så det ikke blot ren og skær ære og håneret her.

Bilbao har altid været et hold, hvor alle spillere lidt er en kortkandidat i sådan en kamp, vi har dog valgt at gå med midterforsvaret Aitor Paredes til 4,25. Paredes har allerede fået fire kort i år, og her er tale om et ret godt odds, skal man pege på en anden Bilbao-spiller, så er Oihan Sanchet til 3,75 (Bet365) også skøn. Sanchet har slet ikke fået gult kort i år, til gengæld har han fået to røde, så der er tale om en spiller, hvor kortslutninger sker. For Sociedad havde vi først skrevet favortten Mike Merino til 3,30 (Unibet), men der er også lokale Igor Zubeldia, der ikke blot har fået syv kort i den her sæson, men også kort i de sidste tre indbyrdes kampe.

Kampens dommer er José Murnera Montero, der ikke hører til Spaniens allerbedste, og har et højt snit i den her sæson på 5,33 kort, så vi forventer lidt henad over fem kort, så man kan roligt spiller o/u på 5,5 kort.

Spil på Igor Zubeldia-kort til odds 3,10*
Spil på Aitor Paredes-kort til odds 4,25*

Manchester United – Tottenham

Sønag d. 14. december kl. 17:30

Micky van de Ven får kort i kampen til odds 5,40 ved unibet*
Dejan Kulusevski får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*

Det er ikke hver dag, hvor man føler, at Tottenham er favorit på Old Trafford, men i en tid hvor Manchester United taber hver anden kamp, så er det næsten 50/50. Manchester er dog oddsfavorit (2,20 vs. 3,00), men det er nærmest fristende at kombinere sine kortbets med Tottenham som vinder. Mens vi venter på den endelige og godkendte INEOS-overtagelse af Manchester United, så er der intet der tyder på, at Eric ten Hag og Manchester stopper deres zigzag-kurs nu. Tottenham har sågar en lille moralsk sejr tidligere på ugen, da de nuppede Timo Werner foran netop Manchester, hvilket igen er en understregning af, hvor slemt det står til.

Begge hold er ramt af skader, Africa Cup of Nations, Asia Cup, så der vil være relativt stor udskiftning. Især Tottenham er hårdt ramt, og vi har også kigget på to spillere, der er på vej tilbage på deres hold, selvom Kobbie Mainoo (4,75 Bet365) også er fristende. Micky van de Ven får sandsynligvis comeback efter en smertefuld fiberskade, og vi kan godt se at rusten kan trække et kort her. Dejan Kulusevski er tilbage efter karantæne, hvilket i hans tilfælde betyder, at han allerede har samlet fem kort i år, så er 4,33 acceptabelt, vi har også lidt fidus til Tottenhams centrale midtbane, der godt kan bestå af Pierre Emile Højbjerg (3,95 Unibet) og Rodrigo Bentancur, men vi har simpelthen ikke kunne finde et attraktivt odds på Bentancur som vi omvendt føler også ret sikre på.

Kampens dommer er John Brooks, der har et sæsonsnit på 4,75, men ironisk nok kun har givet de to hold et kort hver de tre gange, at han har dømt et af dem i den her sæson. Manchester United-Tottenham er trods det sportslige niveau ikke været kendt som et opgør med ekstra mange kort, så vi tror på omkring fire.

Spil på Dejan Kulusevski-kort til odds 4,33*
Spil på Micky van de Ven-kort til odds 5,40*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar